dotcom.radio aflevering 267 van 11-07-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #117


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 267 – voedseltekorten – A status COVID – Nieuwe COVID maatregelen – Worden wij getrainde bangmakers? – NSBers? – Paardebloemen tegen spike eiwitten – Biden, we gaan deur tot deur – Nieuwe COIVID dictatuur – Vier staatshoofden in Afrika dood – Peter R de Vries en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Ik kreeg een schok, nee niet van een ‘aed’
Maar hoorde op ‘rtv’
Gezocht medewerkers voor de ‘NSB’
Want camera’s, die ‘ccd’
Kunnen worden gehackt door de ‘KGB’

-HM

[Zatras]

De normale griep blijft spoorloos
De spuitjes blijken zinloos
De naïviteit blijkt grenzeloos
De consequenties zijn meedogenloos

Voorwoord: Je geheugen moet je trainen, je sociale vaardigheden moet je trainen, een vak moet je leren, leren leven moet je leren etc, etc. Maar wellicht het verdient nu de meeste aandacht om je mentale weerbaarheid in top conditie te brengen, een schild van gewapend beton met lood bekleed, ….

[Joke] lezingen http://dichterbijdanooit.com/ Ga jij daar ook een lezing geven?

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Mike] Ga maar vast wennen aan voedseltekorten, mensen:
– Syberaanval supermarkten Zweden, 800 gesloten !!

* Activist Post: Police Research Group Sounds Alarm as Cops Quit in Record Numbers, Struggle to Hire New Recruits

[Medusa] ‘Machtswellustige en mediageile Hugo de Jonge heeft lak aan de wet’ Hij zoekt voor zijn ministerie wel 50 extra juristen om te kijken in hoeverre hij door kan gaan met liegen en bedriegen

* Donderslag in het Europees Parlement: 16 rechtse partijen besluiten samenwerking

[Evaatje] Peter R de Vries, diverse media tonen verschillende tijden en zelfs datums, AD zelfd drie dagen geleden. Valse vlag, kijk hier en niet daar A Status Covid (?)

[Rogé] Pedo R de Vries met vier kogels geraakt deze week. Paniek bij de satanisten in de rechtelijke macht, want nu is hun rechercheur niet meer in functie om elke zaak te framen waarin jonge mensen zijn vermoord. Heel vaak door pedo’s in de hoogste kringen van de rechtelijke macht. Een echt goede rechercheur lost dat zo op, zoals o.a.  de Vaatstra-zaak. Als je ziet dat anderen dat wel lukt waar geen speld is tussen te krijgen, hoezo zou het iemand als De Vries dan niet lukken? Een beetje huilen met de wolven in het hok pfff. Hij wil ook slecht doodgaan lijkt het wel en dat met zo veel door professionals van dichtbij afgevuurde kogels. Zou men net als bij Biden eerst naar een geschikte bodydubbel op zoek zijn? Kortom hij mag nog effe niet dood? Het zou zomaar eens kunnen ja.

[LieverGezond] “De Australische media kondigt formeel de NIEUWE WERELDORDE” aan met bijbehorende COVID-restricties

TRUMP– & –Qanon

* GV Trump klaagt Jack Dorsey, Mark Zuckerberg en Sundar Pichai aan wegens censuur op sociale media van conservatieven

* Trump eMail campagne van vandaag; “This will be an uphill battle, Henk, and I cannot do it alone. I need YOU to stand with me and FIGHT BACK.”

CORONA

Dinsdag 06-07-2021 Wijziging van de Wet Publieke gezondheid tot incorporatie van Regeling 2019-nCoV. Voor 103. Tegen 26. Verwacht een vierde lockdown en meer als het aan de politiek ligt.
NOG MEER BEWIJS DAT WE IN EEN DICTATUUR LEVEN

* GV artikel *** DIT ARTIKEL STAAT AL WEKEN OP #1 -Wat als de dokter een leraar zou zijn (tip) opnieuw gepromoot met de toevoeging: Voor het eerst geen NPO nep nieuws: Zorgen om de bijwerkingen van het vaccin.

[Kefirkev] Vaccinatie paspoorten in de meerderheid van de staten in de VS verbannen (kaartje) slechts in drie staten nu actief

[Kefirkev] IC opnames nog nooit zo laag geweest als in 2020

2013: 82.161
2014: 86.964
2015: 85.824
2016: 85.754
2017: 80.687
2018: 77.189
2019: 73.979
2020: 68.936

[LieverGezond] Hoe vrijwillig zijn mensen als ze gebrainwashed en misleid worden?
Ik hoor dat heel vaak: ha maar, de mensen zijn ook onwetend omdat ze eenzijdig worden geïnformeerd. Ten tijde van WO2 misschien, toen de powers-that-be nog de volledige controle over de informatiestroom.hadden, ik geloof meteen dat er genoeg mensen waren die het toen echt ‘nicht haben gewusst’. Maar nu, in de huidige informatie maatschappij met alles wat met een druk op de knop te vinden is? Not so much. Wat hebben die mensen de afgelopen anderhalf jaar gedaan? Netflixen? Er is geen enkel excuus dat deze mensen vrijpleit, daarom zal de spirituele en fysieke afrekening ook bikkelhard zijn.

[Rob] Advocaat Reiner Fuellmich stort zich in juridisch wespennest: ‘Ze verkeren in paniekmodus’
– hoe meer zaken we winnen, hoe meer rechters onder hun bureau vandaan komen en tot soortgelijke vonnissen zullen komen, verwacht hij. (Christian Dettmar uit Weimar, die onlangs een streep haalde door corona maatregelen op twee scholen) “Wat er in de Tweede Wereldoorlog is gebeurd, valt in het niet bij wat er nu gebeurt.”

[Rob] ‘Nieuw normaal’ zet de bijl in menselijk contact
– hoe wij in feite getraind worden om heel de dag door andere mensen bang te maken

[Rob] HET IS ZO VER! Privé- en bedrijfsbezit afgeschaft. Media MOETEN samenwerken met overheid
– Noot: Bullshit verhaal, alle regeringen, multinationals en de media zijn in bezit van een en dezelfde groep, de deep state, ….
– Men wil echter per wet ook jouw bezit toe eigenen als je niet meewerkt aan de eisen van de overheid, in Spanje kun je dit dreigement uit het WEF plan nu lezen

[Melkmeisje] Graphene: Alle elementen die ons ter protectie worden aangeboden blijken graphene-oxide-nanodeeltjes te bevatten, namelijk de mondkapjes, de swaps, de PCR-tests en de antigenentests en uiteraard de injectie. Bij onderzoek van het electromagnetische aspect van de graphene-oxide-nanodeeltjes werd de gevoeligheid hiervan door straling duidelijk. Zelfs een zeer korte blootstelling aan 5G versnelt het oxidatieproces in de graphene-oxide-nanodeeltjes veelvoudig. 

NAC suppletie / intravenous toedienen glutatione doet wonderen, eigenlijk blijkt alweer dat traditionele dokters geen bal verstand hebben van gezondheid !!

* Mike Adams Paardebloemen tegen spike eiwitten
– GV Dandelion / paardebloem blokkeren Spike Eiwitten

* Epoch Times: Military Members Say They’ll “Quit” If Army Mandates COVID-19 Vaccine: Congressman

* Biden, we gaan deur tot deur voor de ongevaccineerden
[Gert] In de VS zullen zal er nu wel een portie gaan opstaan!! De verschillen zullen steeds groter worden.

* GV Goed dat er weer COVID maatregelen zijn!

[Rob] Waarom krijgen zoveel mensen ‘per ongeluk’ zoutoplossing in plaats van coronavaccin?

* Heineken “The night belongs to the vaccinated”
– Gelukkig was ik al veranderd van merk

Dr. Sircus in zijn nieuwsbrief: ‘Health Officials Do Not Listen So Don’t Listen To Them”

[Astrid] Vanaf maandag 12 juli staat er een prikbus op de parkeerplaats aan de Parallelweg in Volendam. Iedereen van 12 jaar en ouder kan er zonder afspraak terecht

[Medusa] De vier Afrikaanse staatshoofden die tegen de C injecties waren zijn alle vier dood !!

SOCIALE MEDIA

GEDACHTENVOER

aHealthyLife: Studie: cosmetica vol met fluorideverbindingen

[Rob] Waarom zien mensen het grote plaatje niet? 

Als je inzoomt op kleine problemen verlies je het overzicht op het grote geheel. Inzoomen op C0vid is wat de klok slaat, al 1,5 jaar lang dag en nacht. Je wordt ermee gebombardeerd via mainstre@m, dag in dag uit. “Ja, maar de zorg mag niet worden overbelast”, “We doen het voor de zorg”. Complete hypnose, mindcontr0l. Zien jullie niet wat daarbuiten gebeurt?

Kijk eens naar het bijdrukken van geld, kijk eens naar de prijzen die stijgen en het cash geld wat al bijna wordt verboden. Kijk eens naar de hyperinflatie die eraan komt. Kijk eens met welke oplossing de overheid gaat komen op dat vlak. Kijk eens naar de censuur. Kijk eens naar de boeren en wat daar aan de hand is. Kijk eens wat er met de de prijzen van volkstuintjes aan de hand is en waarom dat verband houdt met de boeren. 

Kijk eens dat BiL l Gatez in Amerika 80% van het landbouwgrond in beheer heeft, dus bedenk eens wie er straks over de voedselproductie gaat van jou en mij. Kijk eens waarom het stikstof probleem vals op de boeren wordt verhaald. Zie het verband wat hier nu met de boeren gebeurt. En waarom ze woensdag weer gaan demonstreren. Kijk eens naar het zelfmoordcijfer onder de boeren.

Kijk eens naar de gr0ndwet die beetje bij beetje afgebroken wordt. Zie dat het referendum jaren geleden is afgeschaft. Kijk eens waar het referendum voor stond.

Kijk eens naar de prijzen van hout, benzine en gezonde producten. Kijk eens waarom de definitie van een pandemie is aangepast in 2009. Kijk eens naar het verschil tussen een epidemie en een pandemie. Kijk eens dat de eigenaar van Am@zon, Jeff Bez0s, ook de eigenaar is van The W@shington Post. Kijk eens wie in Nederland het ANP 2 maanden geleden heeft gekocht. Wist je dat je het ANP überhaupt kon kopen? Wist je dat je het nieuws kon kopen?

Hoor eens wat ME-ers / politieagenten met gewetensbezwaren verklaren op BP0C 2020 en wat er gebeurt tijdens demonstraties. Hoor daar maar eens wie er begint met rellen. En waarom was het hele B P-O-C 2o2o kanaal verwijderd van YouTube? Kijk eens waarom het MKB afgebroken wordt en bedenk zelf eens welke bedrijven dus over blijven. Kijk eens wat pathologen zeggen over hoe de doodsoorzaak van C0vYd patienten wordt vastgesteld en hoe het de cijfers beïnvloedt. Kijk eens wat de maker van de PCR test zelf zegt of dit middel geschikt is als diagnostisch middel om te testen. What the fuck mensen! 

Kijk eens door wie BLM gesponsord wordt. Kijk eens wat de zwarte rapper Lord Jamar daar over te zeggen heeft. Kijk eens door wie LGBT gesponsord wordt. Zie dan dat het dus ontwrichtende bewegingen zijn. Waarom zien mensen niet het grote geheel? Zie de dynamiek hier achter. Polariseren, polariseren, polariseren en ondertussen zien we niet wat zich op de achtergrond stapsgewijs voltrekt.

Kijk eens waarom ik zulke rare tekens in mijn tekst gebruikt. Waarom zou dat zijn.

Mensen, alsjeblieft. Zoom uit. Zoom uit. Zoom uit. Zoom uit. Zoom uit. Zoom uit. Zoom uit. 

Zie het grote plaatje. Zie het grote plaatje. Zie het grote plaatje.

Als je een broccoli van heel dichtbij bekijkt kun je nooit zien dat het een broccoli is, dat zie je pas als je uitzoomt. Dit is hetzelfde. En precies dit is wat de msm doet en wat er gebeurt als dat je enige nieuwsbron is. Het houdt je in die kleine postzegel waardoor je de grote verhaallijnen en verbanden niet ziet.

KIJK EENS GOED
Tekst van Lotte Jongbloed

* GV Dé Massa

* GV Geluid & Vibratie Geneeskunde

* GV Schijn-democratie draagt zichzelf ten grave

Jan Bennink: Onthou

[Medusa]

Zij hebben de media,

het bedrijfsleven,

de kerken

en de farmaceuten.

Ze hebben de entertainmentindustrie,

de tijdschriften en kranten,

de universiteiten,

het middelbaar onderwijs

en de kleuterscholen.

Ze hebben het geld,

het goud,

de energie centrales,

de gevangenissen,

de knuppels,

de slachterijen en windmolens,

de waterkanonnen,

het basisonderwijs,

de maatschappelijke organisaties

en vakbonden.

Ze hebben de TV,

de Radio,

de BOA’s

en het internet.

Ze hebben de rechters,

het OM,

de protestbeweging,

de klimaatbeweging,

de LHBTi beweging

en Black Lives Matter.

Ze hebben de studentenorganisaties.

Ze hebben de stemmachines,

de scholierenorganisaties.

Zij beheersen de subsidies en de kunsten,

de musea,

de medailles,

de laboratoria,

de award gala’s, 

de influencers,

de geldpersen,

de Raad van State.

Ze hebben de opiniepeilers,

de opiniemakers,

de wetenschappers,

de lobby mannetjes,

de PR mannetjes,

de censors,

de M.E ers en de diensten.

Ze hebben de uitgevers.

Ze hebben de banken.

Ze hebben de reclamebureaus.

Maar de waarheid hebben ze niet.

En zonder waarheid kunnen ze niet winnen.


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten