‘n Experiment, doe mee, ‘t is Gratis !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #121


Wat je ook bent, ongevaccineerd of “besmet”, deze video moet je zien daarna kun je als ‘besmette’ verder zoeken naar een ‘mogelijke’ oplossing, maar dat kunnen we niet garanderen. Je moet wel zelf zoeken, ik ga je het niet meer vertellen, de waarheid vertellen is namelijk een risico, voor je het weet noem je mij een complotdenker, en dat is niet correct, ik ben een complot onderzoeker. (Video)

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk