advertentie: Gezocht dwarsliggers


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #89


Als je alles wat je wilde zeggen al gezegd hebt, als je alle zaken al belicht hebt vanuit alle denkbare invalshoeken, als je vindt dat het leven geen herhalingsoefening is, als je de deur wordt gewezen omdat je het experimentele genetische ‘vaccin’ weigert, wat kan je dan nog doen behalve deze advertentie te plaatsen?

-advertentie-

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk