De Mutanten soap – wat een vondst!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #122


Met de invoering van de verplichte PCR-test om ergens binnen te komen of het land uit te vliegen, is er plotsklaps weer sprake van een probleem. De Mutanten soap is nu goed op gang gekomen.

HM: Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR 

Het demissionair Kabinet-69 ( Rutte ) heeft weer zingeving gevonden en kan Nederland weer terroriseren. De waarschuwing van de Mariniers dat we binnenkort weer worden opgesloten wordt met de dag duidelijker bevestigd door het opgevoerde toneelstukje in Den Haag. Met schuld bekennen een verkeerde beslissing te hebben genomen, en niet bedacht hebbende dat het zo mis kon gaan, trapt het gros van de Nederlanders weer in de gladde praatjes van Rutte en Hugo de Jonge.

Nog steeds trappen de gemuilkorfde Nederlanders in de val van de PCR-test. De test samenleving – waar € 1 miljard in wordt geïnvesteerd – is niets anders dan een verkapte lockdown. In landen als Duitsland en de UK, alsook Aziatische landen worden de maatregelen afgestemd op de ziekenhuisbezetting. In Nederland niet, hier wordt immers verder bezuinigd op de zorg door het verniel-kabinet-69. Om verveling van het “niet te krijgen” personeel tegen te gaan. De mensen die zich hebben laten injecteren zijn vrij van de testplicht. 

Apartheid is een Nederlands woord. 

In Engeland stromen de ziekenhuizen vol met gevaccineerden: meer dan 60% blijkt niet beschermd tegen het wondervaccin die het ‘virus’ op afstand moet houden. Als we in Nederland het aantal IC-bedden van 1.000 zouden optrekken naar Duitse verhoudingen, dan komen we op een capaciteit van 15.000 bedden. Het smoesje: “Daar is geen personeel voor” snijdt geen hout als er in 6 jaar tijd 80.000 mensen met vooruitziende blik op straat zijn gekegeld door de vernielzuchtige Rutte en zijn incompetente adviseurs. Als beweert word dat dit is gedaan om de kosten te drukken, heeft dit op grootse manier gefaald. Want zet je schrap! De zorgkosten komen op jouw nek te hangen als een molensteen!

IC opnames nog nooit zo laag geweest als in 2020

2013: 82.161
2014: 86.964
2015: 85.824
2016: 85.754
2017: 80.687
2018: 77.189
2019: 73.979
2020: 68.936

Dat we met cijfertjes worden besodemieterd is klip en klaar. Iedere week presenteert het RIVM het aantal testen alsmede het aantal positieve uitslagen. Omdat we dat niet kunnen controleren, gaan we er vanuit dat  die cijfers zijn vervalst. 

In week 26 zijn zogenaamd 154.000 testen uitgevoerd, waarvan 6.000 positief, maakt 3,9%. De week daarop opeens 370.000 met 40.000 positief, maakt 10,8%! Omdat de cijfers niet zijn te controleren gaan we ervan uit dat er wordt gerotzooid om de politiek te faciliteren. 

De Indiase Delta variant is een fake virus, wat door het RIVM is bedacht om de ongevaccineerden de schuld van het opgeklopte fake drama te geven. Apartheid is een Nederlands woord. De jongeren die niet zijn gevaccineerd krijgen de schuld van het feit dat gevaccineerden in het ziekenhuis terecht komen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit voor het lieve, goedgelovige, brave en gehoorzame Nederlandse volk!

Het mag nu toch wel duidelijk zijn dat de PCR-test niets test en dat die 40.000 “besmettingen” 100% uit de duim worden gezogen. Een spookvirus muteert naar een variant uit India: de Dissel-variant, hij gelooft het zelf ook nog. Hoe groter de leugen hoe gemakkelijker de meute onder controle is te houden. Al doende leert men. 

Nu in Frankrijk de corona tirannie ook officieel door de miezerige en gechanteerde Macron is uitgeroepen, is Apartheid ook een Frans woord geworden. 

De Gele Hesjes zijn nu ongevaccineerde wappies, waar je met scherp op mag schieten, kwestie van tijd. In Spanje wordt serieus over een wet gediscussieerd om de noodtoestand als normale situatie op te rekken. Dat scheelt een boel gelazer en verkiezingen. In Italië moet je nog altijd met een Grafeenoxide lapje op de buitenlucht in. Vakantiebestemmingen waar je een fake testje voor moet doen? Kassa! (noot: soms elke twee dagen)

En wat gaan we hier doen. Voordat iedereen een dubbele injectie heeft ondergaan. Weer demonstreren in vrede? Ze lachen zich rot, de  door ons gefinancierde wappie-rammers. Normaal denkende mensen zijn “doorgesnoven hooligans” en volgzame dubbel geïnjecteerde schaapjes zijn het neusje van de zalm, de toekomst van Nederland. Dat is ook nog een grote vraag! Zijn de ongevaccineerden of de gevaccineerden de toekomst van Nederland? Ik gok op die eersten! Niet alleen omdat deze mensen hersenen hebben en daarmee kunnen nadenken, maar vooral omdat deze mensen meer vertrouwen in zichzelf hebben in plaats van in een overheid die van leugens aan elkaar hangt!

Er is slechts één optie. Het leger kan dit stoppen door de grondwet te herstellen en de bevolking te beschermen tegen dit moord kabinet! 

Waar blijven de militairen die trouw hebben gezworen aan de grondwet en hebben gezworen de bevolking te beschermen! Of zijn de militairen niet capabel genoeg?

de cijfers dus van de gewone griep, en daarvoor nam je een experimentele injectie, ….

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk