Geluid & Vibratie Geneeskunde


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #112


In ons huis in Nederland zat al ruim tien jaar een slimme meter, die was al geplaatst voor het bij mij duidelijk was wat de nadelen zijn, zoals schadelijke frequenties. In ons huis in Frankrijk verdiende dat nog meer aandacht omdat de meterkast in de huiskamer zit. Vandaag zou men de slimme meter komen plaatsen zo was mij medegedeeld per brief. …

Tegen twaalf uur in de middag kwam de meter opnemer voor de bestaande meter de stand noteren. Ik vertelde hem gelijk dat ik de slimme meter, een “linky” genoemd in Frankrijk, ga weigeren. Die middag, … kwam er niemand. Ik denk dat de meter opnemer de stand van zaken al door heeft gegeven, er kwam niemand meer opdagen. Mooi !! Afwachten wat de tweede ronde gaat worden. Er zijn in Frankrijk naar verluid al 55.000 + weigeraars.

Die zelfde middag kreeg in van Marij een mail met onderstaande titel. Nu we toch bezig zijn met energie gelijk maar een een opfris cursus energie geneeskunde.

Nikola Tesla’s Vibrational Healing Device: Sound & Vibrational Medicine


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk