Gaat het verzet exploderen 17 juli 2021 in Frankrijk? … wat de #merdia verzwegen !

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #123


Overal ter wereld verwacht ik toenemende onrust. Gedurende november 2018 tot aan het einde van de Gilets Jaunes protesten in maart 2020 vanwege de lockdown / confidement waren er elke week protest manifestaties. Elke week weer ondanks de doden en de meer dan 4.000 duizend gewonden waarvan vele voor het leven getekend. Dat betekend dat het onrecht dat de bevolking ondervindt niet meer onder het tapijt geveegd kan worden. Update(s) onderaan de pagina, …

Nu zijn de beelden beschikbaar, de media toonden totaal niets, de schrijvende media, enkele duizenden, …

Met de nieuwe maatregelen van de in Frankrijk gehate President Emmanuel Macron gaan er 47 manifestaties plaatsvinden door geheel het land.

… meer als 80 plaatsen waar protesten plaatsvinden

SAMEDI, OÙ QUE VOUS SOYEZ, À PARIS OU EN PROVINCE, ALLEZ MANIFESTER CONTRE LA DICTATURE SANITAIRE !

ZATERDAG, WAAR JE OOK BENT, IN PARIJS OF IN DE PROVINCIE, GA PROTESTEREN TEGEN DE GEZONDHEIDSDICTATUUR!

Dit alles zal niet op Televisie uitgezonden worden, ook de sociale media en zoekmachines zijn totaal dichtgetimmerd, pas na het evenement duiken er berichten en beelden op via actie groepen op telegram en privé websites.

In Frankrijk is al een netwerk van groepen waar men zich bij kan aansluiten om nieuws, acties en adviezen te vergaren. Er zijn lijsten van medici en medische zorg die hulp leveren buiten het systeem om want niet gevaccineerden zal toegang tot ziekenhuizen en alle openbare voorzieningen en winkels ontzegt worden beginnende vanaf 1 augustus. De landelijke lijst van winkels waarmee zonder vaccinatie pas kan winkelen begint zich te vullen maar was bij mij op het platte land nog helemaal leeg. Door de vele regen dit jaar en de strenge vorst in het late voorjaar is ook een deel van de oogst op de volkstuin mislukt en omdat de Fransen allemaal een volkstuin hebben is het aanbod van geconserveerde groenten in de supermarkt een stuk kleiner als we gewend waren in Nederland. 

De restaurants zitten op dit moment tot de nok volgeboekt omdat de Fransen zonder vaccinatiepas ook daar niet meer welkom zijn in augustus. “Het laatste avondmaal ?”

Tenslotte is er ook nog:  Ensemble contre le pass sanitaire !

#TousAntiPass est une plateforme de résistance qui vise à faciliter les actions citoyennes de lutte contre le pass sanitaire, les discriminations Covid et pour la Liberté. / 

Samen tegen de gezondheidspas!

#TousAntiPass is een verzetsplatform dat tot doel heeft burgeracties te faciliteren in de strijd tegen de gezondheidspas, Covid-discriminatie en voor Vrijheid.

… morgen updates, als ik ze überhaupt kan vinden
– blijf veilig allen
– restez en sécurité tout le monde

Update(s) 17-07-2021

Actueel nieuws volgen zoals in 2018 / 2019 is onmogelijk geworden, de Telegram groepen zijn zelf aan het demonstreren, Google, Twitter, Facebook etc zijn dichtgetimmerd en 100% censuur, de MSM liegen of verzwijgen.

De stoet vertrekt, deze wordt al tegengehouden door de gendarmes.

Massale opkomst in de plaatsen waar we beelden van te zien krijgen #Passanitaire

Morgenvroeg meer nieuws met dotcom.radio al voor 12.00 uur

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk