Gevaccineerden voor de gek gehouden


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #127


Met het vaccin dachten ze –het normale leven– weer terug te krijgen, weer op vakantie te kunnen, naar het restaurant, de kroeg en naar festivals. Niets is minder waar en ze werden via de propaganda zoals “Dansen met Jansen verleidt een experimenteel “prikje’ te nemen dat ik en velen met mij nog voor geen miljoen willen hebben omdat, ….

… omdat wij eerst onszelf geïnformeerd hebben wat het ‘prikje’ zou kunnen doen en ook volgens de verstrekte informatie nu gebeurd. Dat was de informatie die we heel graag wilden delen met iedereen maar wat we tot onze verbijstering niet mochten, mag ik je wat vertellen, nog voor het woord Corona of Covid viel kreeg ik vaak al een “NEE”.

Maanden achtereen probeerden we het en nu hebben we eigenlijk heimelijk hier en daar een glimlach als mensen nu met de neus op de feiten gedrukt worden en zich realiseren;

“We zijn voor de gek gehouden”

Een NEP gevangenis door een kunstmatig virus dat nu in je donder is gespoten omdat je het zelf (graag?) wilde of toegestaan hebt !

Hebben wij daar lol in, nee echt niet want deze domoren verpesten het ook voor de niet gevaccineerden, ze geven de overheid een leugenachtige stok om mee te slaan. En kijk naar de wereldwijde demonstraties van miljoenen mensen, dicht op een gepakt, …

Deze mensen moeten nu vechten voor hun vrijheid, –echte vrijheid– zonder de dwang om deel te nemen aan een medisch experiment.

Nu na 1,5 jaar heb ik nog steeds mijn eerste mondkapje, een keer gewassen en alleen als het niet anders kon heel even op met de neus vrij natuurlijk. PCR test, nee nooit gedaan, gaat ook niet gebeuren.

We zitten midden in een informatie oorlog met het doel op totale dictatuur en het uitdunnen van de wereldbevolking, ik kijk wel uit om mee te doen aan deze genocide. Er is echter wel een mogelijke oplossing, maar dat mag ik waarschijnlijk ook niet vertellen, ik kom nu pas in actie als men het mij vraagt en eigenlijk is dit artikel al teveel ware het niet dat ik ook weer vrij wil zijn, maar dan echt vrij #IkDoeNietMee

Eigenlijk wel blij in Frankrijk te wonen, daar weet men hoe ze actie moten voeren, van alles is er reeds geregeld nog voor de medische apartheid toe heeft geslagen.

De reeds gevaccineerden zitten nu met dat gif in hun donder nu na ruim anderhalf jaar de eerste aanklacht naar Minister de Jonge is gestuurd en het zwart op wit staat dat hij leugens vertelt, leugens die velen al doorzien hadden op 17 maart 2020 de dag dat dit toneelstuk begon.

Vandaag 21-07-2021 openbaring

Frankrijk komt in opstand tegen het nieuwe fascisme

the Activist Post: France Rises Up Against The New Fascism

“De mensen zijn wakker geworden – eindelijk!” verklaarde de lokale Gilet Jaune rebel Michelle terwijl ze keek naar de enorme menigte die zich verzamelde op het centrale plein van Montpellier in Zuid-Frankrijk.

Ze is al sinds het begin van de volksopstand tegen het Macron-regime in november 2018 betrokken bij de Gele Hesjes-beweging.

Twee jaar geleden, in april 2019, vertelde een andere Gilet Jaune me op dezelfde plek, de Place de la Comédie, dat Frankrijk getuige was van “een keerpunt in de geschiedenis”.

Ondanks de enorme mate van gemilitariseerde repressie die tegen de gele hesjes werd gebruikt, om nog maar te zwijgen van de meedogenloze propaganda in de massamedia, heeft de beweging de strijd nooit opgegeven.

Alleen de “noodsituatie” van de Covid-crisis duwde het min of meer van de straat.

De geest van opstand is sinds maart 2020 niet erg aanwezig in Frankrijk, met de bevolking verdeeld en angstig, net als elders.

Maar nu, met de aankondiging dat er vaccinpaspoorten nodig zullen zijn voor cafés, restaurants, recreatiecentra, winkelcentra en treinen, lijkt er iets geknapt te zijn.

De argumenten over virussen en maskers en lockdowns lijken nu minder relevant in het licht van deze huiveringwekkende aanval op de meest fundamentele mensenrechten.

Zelfs de prik zelf is niet echt het probleem meer, met degenen die hem al hebben gehad, die meedoen aan de protesten tegen de totalitaire wetten die op 1 augustus van kracht moeten worden.

Ik was onder de indruk van de opkomst voor het noodprotest in Montpellier op woensdag 14 juli, maar de cijfers van zaterdag waren van een heel andere schaal.

Zelfs de autoriteiten van de prefectuur gaven toe dat er op een hete mediterrane middag 5000 mensen op straat waren.

De menigte vertegenwoordigde een zeer brede dwarsdoorsnede van de lokale bevolking. De Gilets Jaunes waren al begonnen met dit proces van het afbreken van de oude politieke verdeeldheid van ‘links’ en ‘rechts’ ten gunste van een brede volksstrijd tegen de machtselite.

Maar het proces is nu duidelijk een stap verder gegaan, met een nieuwe sfeer van uitdagende eenheid die de harten van Macron en zijn trawanten angst moet aanjagen, om nog maar te zwijgen van Klaus Schwab en de wereldwijde touwtrekkers.

Het gevoel van mogelijkheid is vergroot door het nieuws dat de Franse minister van Justitie Eric Dupond-Moretti strafrechtelijk wordt onderzocht wegens vermeende “belangenconflicten”.

“We willen het pas sanitaire niet!” zong de duizenden in Montpellier. “Macron neemt ontslag!” “Weerstand!” “Liberté!”


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk