Als je weet waar Abraham de mosterd haalt


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #93


In de huidige tijd lijkt een ieder de vraag te moeten stellen, “Ben je al gevaccineerd?. Daar heb je eigenlijk geen donder mee te maken, geen ene donder. Toch ga ik het je vertellen, je mag het eigenlijk best weten, ook al ga je mij nu wellicht mijden als de pest als gevaccineerde vanwege de gemuteerde -ook- niet bestaande varianten, …

Ik heb het niet nodig zo’n reisdocument
Wil je het weten?
Ik deed niet mee aan het “experiment”
Ongevoelig voor angstkreten!
Want gezondheid komt -nooit- uit een naald
Pas dan weet je waar Abraham de mosterd haalt

– Henk Mutsaers

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk