Waarom de onthullingen deze zomer gaan plaatsvinden, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #98


Ik heb het vraagteken achter die zin bewust weggelaten! We kunnen niet wachten met nog langer verstoppertje te spelen en wachten tot de tere zieltjes bij de les zijn. Meer en meer zien we de media en de politiek de burgers tegen elkaar uitspelen. Te verdelen in het gevaccineerde en ongevaccineerde kamp. 

De kreet anti-vaxxers ligt al voor op de tong om in het najaar als de vierde golf moet gaan uitbreken deze groep tot ongewenste gevaarlijke burgers te verklaren. Als de spike eiwitten hun voorgeprogrammeerde werk gaan doen. Het immuunsysteem van de gevaccineerden is reeds ernstig aangetast, in die mate dat elke overschrijding van de gifstapeling een ravage gaat aanrichten.

Nog nooit in de laatste decennia zijn zoveel mensen al bij de vaccinatie zelf overleden door de ‘bijwerkingen’ dan in 2021. Onderzoek toonde dat de spike eiwitten zich snel door het lichaam van geïnjecteerde verspreiden. De gerapporteerde ernstige bijwerkingen zitten in de VS en EU super hoog. In het vaccinatie bijwerking registratie systeem lareb.nl lezen we deze cijfers van 6 juni:

Tot nu toe zijn er 381 meldingen van overlijden na corona vaccinatie. Het gaat hier om 249 personen van 80 jaar of ouder, 97 personen tussen de 65 en 79 jaar en 33 personen onder de 65 jaar. 

VEARS systeem in de VS per 11-06-2021 geeft 5,993 doden te zien op leeftijd met een data overzicht van 600 pagina’s op dezelfde datum zijn er 358,379 geregistreerde ongewenste bijwerkingen met ieder een eigen data pagina.

In Europa zitten we per 5 juni op 13.867 Vaccinatie doden en 13.867 ernstige ‘bijwerkingen’.

Vandaag ontving ik deze mail van een dotcom.radio podcast luisteraar;

“Bedankt voor jullie mooie uitzending van gisteren. Al lange tijd luister ik naar jullie uitzendingen, hoewel ik denk ik niet meer tot jullie doelgroep behoor. Onder familiale druk hebben mijn vrouw en ik ons laten inenten (wij vinden een goede verstandhouding binnen de familie erg belangrijk) en krijgen al weken de wind van voren tijdens jullie uitzending . Ook andere kanalen sparen de gevaccineerden niet. Jullie hebben de gevaccineerden zelfs afgeschreven, maar goed ik blijf toch maar luisteren en mijn kennis vergroten. Maar ik hoop dat jullie ook blijven denken aan mensen die onder druk van familie en gezondheid tot een andere afweging zijn gekomen . En daar komt nog bij dat mijn geliefde president altijd vaccinatie heeft gepromoot en in de q berichten heb ik ook nooit een afwijzing gezien. Verder ben ik er van overtuigd dat de overwinning aanstaande is en daar kijk ik naar uit”.

— einde reactie —

Bedankt voor de reactie maar, persoonlijk begrijp ik totaal niet dat mensen hun gezondheid en hun leven in de waagschaal durven te stellen voor wat voor reden dan ook. Je familie, je baan, je bedrijf of wat dan ook voor een experiment waarvan niemand exact weet wat de gevaren zijn. Wij zijn bang dat er een mogelijkheid is dat dit de uitkomst van de Spaanse griep kan overtreffen (het enigste vergelijkbare evenement), hoe is het dan mogelijk dat we lieve brave beschermende woorden gebruiken naar de mensen die de beslissing nog niet genomen hebben? De ongecensureerde inzichten delen wij waarbij we al jaren onderzoek doen. Wij willen beslist geen spijt krijgen dat we te soft waren. Het spreekwoord zegt immers; “Zachte heelmeesters maken stinkende wonden” En, … het is oorlog op dit moment, oorlog tegen de wereldbevolking, oorlog tegen onze vrijheid.

De reeds gevaccineerden afgeschreven, ja want wij weten 1-2-3 niet of er überhaupt nog een oplossing denkbaar is. De middelen waarvan wij denken dat daar iets mee te bereiken valt gaan in die groep toch niet gebruikt worden, dan moet je immers zelf aan het experimenteren en dat doen ze niet buiten de dokter om, de man / vrouw die zonder geïnformeerde consent het gif toediende, in strijd met alle beginselen van het artsen beroep en de internationale verdragen. Een hals misdrijf. Bovendien zijn de middelen waar dokters iets mee zouden kunnen als HCQ en Ivermectine verboden of heel slecht verkrijgbaar.

Momenteel lopen er ‘slimme’ en heel duistere initiatieven zoals “Wij Zijn Gevaccineerd” die het domme leger zombies aanmoedigen zich te gedragen als NSBers zodat elke verstandige burger die gruwelt van het experiment meer en meer op een eilandje komt te zitten. Op den duur zouden we in een hoek gedreven kunnen worden die gewelddadige acties zouden kunnen uitlokken om nog enige minimale vrijheid te behouden. 

We weten dat er allerlei initiatieven lopen zoals de Neurenberg Code 2.0 processen actief zijn, wij weten ook van ‘het plan’. Wij weten ook dat nog deze maand Donald Trump opnieuw rally’s zal gaan houden, we weten dat de verkiezingsfraude de onthulling nabij is, we weten dat de COVID eMails van Fauchi voor opschudding zullen gaan zorgen en nog veel en veel meer schandalen waar we al in 2017 en 2018 over bericht hebben.

Als je het gevoel hebt niet gespaard te worden wacht tot de poppen echt aan het dansen zijn. We roepen nu al een jaar dat het een harde landing wordt en we kunnen alleen maar hopen dat Trump nog iets in de hoge hoed heeft als redmiddel voor de gevaccineerden, de doden die reeds gevallen zijn komen er in ieder geval niet mee terug.

Als De Regering Op Vakantie Is – De Maand Augustus Is Traditiegetrouw Een Daadwerkelijk Hete Maand

Uit het X22 report van Dave dd: 20-06-2021
opgetekend en vertaald door: Paul Harmans vanaf 44:03 tot 48:06 min.:

Voorwoord Paul Harmans: Ik heb al vaker geschreven dat de berichten van Q een grote database vertegenwoordigen waaruit je veel aanwijzingen kunt halen voor wat we vandaag de dag zien gebeuren. Wat we (de Q volgers) gaandeweg hebben geleerd, is dat de data van nagenoeg alle berichten niet klopt, dat is bewust gedaan door Q om de Deep State geen aanwijzingen te verschaffen. Q heeft talloze malen geschreven dat de ‘toekomst het verleden zal bewijzen’ en dat slaat direct op zijn berichten en de data. Wat Q bv. in november 2018 schreef, had geen betrekking op die datum in 2018, het was informatie die we nu in 2021 werkelijkheid zien worden. Dat geeft aan dat Q over een fenomenale inlichtingenbron moet beschikken (en dat doet hij!), het lijkt wel alsof hij in de toekomst kon kijken. Talloze van zijn berichten op een datum van een paar jaar geleden, komen uit op dezelfde datum of in dezelfde periode in bv. 2020 en nu in 2021.

Wat Q in 2017 en 2018 aan informatie gaf over verkiezingsfraude en wie daarbij betrokken zijn en welke vormen van fraude gepleegd zouden worden, is exact wat er in 2020 gebeurde en waarvan we nu in 2021 de bewijzen zien. Natuurlijk beginnen veel mensen zich terecht af te vragen hoelang verkiezingsfraude al bestaat en het gaat erop lijken dat dat al vele tientallen jaren (wereldwijd!) bestaat en niet alleen in Derde Wereld landen! Hoe kan het anders dat de meest waardeloze politici, die veel beloven, maar het nooit nakomen, telkens en telkens weer ‘gekozen’ worden en vrolijk door kunnen gaan met het bestelen en beduvelen van het volk? Bedenk je, als dat werkelijk aangetoond gaat worden, en in de VS begint het er behoorlijk op te lijken dat dat ook zal gebeuren, namelijk dat talloze politici op onwettige wijze hun functie hebben verkregen, dan zal dat betekenen dat al hun wetten en uitvoeringsbesluiten volkomen onwettig zijn en dus niet geldig zijn, die kun je meteen terzijde schuiven.

Vertaling: X22

Wat gebeurt er als we ontdekken dat al deze mensen fraudeerden en zij de macht over het land hebben terwijl zij nooit de verkiezingen wonnen? Zij pleegden fraude bij deze verkiezingen, interessant. Ik wil naar Q post 153 gaan, omdat ik denk dat dit het allemaal opsomt. Dit is van 14 november 2017 en het zegt:

Voor de dagen die komen gaan.
Stel jezelf een eerlijke vraag, waarom zou een miljardair die alles heeft, roem, fortuin, een warme en liefdevolle familie, vrienden, enz. zichzelf en zijn familie in gevaar brengen door president van de Verenigde Staten te worden?
Waarom zou hij willen dat hijzelf en hen waarom hij geeft een doelwit worden?
Heeft hij geld nodig?
Heeft hij roem nodig?
Wat heeft hij er voor voordeel bij?
Zou hij de VS/wereld tot een betere plek willen maken voor zijn familie en voor de goede en fatsoenlijke mensen waarvan al zo lang misbruik wordt gemaakt?
Misschien kon hij niet langer de gedachte verdragen aan massamoorden die plaatsvinden om Moloch tevreden te stellen.
Misschien kon hij niet langer de gedachte verdragen aan kinderen die gekidnapt worden, gedrogeerd en verkracht, terwijl leiders/wetshandhavers in de wereld de andere kant op kijken.
Misschien was hij moe van het zien hoe bepaalde rassen/landen constant worden misbruikt en in behoefte/armoede worden gehouden en lijden voor een specifiek doel.
Misschien kon hij als bewust mens de wereld niet in brand zien staan.
Waarom, uren na de verkiezing, begaven zeven personen zich naar een geheime locatie om een zeer besloten en hoogst beveiligde/bewaakte bijeenkomst te hebben?
Waarom gaf Hillary Clinton geen inwilligingstoespraak?
Wanneer was de laatste keer dat een presidentiële kandidaat geen persoonlijke inwilligingstoespraak gaf?
Wat gebeurt er als de grens open blijft en de gevestigde media doorgaan met het hersenspoelen?
Op welk punt worden de goeden, en de hardwerkende mannen en vrouwen een minderheid?
Hoe zit het met stemcomputers?
Wie bezit de stemcomputers?

X22: Soros? Vele anderen?

Hoe zit het met verkiezingsidentiteit wetten?
Foto identiteit? Wanneer is het noodzakelijk en moet het getoond worden? Maak een lijst. Lach. Leg je erbij neer.
Zullen de variaties voor het verslaan van kwaad met elk jaar dat voorbijgaat minder en minder worden?
Wat betekent de ‘rode lijn’?

X22: Bijzonder, we hebben ook een (Q) post die zegt Rood1, Rood2, Rood3, dat zijn de rode lijnen.

Waarom, opnieuw, waren de arrestaties in Saoedi-Arabië zo vreselijk belangrijk?
Welke banden werden er onmiddellijk verbroken?
Volg het geld.
Wanneer zingt een vogel?

Dan wil ik naar (Q) post 2479 gaan, dit is van 11 november 2018

WAT ALS HET ONDERSTAANDE KAN WORDEN BEWEZEN?
1-Verkiezing + D (democratische) partij officials die vele duizenden onbeschreven stembiljetten invulden?
2-Verkiezing + D partij officials die ‘legale’ stembiljetten verwijderden en vernietigden?
3-Verkiezing + D partij officials opzettelijk niet-burger stemmen organiseerde?
4- Verkiezing + D partij officials in [XX] locaties doorheen de VS [goed afgesloten] vele duizenden onbeschreven stembiljetten hebben opgeslagen, met de bedoeling het stemtotaal te wijzigen?
Wie waarborgt ‘onbeschreven’ stembiljetten?
Wie geeft ‘onbeschreven’ stembiljetten uit?
Wie controleert ‘onbeschreven’ stembiljetten?
Hoeveel onbeschreven’ stembiljetten worden er gemaakt versus de totale provinciebevolking?

X22: Heeft Runbeck (drukkerij) belang bij de onbeschreven’ stembiljetten, of stembiljetten? Jazeker.

DE CONTROLE EN UITGAVE VAN ONBESCHREVEN’ STEMBILJETTEN IS BEPALEND.
Waarom WEIGEREN dezelfde provincies [met grote weerstand] de stemregistratie-informatie over te dragen op verzoek van de stemfraudecommissie?
Waarom was de stemfraudecommissie ontbonden en overgedragen aan de DHS (Department of Homeland Security)?
Welke gevestigde autoriteit heeft DHS vergeleken met een commissie?

Interessant, en dat was in 2018. Wat gebeurt er als al deze dingen bewezen kunnen worden? Hoe bewijs je ze? Je hebt de Deep State nodig om de misdaad te plegen. Je moet ze betrappen bij de misdaad. En als je ze betrapt hebt bij de misdaad, dan heb je het bewijs. Dit is een sting operatie. Dat is waarvan je getuige bent en het gebeurt live.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk