Dagboek voor de verstandigen


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #102


Ik kan er steeds beter mee omgaan, leven tussen de zombies, er het mijne van te denken, een glimlacht en het onderwerp richting neutraal terrein te sturen zodat we beminnelijk met elkaar kunnen blijven omgaan. Als je net als ik welbespraakt bent en er 50 jaar als deejay op getraind bent om snel te schakelen, te antwoorden voor de ander kan nadenken is dat in het begin best wel lastig. Dat komt omdat je alles, of in ieder geval heel veel al overdacht hebt voordat je met dat antwoord ter tafel komt. Elke dag wordt die data base van gedachten aangevuld, weer overdacht met gedachtenvoer. Maar steeds meer ervaar ik dat zwijgen je dag leuker maakt, ik kan die mensen toch niet meer helpen, ze willen geen informatie van mij omdat mijn antwoorden een bedreiging zijn binnen hun referentiekader. Een referentiekader gevuld met TV nieuws, NLP beïnvloeding technieken en hun netwerk van gelijkgestemde ‘vrienden, familie en collega’s. 

Gisteren ons wekelijkse uitje, dat tafel in de zon vulde zich met bekenden en onbekenden, van de meesten weten we dat ze gevaccineerd zijn, van de nieuwkomers weten we dit ook al snel. Ze vertellen het allen met trots, zo zijn ze immers geprogrammeerd, ze willen zich thuisvoelen in een gelijkgestemd gezelschap. Dat betekend dat er een tijd gaat komen dat wij als ongevaccineerden als een gevaar gezien gaan worden bij de in scene gezette volgende virus variant, dat we dus niet meer welkom zullen zijn. En dat tijdstip kan al vanaf half /eind september een feit zijn, … als mijn voorspelling dat de bom gaat barsen in juli / augustus niet gaat uitkomen. Voor mij is de bom al 21 jaar geleden afgegaan, ik zag overal de scherven liggen, de gewonden, de doden, maar ook gesproken met toekomstige slachtoffers, … die er nu niet meer zijn !!

Leven dus tussen de zombies, als jaren doen we dat. Maar ergens moet je die dag een uitlaatklep hebben, elke dag ja. Nu dat gaat prima voor mij. Door al het nieuws dat op je afkomt zou je boos of depressief kunnen worden, sommigen zelfs suïcidaal. Daar moet je dus een modus in zien te vinden die voor jou persoonlijk werkzaam is. Een groepje verstandigen waar je wekelijks mee samenkomt. Een maatje waar je dagelijks mee kan appen om je gedachten te delen. Ik ben lid van het Fa(c)sforum van Mike dat ik meerdere malen per dag check, soms wel elk uur even snel. Dotcom.radio is voor mij een mooie uitlaatklep, Velen delen hun nieuws, gedachten en gevoelend met ons en de wereld. Daar ben ik dus elke dag wel mee bezig, zelf nieuws verzamelen en net als met je gedachten dit nieuws ook ordenen zodat alles binnen het format valt van maximaal 60 minuten. Dat doen we dus nu reeds dik vijf jaar met dotcom.radio en in totaal samen met de gezondheidsradio podcast al 13 jaar over twee maanden.

Dit weekend komt mijn dochter op visite met de zoon van mijn broer, gelijk kreeg ik een aapje van een dotcom.radio luisteraar hier in Frankrijk. We zijn in de buurt kan ik zondag even langs komen met een Amerikaanse kennis die zijn horizon ook aan het verbreden is. Zal ik ze afzeggen was mijn gedachte, maar nee, dit is wellicht een uitgelezen kans om het gesprek ook bij de familie te laten landen. Wellicht was dit bezoek voorbestemd, prima zo dus.

Ook al hoor en ervaar ik dat de andersdenkenden, tevens ook gelijk de ongevaccineerden, steeds meer op een eiland komen te zitten heb ik voor mijzelf een uitlaatklep gevonden die een balans geeft. Immers elke week maak ik ook een muziekprogramma over cajun en zydeco muziek hier op de Franse radio en als er iets is wat neutraal terrein is dan is het muziek waar in de regel mensen zich verenigen vanwege de muziek, en niet wie we zijn, waar ze vandaan komen of wat we denken. 

https://www.zydecajun.radio.fm/

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk