Schijn-democratie draagt zichzelf ten grave

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #108


Update: Dinsdag 06-07-2021 Wijziging van de Wet Publieke gezondheid tot incorporatie van Regeling 2019-nCoV.

Voor 103. Tegen 26.

Verwacht een vierde lockdown en meer als het aan de politiek ligt.

NOG MEER BEWIJS DAT WE IN EEN DICTATUUR LEVEN

M E D I S C H E – D I C T A T U U R

De Kartel politiek probeert nu zelfs niet meer de schijn hoog te houden, -het toneelstuk- dat we in een democratie zouden leven. Zouden ze, VVD, D66, CDA, PvdA en al die andere kartelpartijen denken openlijk hun gang te kunnen gaan nu ze al zo ver zijn gekomen. De invoering van het “Sociaal Krediet Systeem” het doel van de gehele COVID / Corone nep operatie.

FvD Gideon van Meijeren merkt terecht op: Waar is iedereen tijdens dit belangrijke debat?

De beelden tijdens het uitstekende betoog van Gideon van Meijeren lieten duidelijk zien dat de politieke arena bijna totaal leeg was. Een schijnbaar achteloze minister de Jonge met een houding van; “Ik heb het schijt aan de democratie, wij hebben al gewonnen, wij bepalen voortaan wat jullie moeten doen, mogen zeggen en mogen denken en waar jullie nog wel of niet mogen komen, wat jullie kunnen eten en alle facetten van het leven zullen wij gaan veranderen, plezier maken, “leven” als vrije mens hebben wij de nek omgedraaid en dat gaat ook niet meer terug komen. Dat was gisteren de lichaamstaal, de attitude van minister de Jonge.

Het is nooit leuk te weten dat je bij de neus genomen bent, te weten dat je voor de gek bent gehouden. Dat je leven in gevaar gaat komen met het experimentele vaccin dat nog loopt tot in 2023 en 2024 afhankelijk van welk je vrijwillig genomen hebt. De waarheid werd je onthouden door schoolmeester de Jonge, de waarheid werd je onthouden door de media die ook geen melding maakten vandaar over het”debat” van Gideon van Meijeren. De waarheid werd je ook onthouden door je ‘vertrouwensarts’, die je gewoon behandelde als vee met het experimentele genetische ‘veilige’ prikje, een tijdbom (?) voor de een en wellicht, wellicht, wellicht met een sisser aflopend indien men er snel bij is om te redden wat er nog te redden is, …

dé boodschap, …

Wat zijn we dom gehouden, …
Wat was je dom om ‘hen’ te geloven, …
Wat ben je nog steeds dom om niet in actie te komen, …

dé wellicht, wellicht, wellicht, liggen nog heel even in je eigen handen, als je verdomt veel geluk hebt, …

De schijndemocratie heeft zich deze week ten grave gedragen, meer en meer begin ik te geloven dat het Nederlandse volk niet massaal voor hun eigen ondergang gekozen heeft, wel voor een groot deel maar niet allemaal. Net als in de VS zal er ook wel met de verkiezingen gerotzooid zijn, dat laatste staat op het punt van openbaring. FvD verzamelde deze week de sleutel bewijzen voor de veroordeling van het kartel partijenstelsel en hun ‘aanvoerders’. De dood zit nu in de pot, bedorven voedsel of de doofpot (?), nog wel, maar dat duurt niet lang meer. We voeden ons met bedroven gedachtenvoer maar je kunt het allemaal terugkijken, terug lezen dat voor een grote club nadenkers dit hele verhaal, deze leugens geen verrassing waren. Ze werden echter bestempeld als complotdenkers, en daar deden velen aan mee door niet te luisteren, te kijken, te zien, en nu, … ?


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk