De Rode Lijn In Het Zand “C” ‘vaccin’ !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #99


Deze week kreeg ik van dotcom.radio luisteraar Rob de Hulda Clark nieuwsbrief met als titel; “Vermoord door de staat” – Vaccins als slinkse biowapens. In deze nieuwsbrief ook de subtitel; “Samen uit Samen thuis” Hier scheiden onze wegen

Hier scheiden onze wegen

“Wat is er van dit alles overgebleven in deze wereld vol volledig geprogrammeerde en gehypnotiseerde mensen, die zich als makke schapen, als in een trance, naar het slachthuis laten leiden zonder enig verzet?”

Dat vroeg ik mij vorige week ook al af en schreef; “… en ik zei niets en vond het eigenlijk wel prima zo!

Keihard zou ik zelf willen stellen; “Lekker op vakantie, dat is toch wel belangrijk. Waar gaan jullie heen dit jaar? Oh, we gaan met de trein naar Auschwitz”. Als ik het lees dan gruwel ik al van de gedachte, ik ben er zelf al eens geweest zo’n dertig jaar geleden in Auschwitz. Achteloos is dit al de waarheid geworden voor een heel leger vaccinatie doden. We willen immers op vakantie, vakantie, vakantie !!

Ga de Hulda Clark nieuwsbrief eens zelf lezen, niet met alles ben ik het eens want het ‘shedding” het kunnen overbrengen van het vaccin op anderen ben ik het niet mee eens. Het zou immers betekenen dat Big Farma nu een kunstmatig virus kunnen fabriceren, een droom scenario voor de satanisten. Ik weet dat ernstige ondervoeding daar aan ten grondslag ligt uit het rapport “Uitputting landbouwgronden“. Lees ook waarom ik weet waarom mensen dan wel ziek worden en dood gaan, wat op zich een grote schande is. Lees ook; “Wat als de dokter een leraar zou zijn“, een weg die mensen -zouden kunnen- bewandelen om zich te beschermen tegen de spike eiwitten.

Tot slot zou ik willen besluiten met de conclusie uit de Hulda Clark nieuwsbrief

Laat je niet vaccineren (of neem in ieder geval nooit meer nog een prik) en doe er alles aan wat je kunt om vaccinatie van anderen, en zeker de jongeren, kinderen en zwangere vrouwen, te voorkomen!!!

Ik wil graag eindigen met een positieve noot:

Zoals ik eerder al zei: er wordt verwacht dat er in de herfst, als het normale coronaseizoen weer begint, heel veel mensen die de prik hebben gehad, door een veel te heftige reactie van het immuunsysteem, alsnog zullen overlijden.

Ik ben echter veel onderzoek aan het doen naar dat wat we kunnen doen om de processen
die veroorzaakt zijn door de injecties ongedaan te maken met natuurlijke middelen en denk mogelijkheden te hebben gevonden (en zoals ik eerder al aangaf is dat wat anders dan dennennaaldenthee). Heel belangrijk want het is niet voldoende om niet gevaccineerd te zijn omdat gevaccineerden ons duidelijk kunnen “besmetten”, en naar het schijnt zelfs magnetisch kunnen maken, hoewel ik dat laatste nog verder moet uitzoeken.

Ik hoop daarom binnenkort meer te schrijven over hoe je je, mocht je al geprikt zijn of mensen kennen die de injectie al hebben gehad, op een natuurlijke manier zoveel mogelijk tegen de schadelijke werking ervan kunt beschermen. Er zijn echter al wel aanwijzingen dat de Zapper (zie: hier voor meer informatie over de zapper: www.huldaclark.tk), die bij uitstek geschikt is om virussen in het lichaam te doden, ook een grote rol kan spelen in het ongedaan maken van zelfs het magnetisme.

Maar spike-eiwitten, die onderdeel zijn van elk virus, zijn natuurlijk ook niets nieuws voor ons lichaam en het gezegde “voor elke ziekte is een kruid gewassen” geldt beslist ook hier. Wie de bijzondere wereld van kruiden en hun wonderbaarlijke werking kent, zal begrijpen wat ik bedoel.

Kruiden zijn een Godsgeschenk en zijn, in de handen van specialisten op dat gebied, tot dingen in staat, die zonder twijfel kunnen wedijveren met de dure medicijnen die trouwens sowieso nog steeds voor 60% gebaseerd zijn op de werking van kruiden, maar gepatenteerd en dus winstgevend zijn gemaakt.

Sterker nog, met kruiden kun je diep doordringen tot de oorzaak van ziekte, iets wat in de medische wereld niet of nauwelijks wordt gedaan en het is deze kracht die we in kunnen zetten als, zeg maar, liefdevol, maar krachtig wapen tegen de aanval die door psychopaten op ons als mensheid is ingezet.

Net zoals kruiden trouwens heel goed in staat zijn om griep te genezen en het maakt helemaal niet uit of deze nu “Corona” heet en tot pandemie is uitgeroepen of niet en mocht je daar meer over willen weten, dan zou je kunnen overwegen om voor weinig geld onze online cursus daarover te bestellen en ons werk op die manier te steunen

Lees / download de gehele nieuwsbrief

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk