Quatorze juillet, krijgt de Franse Revolutie het gewenste gevolg?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #120


14 juli dat is de datum waarmee in 1789 de Franse Revolutie begon, als het aan de gele hesjes (Gilets Jaunes) ligt dan wordt er weer volop gedemonstreerd tegen de verplichte vaccinaties, en, … dat is keihard nodig !! … update(s) 18.15 uur 🧰 TOOLKIT voor mensen die in Frankrijk verblijven.

President Emmanuel Macron, de nieuwe dictator

Met de nep PCR testen die 100% onbetrouwbaar is wordt de wereld sinds 17 Maart 2020 in de houtgreep gehouden, in een lockdown een confinement. 

Soms moet je het nieuws blijven herhalen, herhalen en herhalen, een levend virus is nog nooit in de geschiedenis wetenschappelijk aangetoond. Er is zelfs een gerechtelijke uitspraak uit 2016 over bij het Hoge Gerechtshof in Duitsland. Jij en ik kunnen dus niemand besmetten.

Hoe wordt je dan ziek? Nou eenvoudig omdat 99,5% van de westerse bevolking ondervoed is en een verre van optimaal functionerend immuunsysteem en dat ga ik niet opnieuw en opnieuw uitleggen, zoek het zelf maar op !!

Bovendien, het huidige virus is een kunstmatig aangepast wapen gecreëerd in een laboratorium, juist in Wuhan en dankzij een Freedom of Information verzoek zijn de daders bekend alleen jij weet het nog niet omdat de media in het complot zitten. Maar omdat (te)veel mensen niet in complotten geloven blijvende ze dom.

Daar hebben we nu een nieuw woord voor; “idioisme”, de hoogste graad van zwakzinnigheid, elke vorm van logisch denken is verbannen in de hersenen van ziekelijk bange mensen door de overheid / media propaganda machine.

Als het normaal minimaal vijf jaar duurt om een vaccin te produceren (wat nog nooit dubbelblind getest is, … NOOIT in de gehele geschiedenis), en je krijgt een mRNA injectie wat een nog nooit vertoond medische experiment is dan zitten er een paar schroefjes los als je dit toch meent te moeten nemen en de overheid geloofd dat het 95% actief is en vooral heel veilig. Dan laat je dit inspuiten voor de vakantie en de festivals.

Dus: een virus bestaat niet > het is een biowapen > je neemt een chemisch ‘vaccin’ mRNA experiment > dat niet op de markt had mogen komen want er zijn bewezen middelen zoals HCQ en Ivermectine > vervolgens komen er nep ‘virus’ varianten > en de ongevaccineerden krijgen de schuld van het komende en reeds gaande vaccinatie doden slagveld.

Kun je het nog volgen, ongevaccineerde mensen die NIET dood gaan bedreigen de dubbel gevaccineerde mensen, denk jij dat?

Dan is het woord: “idioisme”, de hoogste graad van zwakzinnigheid ook voor jou uitgevonden !

Hoogtijd dat dit “idioisme” gekeerd gaat worden, ik hoop dat de revolutie hier in Frankrijk op Quatorze juillet, 14 juli uit gaat breken, heel de dag tussen dwazen, gestoorden en vooral slaven te moeten leven gaat mij een ‘beetje’ storen. 

Er MOET protest komen tegen de gedwongen vaccinaties die tegen alle grondrechten indruisen !!

P.S. je hoeft geen NSBer te spelen want ik hoor bij de ongevaccineerden en dat blijft zo, dus hou afstand, ik wens niet besmet te worden met idioisme !!
vandaag de 14de was dit de lijst

Twitter reacties

 • er zijn ook zorgverleners die naar de donkere kant van het korps zijn gegaan, vaccins betalen goed!
  il y a aussi des soignants qui sont passés du côté obscur de la force, les vaccins ça paye bien !
 • Laten we de brancards klaarmaken voor alle nieuwe gewonden door onze politie …
  Préparons les brancards pour tous les nouveaux blessés par nos forces de l’ordre…
 • We gaan hulde brengen aan alle verzetsstrijders die hebben gevochten voor vrijheid!
  Nous allons rendre le plus beau des hommages à tous les résistants qui ont combattus pour la liberté !
 • Als de mensen opstaan, is het spel afgelopen
  Si le peuple se lève, le jeu est fini
De politie heeft de opdracht gele kledingstukken en voorwerpen te verbieden, alles wat verwijst naar de Gilets Jaunes, zo ging dat in 2019. Hoe zal de dag vandaag verlopen? YouTube is totaal geblokkeerd met #GiletsJaunes #14juillet en Twitter geeft minimale info door, …
later die middag

🧰TOOLKIT: Weerstand tegen de Gezondheidspas – Weigering van vaccinatie

1) ANIMAP, de directory in Frankrijk van winkels, restaurants, bedrijven en diensten waarvoor GEEN gezondheidspas (vaccin of test) nodig is: https://animap.fr/

2) Collectieve “Letons les médecins prescrire”, directory in Frankrijk van artsen die zich inzetten voor NIET-vaccinatie en voor preventieve behandelingen: https://manifestes-libertes.org/medecins-engages/

Vind uw stad!

3) RSA-groepen, verzets- en solidariteitsgroepen die worden geconfronteerd met de Coronacircus-crisis die we meemaken https://solidariteactive.fr/

Telegram: https://t.me/RSAfrance (de groep is toegankelijk in het kanaal door op de berichtenknop te klikken)

Zoek uw lokale groep op de kaart en sluit u bij hen aan! : https://solidariteactive.fr/carte-groupes-rsa

4) Sluit je ten slotte massaal aan bij de verzetsapplicatie TousAntiPass die vanavond na de toespraak van Macron wordt gelanceerd!

Het is hier -> https://www.tousantipass.fr/

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk