verNederland, dat is waar ik mij niet meer ‘thuis’ voel, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #90


Lekker weer terug op het rustige platteland van Frankrijk, terug uit ‘ver’Nederland, (geleerd van Jos) het is maar een kleine 700 kilometer ‘ver’ maar je wordt er zo ‘verNedert’ met die kapjes mentaliteit die sociale afstand en die brave ‘burger-gehoorzaamheid’.

Bij da Macro liep iedereen met het kapje op zonder uitzondering, bij de reformwinkel een enkele uitzondering, de rest zonder kapje, bij de bouwmarkt waren het enkelen. Terug op het terras bij de ‘oude’ stamkroeg werd ik door velen aangesproken maar niemand stond spontaan op om een hand te geven, iedereen bleef braaf de sociale afstand bewaren.

Dat betekent voor mij dat het opvolgen van de bevelen van de dictatuur nog de hoofdrol spelen, NOS en RTL maken nog de dienst uit in de censuur. Geen dwarsliggers gezien die duidelijk kenbaar maken hoe ze erover denken. Ik ging altijd naar de kroeg om mensen te ontmoeten niet om afstandelijk aan een tafeltje te gaan zitten, daar kijken we dus niet meer naar uit het volgende weekend om ‘mee’; te maken.

Is er nog ergens plaats vrij aan jullie tafel, wat we vroeger nog wel eens pleegden te roepen, we konden immers vrijwel iedereen. Ik had geen zin om het te roepen, het -voelde- afstandelijk. Om kwart voor tien kregen we geen biertje meer, ze gingen immers om tien uur sluiten. Dat was een totale verrassing voor mij want de avondklok was toch opgeheven? Omdat ik vroeg wilde vertrekken de andere dag waren we al heel vroeg naar de kroeg gegaan, dachten we.

Op de heen en terugweg zag ik vele kroegen, en restaurants die niet meer open waren, die het loodje gelegd hadden waaronder een mooi restaurant dat net geheeld opgeknapt was en na de eerste lockdown geopend was, mooie locatie, geweldig uitzicht, maar de droom was gestolen door de overheid.

Een overheid die in elk land geïnstalleerd was door de nieuwe wereld orde, de building back better beweging en iedereen maar denken dat we in een democratie leefden al die jaren en jaren.

Ik zie de matrix waarin we leefden zich meer en meer openlijk aftekenen, maar zien anderen dat ook? Ik betwijfel dat ten zeerste als ik zie hoe men in verNederland leeft, of liever gezegd, vergeten is te ‘leven’.

Wat moet die persoon die mijnheer Macron met de vlakke hand een klap in het gezicht heeft gegeven al dagen lang een voldaan gevoel hebben gehad om eindelijk de frustratie te kunnen uiten. Wat zullen er veel mensen jaloers zijn geweest, een “Dat had ik ook wel willen doen gevoel”.

Ik vraag mij oprecht af wat de reactie gaat worden als men te weten komt dat er zoveel mensen dood zijn gegaan aan de vaccinatie en de leugens van een besmettelijk niet bestaand virus.

Hoeveel mensen zouden daarna de Macron’s van deze wereld een een vuistslag willen geven, … of ‘iets’ anders ?

In mijn verNederland voel ik mij ook net een buitenlander die de woordenschat nog niet bezit om te kunnen communiceren. Want de meeste woorden moet ik voor mij houden om niet -nog meer afstand- te creëren door onbegrip en vergevorderde hersenspoel technieken, geduldig wachtend tot de laatste hersencellen afsterven of alsnog schoongewassen worden.

De term hersenspoeling is in het Frans “lavage de cerveau” zou het dan toch waar zijn dat je wellicht het verkeerde merk wasmiddel gebruikt als je steeds dommer bent geworden?

Sleutel begrippen voor de gehersenspoelde:

* Een levend virus bestaat niet en heeft nog nooit bestaan.
* Je hebt dus letterlijk je ‘leven’ laten stelen door Rutte & Co

Realiseer je dat ik dat weet en kon zien hoe dom jij je gedragen hebt met je mondkapje op van grote afstand, of ik las hoe trots je was met je experiment injectie. Bedenk echter dat ik je dit gedrag ga vergeven op het moment dat je weer ‘normaal’ gaat doen, tot die tijd verbaas ik mij over je wasmiddelen gebruik.

Tot onze dictators, groot en klein, zou ik willen zeggen, levenslang achter de tralies is het minste wat jullie toekomt. Neurenberg 2.0 de geschiedenis heeft zich herhaald. Geen angstige mensen die afgevoerd werden naar kampen maar trotse mensen die op eigen kosten de mauwen opstroopten, want bedenk dat de ziektekosten gaan stijgen door al die gratis verstrekte experimenten. Uiteindelijk betaal je zelfs voor de versterkte wasmiddelen, het is maar dat je het weet, … mocht het doordringen?

– Advertentie –

gezocht 17 miljoen

DWARSLIGGERS

om onze maatschappij weer op de rails te krijgen

onze overheid is namelijk TOTAAL ONTSPOORT

Vereisten: Iedereen wordt aangenomen die zelfstandig nog enigszins logisch kan nadenken, solide structuur, goede verankering in de samenleving, bestand tegen een stootje, niet bang voor wat ‘weerstand’, 

Ongekende internationale mogelijkheden, 24/7/365 beschikbaar

Wij bieden: vaste ‘baan’ en ongekende doorgroei mogelijkheden


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk