Aanklacht tegen Minister H.M. de Jonge ingediend.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #87


Deze week kreeg ik een WhatsApp berichtje van een van de dotcom.radio luisteraars met uitsluitend een pdf doorgestuurd. Advocaten bureau heeft een aanklacht tegen het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport t.a.v. demissionair Minister H.M. de Jonge ingediend uit naam van Stichting Wij de Ouders. Chapeau, eindelijk denk ik dan, ….

Snel doorgelezen op hoofdzaken kwam ik dit volgende tegen:

Cliënt stelt dat de ontwikkeling van een vaccin in de kern tot doel heeft om bescherming te bieden tegen een virusinfectie. Logischerwijs vergt dit dat sprake is van een virus dat uit een patiënt of via grondig klinisch onderzoek daadwerkelijk is geïsoleerd. Een dergelijk virus isolaat dient met andere woorden als basis om te kunnen komen tot de ontwikkeling van een effectief beschermend vaccin.

Het is geen geheim dat de internationale wetenschap er nog steeds niet in is geslaagd om het COVID- 19 virus als zodanig te isoleren. Ondanks verschillende claims via het internet dat dit wel het geval zou zijn, is het wetenschappelijk bewijs daartoe nooit geleverd. Ook de Nederlandse overheid is tot op heden niet in staat gebleken om het tegendeel aan te tonen. Voor zover dit inmiddels wel het geval zou zijn, nodigt cliënt u uit om het bewijs hiervan te leveren. Cliënt verwacht evenwel dat u hierin niet zult slagen.

Zie de gehele aanklacht pdf 8 pagina’s

Hè hè, waarom heeft dit zo lang moeten duren vraag ik mij af. Dit gegeven hebben we bij gezondheidsradio in 2009 besproken (deel van de podcast aflevering) en nu komt de logica in de aanklacht, opnieuw Chapeau !

Kortom, naast het feit dat de Nederlandse burger al anderhalf jaar lang wordt getest op ‘iets’ waarvan niet duidelijk is wat men precies test, wordt diezelfde burger vervolgens geïnjecteerd met een zeker middel dat tegen dit ‘iets’ effectieve bescherming zou moeten bieden. Gezien het ontbreken van een
virus isolaat is niet duidelijk op basis waarvan het BioNTech/Pfizer vaccin precies is ontwikkeld en waartegen het vaccin concreet bescherming biedt.

De aanklacht is ingediend op 15 juli en, …

Vervolgtraject
Graag verneem ik binnen een termijn van 5 dagen na heden uw bevestiging dat u de gestelde aansprakelijkheid erkent en dat u de schadelijke gevolgen van uw handelwijze aanvaardt. Tevens verneem ik binnen deze termijn graag van u de bevestiging dat u per direct iedere publieke uitlating ….

In afwachting van …. we zijn benieuwd omdat Hugo onlangs nog een team van 50 advocaten zocht (op onze kosten) om zaken als deze voor hem te gaan ‘behandelen’.

Noot, de aanklacht is specifiek ingediend vanwege het kinderen vaccinatie programma, een duidelijke brug te ver.

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk