Het ‘parasitaire’ uitmesten van de politiek gaat langzaam en gestaag verder maar, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #94


… maar eenmaal doodziek van de parasieten, (de vuilnismannen van de natuur) kan de patiënt veelal snel aan zijn einde komen. Ik zie Thierry Baudet ook als een Parasiet in de pels van de politiek die de zaak aan het uitmesten is samen met de overgebleven trouwe FvD ‘uitmesters’. Maar vergeet ook niet de inspanningen van Willem Engel en Jeroen Pols van Virus Waarheid als echte luizen in de pels

De natuur heeft nooit haast, maar alles wordt wel uitgevoerd volgens het plan, het oude wordt opgeruimd om ruimte te scheppen voor het nieuwe. 

Deze week kon ik dat duidelijk aanschouwen toen de ene na de andere zieke politicus zich met een gender neutraal lullig kut smoesje onder de aanvraag voor een Great Reset / Building Back Better debat onttrok.

Deze inmiddels zwaar zieke politieke kartel patiënten moeten begrijpen dat dit hét item is van 2021 en er niets maar dan ook niets belangrijker is.

Ik vraag mij af, … als de verkiezingsfraude in de VS op zeer kort termijn wereldkundig gemaakt is of dan onze ‘Dominion’ verkiezing van maart ook aan een grondig onderzoek onderworpen moet gaan worden en of men dan Thierry nog durft weg te sturen zonder mondkapje?

Ik vraag mij af, … of men zonder fraude nog wel enige steun in het gehele land kan verwachten, zoveel achterkamer, handjeklap mooie baantjes zijn er ook niet te vergeven in ‘verNederland’ om ergens een meerderheid vandaan te toveren?

Ik vraag mij af, … als je weet dat, zieke mensen slechts een wens hebben en dat is beter worden, … of deze mensen het nog wel op kunnen brengen om aandacht te schenken aan de politiek. Of in het beste geval met wroeging en haat gevoel. Geen deel meer van de achterban en bij de zieke politiek is dan de patiënt snel aan zijn einde!

Ik vraag mij af, … als de geschiedenis heeft uitgewezen dat alle geldsystemen / ruilsystemen eens eindig waren in hoever de inflatie al als houtworm de politiek heeft uitgehold? Hoeveel maanden moeten we dit spel nog aanschouwen of mag ik al in weken gaan tellen?

Ik vraag mij af, … of dit COVID gedoe in werkelijkheid geen zegen was, … voor sommigen? We hadden en kregen ruim voldoende tijd om stil te staan en zaken te overdenken, niet bevangen door angst maar begenadigd door kennis. En al die mensen die weigeren mee te  doen aan ‘het experiment’ kun je niet ergens opsluiten in … in een vrije geest?

Ik vraag mij af, … of onze minister van gezondheid wel weet dat parasieten een belangrijke rol spelen in de natuur als opruimers. En er zijn in deze slechts twee mogelijkheden:

1). De politiek wordt weer gezond.

2). De politieke patiënt gaat langzaam dood.

1). Deze mogelijkheid hebben ze met het bindend referendum al om zeep geholpen. Een gezonde politiek is daarmee door hen zelf met een lullig kut smoesje als ongewenst kindje geaborteerd. 

2). Met de door de politiek omarmde Great Reset is de onafwendbare plandemie ziekte reeds ingezet einde 2019.

Ze zijn vergeten dat een virus echt schijnt te bestaan, het virus van macht, liegen en bedriegen. Ze waanden zich na vele eeuwen onderdrukking onoverwinnelijk als begenadigde nazaten, meelopers en onderkruipsel. En ja, de politiek is niets meer of minder dan de categorie meelopers en onderkruipsel, voer voor de parasieten. De opruimers van de natuur de parasieten gaan zich al enkele jaren te buiten aan de wereldwijde politieke onderkruipsels, de diepe staat.

Ik vraag mij echter ook af, … of er nog mogelijkheden zijn, en in welke mate, voor diegene die zichzelf in een leven van vooroordelen en niet willen zien, … op een zijspoor hebben uitgerangeerd, … of er nog een weg terug is? Voor een deel is immers al gebleken dat het een doodlopend spoor is geworden.

“Morgenmensen zijn gelukkige mensen. Wie zijn morgen goed besteedt, heeft duizend maal meer gelukskansen, dan de langslaper. Morgenstond heeft goud in de mond” -Hein Petersen


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk