Nieuwstip aan NU.nl


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #91


Gisteren 14-06-2021 deze tip gestuurd aan NU.nl vanwege deze nieuwstip oproep die men plaatste. Voordat er bange mensen gaan reageren met allerlei onzin verhalen over anti vaxxers die een gevaar vormen en mensen die klagen over mede burgers die rondlopen zonder mondkapje maar even zelf het voortouw genomen, …

Het eMail adres om te reageren is redactie@nu.nl ga je daar met de muis boven staan dan zie je mailto: tips@nu.nl dit geeft de volgende automatische respons.

Dus de mail nu opnieuw verzonden aan redactie@nu.nl, … we wachten weer af, …

Natuurlijk kreeg ik geen reactie, dat had ik ook niet verwacht !! Vanmorgen las ik als eerste artikel op nu.nl “Ministerie zet ‘prikbussen’ in om vaccinatiegraad van 85 procent te halen“. Het gaat dus over een experimentele injectie die een aanzienlijk aantal doden en bijwerkingen veroorzaakt. Dat de media waaronder nu.nl nep nieuws verspreiden wist ik natuurlijk al jaren, maar weet jij het ook? Ik durf het gewoon een criminele organisatie te noemen en met dit eenvoudige mailtje heb ik weer bewijs verzameld voor de komenden Neurenberg Code processen.

Zo’n 12 jaar geleden publiceerde ik dit artikel; “Het Einde Van Een Mythe: Geschiedenis van Vaccineren“, die mythe is momenteel echter aan het uitgroeien tot een ongekende ramp die wellicht het slagveld van de Spaanse griep verre gaat overtreffen, verdubbelen of meer, … (?)

16-06-2021 nep nieuws nu.nl Indiase variant komt vaker voor, maar Nederland profiteert van vaccin beleid
– Fauchi eMail schandaal, geen enkele melding over Wuhan

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk