Ik kan nu beter mijn eigen ‘leven’ gaan leiden, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #106


21 jaar ben ik zoekende geweest, zoekend naar informatie om gezonder te leven, en al zoekend wordt je vanzelf een ontdekker in de wereld van complotten. Gezondheid gerelateerd zit het in de medische en voedingsindustrie wereld namelijk goed fout en daarna kwamen automatisch de andere complotten. In die jaren kreeg ik vele gelijkgestemde mensen als volgers, sommige passieve volgers, sommigen die actief bijdroegen. De tellers op mijn website proberen mij echter al maanden duidelijk te maken dat het zinloos is geworden om mij druk te blijven maken om de gezondheid van anderen. Mensen proberen te redden van het ‘experiment’ !

Steeds minder mensen willen lezen wat ik te ‘vertellen’ heb, een lezing organiseren hier in Frankrijk, ik heb pogingen ondernomen, geen interesse, de hele groep heeft inmiddels het ‘experiment’ binnen gekregen. En zegt het spreekwoord niet; …

“Wie niet horen wil moet maar voelen”. 

Op naar een mogelijke spike eiwitten storm. Mooi, je hebt pieken en dalen in het leven, zowel positief als negatief. Spike betekent ‘piek’, dus die negatieve gevaarlijke pieken voor je ‘gezondheid’ in je lichaam laten spuiten voor niet bestaande virussen, doe je best maar, mij niet bellen. Ik weet wel waar Abraham de mosterd haalt.

21 jaar complotdenker, maar nooit gedacht dat er zoveel mensen in dit propaganda complot van de overheid zouden trappen. 

Mijn immuunsysteem is door de jaren best goed voorbereid om de gifstapeling te verwijderen uit het lichaam, mijn gedachtenwereld moet nu optimaal gewapend zijn om de mentale schok te weerstaan, de harde landing, de negativiteit te verwijderen uit de gedachtenwereld.  (Een immuunsysteem van gewapend beton)

De video boodschap hierover van Marin Geddes sprak mij wel aan.

Een enkele dag die mij positie heeft gestemd is een goede dag.
Datzelfde elke dag zeven maal op rij wordt een goede week.
Weken op rij maakt een goede maand.


Pas als ik zelf goed in mijn vel zit kan ik alles aan wat het leven op mijn pad stuurt. Ik zie daarna wel wat ik ermee ga doen.

Ik blijf op de hoogte van het nieuws maar ga er steeds minder over schrijven of wellicht helemaal niet meer? Immers, in een uurtje dotcom.radio kan ik alles kwijt wat ik zou willen.

Voor mijn ‘ontwaken’, voor mijn zoektocht startte naar gezondheid putte ik veel plezier uit de muziek, daar ben ik sinds een half jaar weer heel actief in geworden met mijn nieuwe avontuur op de Franse radio. Dat kan ik vanuit huis, dus als varianten Delta, en X, Y, Z, gaan toeslaan en wij in totale isolatie zouden komen te zitten dan is dat maar zo. Aan mijn lijf geen polonaise, en voor hen die kiezen voor deze experimentele  slavernij ‘uitweg’, succes in je verdere leven. Ik reis niet meer met jullie mee en als jullie gaan eisen dat ik ook het experiment moet nemen voor hun veiligheid ga ik je ‘ontvrienden’, da’s een koud kunstje tegenwoordig. Dus wees voorzichtig en bedachtzaam wat je zegt en doet.

In deze tijd is het steeds minder moeilijk mensen te ontvrienden
Het waren immers toch al slecht’zienden’.

– HM

Gezondheid is de laatste 25 jaar uitgegroeid tot een ware passie, daar ben ik erg blij mee want al die gebreken die ik daarvoor ervaarde bleken niets met ouder worden te maken te hebben, totaal niets, ook niet met geluk hebben maar met echte voeding en het verzamelen van kennis.

Ik ga dus mijn gezondheid niet inruilen voor tijdelijke vrijheid, tot de volgende verzonnen variant met de nep PCR test weer een nieuwe vaccinatieronde ‘vereist’ om in de vrijheid-app bijgeschreven te worden, de vaccinatie paspoort app, tevens Co2 app, gedragscode app of zoals ze het in China noemen: “Het Sociaal Krediet Systeem”.

… en ik zei niets en vond het eigenlijk wel prima zo!

Waarom de onthullingen deze zomer gaan plaatsvinden, …

Verplichte vaccinaties & de Neurenberg Code

Dagboek voor de verstandigen

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk