… en ik zei niets en vond het eigenlijk wel prima zo!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #92


Na 21 jaar complot onderzoeker neemt met de week mijn motivatie af om artikelen te schrijven voor de ongelovigen en het afnemende aantal lezers. Datzelfde zie ik nu meer een meer gebeuren in de gesprekken die ik om mij heen hoor. Iemand vertelde dat Petrus geen ongevaccineerde meer toelaat in de hemel. Ik antwoordde met, die harpmuziek vindt ik best wel saai, en de muzikanten met gitaren, drums, accordeon en andere muziekinstrumenten schijnen allemaal in de hel op te treden, dat trekt mij meer aan. 

Een dame vertelde dat ze een uitnodiging had gehad voor, -wat ze noemen- het “vaccin”. Ze twijfelde nog en ik zei niets, helemaal niets. De andere dag vernam ik al dat ze gespot was in “het prik centrum”, en ik vond het allemaal wel best, haalde mijn schouders op en realiseer mij dat ik tot een minderheidsgroep behoor in mijn leeftijdsgroep hier. Zal dus nog wel eens de opmerking krijgen dat als wij ons niet laten vaccineren wij eigenlijk niet meer gewenst zijn in de groep, en vindt het allemaal wel best. 

Gelaten laat ik het gebeuren, na jaren van strijden tegen de kanker patiënten die chemo en bestralingen ondergingen en niet wilden kijken naar de andere opties zijn het nu de prik zombies, de vaccinatie generatie, die graag voor de gek gehouden willen worden. Ze weten niet beter, …

… en willen het niet weten, …

Ik heb al extra veren laten monteren op mijn landingsgestel.
Het kan mij niet meer zoveel deren en ik zie het allemaal wel.

Verder dan een plaagstootje naar nu.nl ben ik deze week niet gekomen, dat verschaft mij nog een beetje lol. 

Het is voornamelijk de Facebook generatie die trots rapporteren dat ze nu veilig zijn en klaar zijn om weer op vakantie te kunnen, hoe ironisch zal het zijn als juist deze generatie het advies gaan krijgen vanwege de vaccin “bijwerkingen” niet te vliegen. De niet gevaccineerden worden vervolgens met het “No Jab, No Fly” programma geweerd uit het vliegtuig dus die industrie is straks alleen nog voor de happy few die altijd al uitzonderingsposities bekleed hebben.

Martin Geddes schreef in zijn nieuwsbrief:

We zitten midden in een niet nader genoemde oorlog – misschien de Stille Oorlog of de Satanische Oorlog. Drie opmerkelijke dingen definiëren deze oorlog voor mij.

Ten eerste is het onbeperkt: er is geen onderscheid tussen civiele en militaire deelnemers en alle domeinen zijn bewapend (denk aan wetenschap, religie, voedsel, gezondheidszorg, media, enz.). Als gevolg daarvan zijn we allemaal deelnemer.

Ten tweede is het onregelmatig en onconventioneel: dit is een infiltratieoorlog (geen invasie door mannen in uniform). De subversie wordt gedaan met behulp van AI (kunstmatige intelligentie), nanotech en biotech – plus chantage, intimidatie en kruispromotie van leden van de”psychopaten club”. De afwezigheid van zichtbare kogels en bommen kan verwarrend zijn; het is nog steeds oorlog.

Ten derde is het niet aangegeven: de gehersenspoelden lachen je uit omdat je hen vertelt dat ze in oorlog zijn. Je krijgt voorgeprogrammeerde spot, bespotting en haat voor het in twijfel trekken van hun overtuigingen, en de rechtvaardige uitdaging van duidelijke fouten van jouw zijde. Maar zodra iedereen begrijpt dat we in oorlog zijn, is het in feite voorbij.

We kunnen deze nieuwe, niet nader genoemde wereldoorlog ook in zijn historische context plaatsen.

WW1 werd gekenmerkt door de modder en het bloed van de loopgraven. De oorlog was gemechaniseerd en het machinegeweer kon op (korte) afstand lichamelijk letsel toebrengen. Familie was veilig thuis, ver van het slagveld.

WW2 geautomatiseerde oorlog, en bracht massamedia en massapsychologie volledig in het spel. Raketten, bommenwerpers en massavernietigingswapens brachten fysieke terreur aan het publiek van “buiten bereik”. Maar er was nog steeds “rust en recreatie” weg van de gevechten.

WW3 (d.w.z. deze oorlog) is een “slimme” bio-informatische oorlog. Je familie is gegijzeld door media mind control en genocidale farmaceutische bedrijven. Het wordt zowel in het huis en het gezin gevochten als in de lucht of de ondergrondse. Er is geen ontsnapping, waar dan ook.

AI-technologie is misbruikt om ons met geweld te verdelen via sociale media. Lichamelijke en mentale vergiftiging hebben ons verzwakt tegen kwaadaardige invloeden. In deze oorlog worden psyche aan flarden gescheurd, geen lichamen. Er is geen bloeding, maar het is net zo gewelddadig als een loopgravenoorlog.

We passeren nieuwe grenzen van de menselijke ervaring, zowel goed als slecht. In deze oorlog verandert elke sociale en familiale relatie. Dit daagt de kern van ons gevoel van zelf en veiligheid uit, aangezien ons fundament van troostende vriendschap en familiezorg door leugens wordt ‘gebombardeerd’.

Het resultaat voor veel patriotten die wakker en bewust zijn, is een extreem isolement en leed. Het winnen van deze oorlog is een persoonlijke zoektocht naar doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen. Het is inderdaad een volledige geestelijke oorlogvoering.

Als gevolg hiervan zijn er alomtegenwoordige risico’s van zelfbeschadiging, zelfsabotage en zelfvernietiging. Niemand is hier immuun voor. Digitale soldaten hebben niet de institutionele back-up die ‘gewone’ militairen hebben. We moeten voor onszelf zorgen, want niemand anders wordt ervoor betaald.

Na meerdere jaren op het slagveld te zijn geweest, wil ik vijf lessen delen over het zijn van een effectieve digitale soldaat in een bio-informatieoorlog. Dit gaat niet over het gebruik van sociale media om het woord te verspreiden, of om waarheid van leugens te onderscheiden, of om met vijandige trollen om te gaan. Het gaat over hoe je je dagelijkse leven leidt wanneer oorlog woedt over elk domein van je eigen bestaan.

Les #1: Zet eerst je eigen zuurstofmasker op

We weten dat we anderen alleen kunnen helpen als we niet in nood verkeren en hulp nodig hebben. Toch is dit makkelijker gezegd dan gedaan. 

Omdat ik alleen verantwoordelijk ben voor mezelf heb ik wekelijks een gesprek met mijn “accountability partner”. Als ik heb geslapen, genoeg goed eten heb gehad en me niet heb beziggehouden met zelfsabotage, dan was het een dag die goed genoeg was. Doe dat zeven keer achter elkaar, en het was een goede week. Ik hoef op een bepaalde dag verder niets te bereiken.

Als zodanig heb ik een paradox ervaren. Om op de lange termijn vol te houden en mijn algehele prestatieniveau te verhogen, moet ik mijn drempel voor ‘succes’ op een bepaalde dag verlagen. Leven om nog een dag te vechten is voldoende, want geen enkele dag wint de oorlog.

Prestatie gaat niet (alleen) over het behalen van een Ivy League-diploma, of professionele onderscheidingen, of het zien groeien van je gezin. De buitenwereld is belangrijk, maar niet primair. In plaats daarvan moeten we ons concentreren op interne statistieken in plaats van externe. Alleen innerlijke vrede leidt tot wereldvrede.

Ik mik hoog op vreugde en prestatie en winnen, maar ik moet ook realistisch zijn – anders kan er een ‘wanhoop kloof’ ontstaan ​​tussen geïdealiseerde hoop en beleefde ervaring. Ik heb geleerd dat het OK is om met elke andere activiteit te stoppen om mijn eigen lichamelijke en geestelijke gezondheid te beschermen.

Ik heb mijn leven uitgesteld en maak zelden vaste afspraken. Ik heb nog steeds telefoontjes en vergaderingen, maar ze worden on-the-fly geregeld. Dit voorkomt de stress van mezelf oververmoeid raken bij het nakomen van (over-)verplichtingen. “Rustdagen” komen voor, maar ook “slagvelddagen” voor de vijand wanneer ik op maximale productieve kracht ben. Dat is ook oké.

Wij “anons” zijn “gerichte bewijswapens”; en we moeten opladen en herladen om opnieuw te vuren. We moeten een andere relatie met tijd aannemen om te ontstressen, aangezien er geen plaats is buiten de gevechten. Alles in de wereld gebeurt wanneer het bedoeld is; waar het om gaat is het managen van mijn eigen ritmes en routines.

Ik heb een dagelijkse wandeling wanneer ik kan. Misschien heb je een wekelijkse kerkdienst, therapie, een steungroep, een etentje met een vriend; doe wat voor jou werkt.

Les #2: Kom en vecht zoals je al bent

Je bent misschien verslaafd, gescheiden, depressief, gehandicapt, schuldenlast… het maakt niet uit. In deze oorlog is bereidheid om te vechten de enige kwaliteit die ervoor zorgt dat je wordt gerekruteerd en gepromoot als een cyberstrijder.

Mijn eigen vrienden variëren van professoren tot prostituees. (Betaling aan professoren voor een mindfook is van discutabele waarde.) De prostituees hebben hun ziel nooit aan een instelling verkocht; zij zijn de godvrezende en wakkere. De professoren hebben de propaganda ingeslikt; zij zijn de goddelozen en slapende.

Alle traditionele maatstaven van ‘respectabel’ en ‘geschikt voor militaire dienst’ zijn irrelevant of omgekeerd. Iedereen is een strijder, ook de universiteitsdocenten en straathoeren. En de laatste zijn de betere spirituele vechters in mijn ervaring.

Wacht niet om “geperfectioneerd” te zijn voordat je gaat vechten. Je worstelingen hebben je ideaal gemaakt voor deze baan, niet je certificaten. Hoe meer worstelingen je hebt overwonnen, hoe beter! Inderdaad, spirituele oorlogsvoering “speciale troepen” komen in een zeer onwaarschijnlijke verpakking volgens conventionele militaire normen.

“Je waanzin kennen” is genoeg; je hoeft het niet op te lossen voordat je vecht. “Stop de persoonlijke rampen” is alles wat gevraagd wordt. Alles wat je zou kunnen belemmeren om nog een dag te vechten, moet worden aangepakt en veranderd. Niet meer.

Vecht eerst, je kan jezelf later herstellen.

Les 3. Je werk is veranderd; opladen en repareren is ook “kern” werk

Elke spirituele krijger heeft intellectuele en intuïtieve intelligentie nodig; een mix van hoofd en hart. Het is gemakkelijk om je zorgen te maken over de toekomst, of ruzie te maken over het verleden – hoofdzaken. Maken, tuinieren, knutselen, koesteren of decoreren zijn daarentegen ‘NU’-activiteiten – hartspulletjes.

In deze oorlog zijn hobby’s essentiële zelfzorg, hersteltijd en persoonlijke groei. De energie die hieraan wordt besteed, is niet het tegenovergestelde van werk en geen terugtrekking uit de strijd. Er is geen verwijderd zijn van de strijd, want het is alomtegenwoordig! Je moet deze persoonlijke tijd als heilig en onschendbaar behandelen.

Voor mij als introvert wandel ik graag met mijn camera. Fotografie is een waardering voor wat ik al om me heen heb. Een extraverte persoon heeft mogelijk een meer sociale activiteit nodig om op te laden. De vijand wil dat je gedemoraliseerd en ziek bent; alleen jij kunt ervoor zorgen dat je energiek en gezond bent. Uw “hobby” is een aanspraak op voorrang op uw tijd.

Spiritueel werk is nog steeds werk en maakt deel uit van de taakomschrijving van spirituele strijders in een spirituele oorlog. Er is geen verplichting om ellendig te zijn, zelfs niet tijdens een poging tot genocide. Een goed humeur komt voort uit de natuurlijke gelukzaligheid van “in het nu” zijn.

Les #4. Word geen redder, vooral niet een ongenode

In een oorlog van misleiding vallen veel slachtoffers. Dit nodigt ons uit om ons aan te sluiten bij de driehoek “slachtoffer, vervolger, redder”. Het voor de hand liggende voorbeeld hier is de wens om anderen te “redden” van hun vrije wil om het (mogelijk dodelijke biowapen) “vaccins” te nemen.

Met deze mRNA-gentherapieën moeten we kinderen beschermen (die geen geïnformeerde toestemming kunnen geven), maar de schade aan andere anderen die uit vrije wil handelen, moeten accepteren, zelfs als ze zijn misleid. Onvoorwaardelijke liefde is geen onvoorwaardelijke steun, en we hebben het recht (inderdaad verplicht) om elke relatie sociaal opnieuw aan te gaan om onszelf te beschermen tegen de waanzin van anderen.

Wanneer een familielid betrokken is bij roekeloze of onverantwoordelijke handelingen zoals deze, kunnen we ons afvragen “wat is de impact op mij” – zeg maar in reistijd, zorginspanning en gelduitgaven om voor de gewonden te zorgen. Geïnformeerde toestemming is voor iedereen – inclusief JOU. Als u niet bent geraadpleegd voordat iemand deelnam aan een gevaarlijk medisch experiment, hoeft u niet te doen alsof de uitkomst een “ongeluk” is en u in te zetten voor reddingsacties.

We doen wat we kunnen voor dierbaren, maar zij moeten de gevolgen van hun eigen keuzes onder ogen zien. Als we deze zaken kunnen bespreken voordat ze handelen, dan is het in ieder geval mogelijk om grenzen af ​​te spreken over wat een eerlijke en redelijke verantwoordelijkheid is die je moet dragen als er iets misgaat. Als we dat niet kunnen, krijgen ze de slechtste ‘deal’ die het geweten kan verdragen.

Deze slechte resultaten zijn noodzakelijke lessen voor de hele samenleving. Elke ziel heeft een pad, en proberen om elke ziel te redden, redt niemand. Kies met wie je omgaat op basis van je “energiebudget”, en neem niet het karma van andere zielen op je. Als tijd doorbrengen met de onwakkere en arrogante mensen kostbaar is, doe het dan niet! Ze kunnen niet worden gered van hun minachting en dwaasheid.

Vind je nieuwe “zielenfamilie” die geen redding zoeken of verlangen. Ze zullen je op een wederzijdse, verantwoordelijke en respectvolle manier voeden. Deze nieuwe banden zullen ons een leven lang meegaan.

Les #5. Nooit, nooit compromissen sluiten of opgeven

Nooit, nooit compromissen sluiten of opgeven
Nooit, nooit compromissen sluiten of opgeven
Nooit, nooit compromissen sluiten of opgeven

Begrepen?

Als het gaat om compromissen, kun je nog steeds een tactisch compromis sluiten om een ​​strategisch doel te bereiken. Dus draag een masker in een vliegtuig om naar een begrafenis te gaan om afsluiting te krijgen; maar geef nooit onomkeerbaar je autonomie of integriteit op.

Als je een fout maakt – ze zijn gewoon – erken het, accepteer het, leer ervan en GA VERDER. Breng je dagen niet door met zelfverwijt en schuld en schaamte. Het is schadelijk en genotzuchtig. Spirituele krijgers gooien hun te zware bagage bij de eerste gelegenheid weg.

Wat betreft opgeven, het is altijd een keuze. We zullen allemaal wiebelen en vrije dagen hebben. We hebben slechte gewoonten en willen de pijn verdrinken. Terugval is niet opgeven, het is alleen jammer. Liggen om te rusten is niet opgeven. Het is aan het herstellen werken. Schreeuwen is niet opgeven. Het is loslaten.

Niet opgeven betekent een constant vertrouwen in de mensheid, openheid voor nieuwe ideeën en verandering, en een regelrechte weigering om de “zwarte pil” te nemen en te wentelen in de valse troost van een suïcidale hopeloosheid.

Het is oké om te worstelen en je kwetsbaar te voelen. Het is oké om hulp nodig te hebben. Het is OK om zegeningen van middelen te ontvangen. Het is een “pay it forward”-geschenk en liefdeseconomie, niet een “pay it back”-transactie en hamsteren.

Uiteindelijk zijn patriotten hotties – en als bonus ook aan de goede kant van de geschiedenis.

Blijf sexy.
Blijf verstandig.
En blijf bij de les.

— tot zover het betoog van Martin —

Een kaart die een dotcom.radio podcast luisteraar opstuurde spreekt boeken

“Als niemand luistert naar niemand vallen er doden in plaats van woorden”

Een spreuk uit het boekje van Hein Petersen uit 1977

“Ingebeelde kwalen zijn ongeneeslijk” 

en tot besluit nog een gedachte van mijzelf

Iemand die vroeger verdwaalde schaamde zich kapot en hoopte dat niemand het te weten zou komen
De zombies van tegenwoordig plaatsen hun domheid op Facebook en dat zonder te schromen.

– HM

Ik heb er alle vertrouwen in dat alles goed gaat komen, de tekenen dat dit zo is zie ik overal, maar niet voor iedereen zal het goed komen. Maar, … dat was hun eigen beslissing en ik heb er vrede mee. Als ze hulp vragen zal ik er zijn, maar niet zonder die vraag !

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk