Goed dat er weer COVID maatregelen zijn!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #116


Snelle en korte van reactie op het nieuws van 09-07-2021

Update ID&T oprichters naar de rechter & vergeet niet te luisteren naar dotcom.radio van 11-07

Vrijdag was er weer een Corona / COVID 19 / SARS CoV-2 / China virus journaal. Chapeau. Geweldig zou ik in euroforie willen uitroepen (als iemand dit überhaupt leest), zo gaan er weer minder mensen dood in de toekomst. En ik meen dit uit de bodem van mijn hart, niet omdat ik in het virus geloof maar om een andere reden, …

Er zijn nu veel mensen die nog twijfelen om het vakantie vaccin te nemen, mensen die LETTERLIJK hun gezondheid op het spel durven te zetten met een EXPERIMENTEEL vaccin te nemen dat rond 2023 op zijn vroegst zou zijn goed gekeurd als er niet te veel mensen dood gaan tenminste. Dat laatste is echter al een reeds gepasseerd station.

HET VAKANTIE VACCIN

Want zo noem ik het ook al. Voornamelijk jonge mensen die in de bloei van hun leven dat ‘leven’ weer terug willen hebben, en wel ‘NU’. Een verlangen dat alle andere gedachten en weldenkendheid lijken te hebben uitgeschakeld. Ondanks dat velen met de gedachten rond lopen om, ….

HET VACCIN TE NEMEN OM WEER NORMAAL TE KUNNEN LEVEN, …

heeft het kabinet, onze dictators besloten de banden weer aan te halen en het leven te beperken door de dreiging van nep PCR testen.

Chapeau, hoed / petje af

U, jullie hebben net velen gered van een ondoordachte beslissing om het ‘vakantie vaccin’ te nemen door ondanks alle gevaccineerden toch alles over een kam te scheren en weer het belangrijke stukje ‘leven’ op slot te gooien voor IEDEREEN, wel en niet gevaccineerden. Het voordeel van het -doe weer normaal- ‘vakantie vaccin’ is daarmee TOTAAL vervallen. De eerste goede daad van onze dictators dit jaar is daarmee een feit !!

Sorry voor de late reactie 00.45 uur 10-07-2021. We hadden namelijk visite, precies vier weken nadat de avondklok was afgeschaft hier in Frankrijk. Nogmaals sorry, want ik had nog geen onzin maatregelen verwacht in het midden van de zomer, waar geen enkel virus ooit heeft rondgewaard, … ooit. Ik had mij al ingesteld om op zijn vroegst in oktober weer in de ‘virus’ pen te klimmen. Nog snel even gekeken hoe het met de Formule 1 in Zandvoort gaat aflopen maar ik vrees dat het ook dit jaar niet door zal gaan, maar, … als daardoor vele jongeren het besluit nemen geen ‘vakantie vaccin’ te nemen vindt ik het wel goed zo.


Het Isoleren van een virus voor onderzoek

Uitleg voor amateurs (en dokters)

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk