Ik “probeer” mijn gedachten op een rijtje te zetten, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #104


De Activist Post meldde dat 285,000+ Tesla’s teruggeroepen moeten worden vanwege potentieel cruisecontrol-probleem dat onbedoelde acceleratie kan veroorzaken. Dat terwijl miljoenen mensen gewoon mogen blijven autorijden terwijl de acceleratie van spike eiwitten in een hogere versnelling kan komen en de besturing van het gehele lichaam kan overnemen. Worden deze mensen niet teruggeroepen voor een nabehandeling met bijvoorbeeld hydrogen, Ivermectine of iets anders?

Vreemd dat er mensen zijn die zeggen; “niets te verbergen hebben” op internet terwijl ze zelfs de kamer van de WC en badkamer al op slot draaien? Dat terwijl iedereen weet wat ze daar aan het doen zijn.

Rudy Giuliani, die de persoonlijke advocaat van voormalig president Donald Trump was, uitte op 24 juni fel kritiek op het besluit van de New York State Bar om zijn wetsvergunning in te trekken. Vreemd wellicht dat er overal ter wereld mensen te vinden zijn die vertrouwen in de rechtsstaat en rechtspraak te hebben? Intussen melde ZeroHedge dat Facebook aansprakelijk worden gesteld kan worden voor sekshandel op zijn site, dat vindt de rechtbank van Texas. Facebook, is dat niet die “sociale” media site die iedereen verwijdert als ze iets “verkeerds” durven te zeggen. Natuurlijk is sex een sociale bezigheid zullen ze zeggen bij Facebook (?)

Arbeiders moesten verplicht thuis werken voor een groot deel de afgelopen 12 + maanden. Velen ervaarden dit nu ineens als positief. Bedrijven krijgen nu arbeiders tekorten omdat velen niet van plan zijn om naar kantoor terug te keren. Kinderen opvoeden en home schooling, de kosten van de kindercrèche, reistijd en kosten het zijn allemaal zaken die meetellen in die beslissing bij de nieuwe zienswijze.

ZeroHedge meldde vandaag dat de FDA een waarschuwing toevoegt over hartontsteking aan COVID-19 mRNA-vaccins, maar verder als een waarschuwing gaan ze (nog) niet. De pijnstiller Vioxx werd na 1200 doden in Nederland en uiteindelijk 500.000 geregistreerde doden verboden maar zover zijn we (nog) niet volgende de officiële cijfers met de mRNA vaccins. De vraag is ook of het probleem op de huizenmarkt daarmee op kort termijn door gaat verminderen of mag ik daar (nog) niet naar kijken?

Spelers van het Amerikaanse nationale voetbalteam voor vrouwen krijgen meer betaald dan hun tegenhangers in het herenteam. Of, … zou het kunnen zijn dat er al te veel mannelijke vrouwen het team bevolken?

De Amerikaanse zaak tegen Assange kreeg een grote klap nadat een belangrijke getuige toegeeft dat hij heeft gelogen. Bovendien, … “Tegelijkertijd stapelden de aanklachten tegen Thordarson zich op bij de IJslandse autoriteiten voor massale fraude, vervalsingen en diefstal enerzijds en voor seksuele schendingen van minderjarige jongens die hij had bedrogen of gedwongen tot seksuele handelingen anderzijds.” De overeenkomst tussen de Assange zaak en vele publieke figuren in de wereld is frappant. Hoeveel van hen ontlopen al jaren beschuldigingen en verdachtmakingen terwijl Assage al jaren zijn leven in isolatie doorbrengt voor louter verdachtmakingen, hoezo verschil in rechtspraak?

Meer dan 2 miljoen bekeken Trump’s Ohio Rally online: “We zullen een derde keer moeten winnen” Hoezo denk ik dan, heeft hij de tweede keer verloren? Iedereen met klompen kon aanvoelen dat er giga fraude heeft plaatsgevonden en dat de rechtspraak (alweer die ja) alle feiten negeerden. De nieuwe tellingen zullen die rechtspraak in hun hemt gaan zetten en dat ook gelijk wereldwijd. Want de Domino (Dominion) software werd overal ingezet bij de “democratische” verkiezingen.

De grootste privé bank van de wereld, de Fed wordt geconfronteerd met het grootste risico in haar geschiedenis: een economische crisis die gepaard gaat met inflatie. Ben ik de enigste die kan rekenen buiten de top economen vraag ik mij af. Jarenlang bijdrukken van digitaal geld staat volgens mij tot giga inflatie en waardevermindering van wat men geld, een ruilmiddel pleegt te noemen. Zou het dan toch bewust in scene gezet zijn met het doel de economie bewust ten gronde te richten voor de invoering van digitaal geld, een wereldmunt? Nee dit zou complotdenken zijn, … toch?

Meer politieagenten zijn het afgelopen jaar met pensioen gegaan of gestopt dan ooit tevoren, blijkt uit een nieuw onderzoek. Zou politieagent worden binnenkort ook niet meer het droombeeld worden van menig jongeman. Voor weinig geld en respectloos tussen twee vuren verstoort de droom ruw. Mijn grootvader was agent, mijn vader was agent en beiden vertelden ze mij om iets anders te gaan doen maar zeker geen agent worden. 

Dat was een korte oogst van wat berichten die ik bekeken heb met een andere kijk op het leven. Een kijk die steeds helderder werd nadat ik 12 jaar geleden de krant heb opgezegd en een TV die steeds minder wordt geraadpleegd en louter voor wat amusement een paar uurtjes per week aanstaat. Een beetje Formule 1 al wordt ik al onpasselijk van die mondkapjes façade. een façade die nauwelijks of niet doorzien wordt door de meerderheid. Het plaatje van de leeuw geeft dan ook duidelijk weer hoe ik over de gevaccineerden denk, een beslissing die ik al heel lang geleden had genomen. Nee ik laat deze spuit aan mij voorbij gaan, ik ben niet zo van experimenteren. 

Hoe dom kun je zijn … ?

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk