Plan: Het internet gaat al snel ‘op slot’ !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #118


Het World Economic Forum heeft op 29 juni aangekondigd dat het een nieuw “publiek-private samenwerking” zal starten met Big Tech en regeringen over de hele wereld om alle meningen van internet die het als “schadelijk” beschouwt, te identificeren en te verwijderen.

WORLD ECONOMIC FORUM KONDIGT OPRICHTING AAN VAN ORWELLIAN ‘WERELDWIJDE COALITIE VOOR DIGITALE VEILIGHEID’

Lees dit artikel tot het einde en vergeet mijn noot niet aan het einde

Bron artikel: Walking Times: WORLD ECONOMIC FORUM ANNOUNCES CREATION OF ORWELLIAN ‘GLOBAL COALITION FOR DIGITAL SAFETY’
Door: Leo Hohmann (noot: links naar bron artikelen bij het originele artikel)

Het WEF is een van die elitaire organisaties die een enorme invloed uitoefent op de gekozen leiders van westerse landen, maar waarvan bijna niemand in de algemene bevolking heeft gehoord.

De leden zijn internationalistische zakelijke honcho’s en technocraten die één keer per jaar in Davos bijeenkomen met het verklaarde doel om te werken aan “het vormgeven van mondiale, regionale en industriële agenda’s”.

Vorig jaar maakte het een grote plons met zijn ‘veelgeprezen’ “Great Reset”, die belooft de pandemie te gebruiken als een “kans” om het op dollars gebaseerde, kapitalistische economische systeem van de wereld te laten crashen en “beter terug op te bouwen” “Building Back Better onder een meer socialistisch en mondiaal geïntegreerd systeem dat de doelstellingen van de Agenda 2030 voor duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties weerspiegelt.

Elke politicus die je de term ‘beter terug opbouwen’ hoort gebruiken [Biden-Harris-Trudeau-Johnson herhaalt deze mantra dagelijks] die je kent, heeft de giftige Kool-Aid van het World Economic Forum en zijn oprichter Klaus Schwab gedronken

Schwabs nieuwste onderneming is de zogenaamde “Global Coalition for Digital Safety” die bestaat uit executives van Big Tech en overheidsfunctionarissen met als doel een “globaal raamwerk” te creëren voor het reguleren van vrije spraak op internet, en het uit te wissen van de zogenaamde “schadelijke inhoud.”

[Ik kon niet anders dan denken aan het Comité van Openbare Veiligheid dat het schrikbewind voerde tijdens de Franse Revolutie.]

En wie bepaalt wat “schadelijk” is? Welnu, de wereldwijde coalitie opgezet door het elitaire WEF natuurlijk!

De ‘schadelijke’ inhoud waarop deze Global Coalition for Digital Safety zich richt, zal ongetwijfeld op maat zijn gemaakt om diegenen in de val te lokken die staan ​​voor beperkte overheid, traditionele waarden en individuele vrijheid. Degenen onder ons die nog steeds in dergelijke dingen geloven, zullen niet worden opgenomen in de WEF-definitie van ‘inclusief’, ‘gelijkheid’ of ‘diversiteit’.

“De Global Coalition for Digital Safety is een publiek-privaat platform voor wereldwijde samenwerking met meerdere belanghebbenden om innovaties te ontwikkelen en samenwerkingen te bevorderen die schadelijke inhoud en online gedrag aanpakken”, stelt het WEF op zijn website.

mind parachute

Microsoft kondigde onmiddellijk aan dat het aan boord was van het plan van het WEF om de vrijheid van meningsuiting op internet de kop in te drukken.

Chief digital safety officer voor Microsoft Courtney Gregoire verklaarde:

“Technologie biedt tools om te leren, te spelen, verbinding te maken en bij te dragen aan het oplossen van enkele van ‘s werelds grootste uitdagingen. Maar digitale veiligheidsschade blijft een bedreiging voor deze mogelijkheden. Aangezien het World Economic Forum uniek gepositioneerd is om de publiek-private samenwerking te versnellen die nodig is om de digitale veiligheid wereldwijd te bevorderen, wil Microsoft graag deelnemen en helpen bij het bouwen van oplossingen voor de hele samenleving voor dit probleem van de hele samenleving.”

Facebook lijkt ook enthousiast om aan de slag te gaan met het vinden van nieuwe manieren om gebruikers te laten nadenken over het inschakelen van hun vrienden voor het plegen van verkeerde gedachten. De sociale mediagigant is begonnen met het verzenden van cryptische berichten naar sommige gebruikers die als volgt luiden:

“Bent u bezorgd dat iemand die u kent een extremist wordt?”

Zie screenshot hieronder die een gebruiker vandaag, 1 juli, van Facebook heeft ontvangen en naar deze verslaggever heeft gestuurd.

Dit programma past perfect bij de retoriek die uit Washington komt sinds Biden het presidentschap opeiste.

Biden en zijn procureur-generaal, Merrick Garland, grijpen elke gelegenheid aan om te praten over ‘extremisten’ aan de rechterkant als de ‘grootste bedreiging voor onze democratie’. Dit is een klassieke propagandatechniek die wordt gebruikt om het publieke sentiment tegen een gerichte demografie te keren. De nazi’s hebben dit geperfectioneerd en de media gebruikt om alle Duitse problemen de schuld te geven van de joden voordat ze ze daadwerkelijk begonnen op te pakken en te laten verdwijnen.

De volgende fase in dit kwaadaardige plan is om Amerikanen (wereldburgers) aan te moedigen elkaar aan te geven bij de online gedachtepolitie. Wat gebeurt er daarna, nadat er een is gemeld bij Facebook, Google of Microsoft? Zullen de techreuzen degenen die door hun online ‘vrienden’ en ‘volgers’ van gedachtenmisdrijven worden beschuldigd, overdragen aan de gepolitiseerde FBI van Biden? Dit is precies hoe het ‘al’ werkt in China.

Lezers van deze blog weten dat China het model is dat wordt aangeprezen door degenen die in de Grote Reset geloven. Nu zijn hun plannen in de openbaarheid gekomen op de website van het World Economic Forum met deze aankondiging van hun Global Coalition for Digital Safety.

Het WEF stelt:

“Met de groeiende uitdaging om desinformatie op het gebied van gezondheid, gewelddadige extremistische en terroristische inhoud en de uitbuiting van kinderen online tegen te gaan, is er dringend behoefte aan meer doelbewuste wereldwijde coördinatie om de digitale veiligheid te verbeteren.

“De Global Coalition for Digital Safety heeft tot doel de publiek-private samenwerking te versnellen om schadelijke online-inhoud aan te pakken en zal dienen om beste praktijken uit te wisselen voor nieuwe online veiligheidsregelgeving, gecoördineerde actie te ondernemen om het risico op online schade te verminderen en de samenwerking aan te zwengelen aan programma’s om digitale media geletterdheid verbeteren.”

Merk in het bovenstaande citaat op hoe stiekem het WEF de verspreiders van “desinformatie over de gezondheid” – dat zou iedereen die terughoudend zou zijn over experimentele massale vaccinatieprogramma’s, COVID-lockdowns, het verplicht dragen van maskers, enz. – samenbrengt met gewelddadige extremisten, terroristen en kinderhandelaren . Hoe slim.

Het WEF heeft het lef om te beweren dat zijn coalitie “onpartijdig” zal zijn bij het controleren van internet. Dit is dezelfde organisatie die wordt gerund door Schwab, die openlijk stelt dat de pandemie moet worden benut als een “unieke kans” om de manier waarop mensen leven, werken, zakendoen en in de samenleving passen fundamenteel te veranderen.

“Het Forum is uniek gepositioneerd om zijn onpartijdige platform en bijeenroepingskracht te benutten om publiek-private samenwerking tussen belangrijke belanghebbenden te stimuleren die gericht zijn op het verbeteren van de online veiligheid”, stelt het WEF in zijn persbericht over de nieuwe coalitie.

Het WEF stelt zichzelf op als de wereldwijde arbiter die termen als ‘schadelijke inhoud’ en ‘verkeerde informatie’ definieert. Het betreurt ook het feit dat gecodeerde sociale-mediakanalen zoals Telegram en Signal gebruikers in staat stellen te communiceren zonder censuur en spionage.

Hier zijn de aanbevelingen voor “belangrijkste aandachtsgebieden die nu gecoördineerde actie vereisen” door regeringen en hun Big Tech-bondgenoten:

  1. Deel best practices op het gebied van veiligheidsnormen: wissel kennis uit over beleid en praktijken voor het verbeteren van online veiligheid, rekening houdend met inhoudsbeleid, remedies, transparantie rapporten, gebruik van gegevens en nieuwe technologieën
  2. Balans tussen privacy en veiligheid aanpakken: best practices delen om de groeiende spanning tussen privacy en veiligheid aan te pakken, aangezien schadelijke inhoud op versleutelde kanalen detectie dreigt te ontwijken
  3. Marktconcurrentie: zorg voor een betere afstemming tussen regelgeving gericht op veiligheid en concurrentie om marktinnovatie te bevorderen en keuze voor de consument mogelijk te maken
  4. Samenwerking op het gebied van inhoud tussen rechtsgebieden: maak actie mogelijk met betrekking tot inhoud die rechtsgebieden omvat en die meer coördinatie tussen landen vereist (bijv. inhoud die in het ene land is gemaakt maar in een ander land schade berokkent)
  5. Afstemming van definities: ondersteuning van werk aan consistente definities voor inhoudscategorieën, zoals zelfbeschadiging en cyberpesten, om gestandaardiseerde handhaving, rapportage en meting in alle regio’s mogelijk te maken.

Als COVID ons iets heeft geleerd, is het dat Big Tech-social-mediaplatforms, in samenwerking met mondiale machtselites, voor ons hebben bepaald wat wel en niet mag worden gezegd op internet.

Berichten die het officiële verhaal over het virus en de beste manier om erop te reageren in twijfel trekken, werden onmiddellijk gecensureerd, ofwel getagd met waarschuwingen die bedoeld waren om de berichten in diskrediet te brengen, ofwel allemaal samen verwijderd.

De meest typische reden voor een dergelijke censuur was dat deze berichten “de gemeenschapsnormen schenden”, die bestaan ​​uit mysterieuze, vaag geformuleerde juridische teksten die niemand leest.

Big Tech-bedrijven werken ook steeds meer samen met regeringen over de hele wereld, waaronder in de VS en de regerende Chinese Communistische Partij in China, om te reguleren wat mensen op internet mogen zien.

Maar al deze controle over de vrije stroom van informatie is niet genoeg voor sommige van de mondiale machtselites.

Nu zijn ze klaar om hun Gestapo-tactieken naar een hoger niveau te tillen.

Ze willen ons tegen elkaar opzetten.

Laat ze het niet doen.

Dit is de tijd voor alle vrijheidslievende patriotten in landen over de hele wereld om wakker te worden, op te staan, deze tactieken te erkennen als verdeeldheid zaaiend en anti-menselijk, en zich te verenigen tegen deze verderfelijke groep wereldwijde roofdieren.

About the Author

Leo Hohmann is an investigative reporter, covering issues on globalism, Christianity, Islam, Judaism and where politics, culture and religion intersect. Find his work at LeoHohmann.com.

Noot: Samenvatting in korte bewoordingen: Als ik iets geleerd heb de afgelopen 1,5 jaar. Als de NWO / WEF naar buiten komt met een plan dan ligt het gehele draaiboek al klaar, punt, komma uitgewerkt in detail. We hebben dus weinig tijd meer om onze vrije meningsuiting te beschermen. Daarom is Trump nu de processen tegen de sociale media gestart die jouw aan het verleiden zijn om NSBer te worden. Schrijf in je agenda “Augustus 2021” gaat de bom barsten. Vanaf september begint dit jaar het griep seizoen, vroeger als normaal want de “powers that be” hebben haast en het voorspel is al begonnen, Delta, Lambda, variant en de ongevaccineerden krijgen de schuld. Wordt wakker verdomme, want de ongevaccineerden gaan je anders als ‘onbewuste’ vijand negeren als tweederangs burgers en mijden als de zwarte pest. De “C” moorden vinden al 1,5 jaar plaats, de zelfmoorden in alle lagen van de bevolking idem dito aan massa. Vanaf eind september verwacht ik ook vele doden onder de gevaccineerden, er zijn voor hen “WELLICHT” (?) nog reddingsmiddelen zoals je kunt lezen in “Als de dokter een leraar zou zijn” Daarna zullen ook de zelfmoorden drastische vormen aannemen. Al snel in het najaar gaat internet op slot voor websites als gedachtenvoer en de dotcom.radio podcast. Vandaar mijn voorspelling, kom in actie of ga dood. Het nwo plan is al jarenlang bekend de wereldbevolking terug brengen naar 500 miljoen slaven. HET IS OORLOG, en jij weet het verdomme nog niet !!

HAAL DIEP ADEM schiet niet in de angst, dan ben je al verloren !!

Misschien een vraag waar je nog niet over hebt nagedacht; “Als de gevaccineerden kennelijk doodgaan van mensen die niet gevaccineerd zijn … waarom gaan al die niet gevaccineerden dan niet dood?


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk