Een immuunsysteem van gewapend beton


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #83


Mijn immuunsysteem probeer ik niet alleen te optimaliseren voor een solide gezondheid, maar in deze tijden vooral te wapenen tegen ongezonde gedachten want daar kan je eveneens door ‘onderuit’ gehaald worden. Eenmaal uit de matrix getreden komt de weerstand in alle hevigheid opzetten. Het verzet in je gedachten deze gekheid nog langer aan te moeten zien zonder je te kunnen uiten omdat de rest van de wereld je nog niet snapt.

In een wereld waar velen er trots op gaan een zombie te zijn, maar juist dat laatste niet eens zelf weten omdat je dit vanuit je matrix denkwereld niet eens kan waarnemen.

Mij wapenen de rust te bewaren als mijn bloed gaat koken als ik weer eens zo’n domme zombie opmerking hoor of een gezombificeerde wetshandhaver mijn vrijheid probeert te beperken.

Mijn gedachtenwereld is het belangrijkste onderdeel van het immuunsysteem omdat bekend is dat negatieve gedachten je ziek kunnen maken, kunnen doden zelfs, getuige het aantal mensen dat heden ten dagen zichzelf het leven benemen. Gedachten kunnen je ook dodelijk treffen met kanker zoals duidelijk omschreven in de GNM.

Gedachten kunnen je dus ook beter maken qua gezondheid en je ook behoeden voor de komende harde landing. Je immuunsysteem dient dus letterlijk van gewapend beton te zijn en toch flexibel genoeg om enigszins buigzaam te zijn om niet te breken want met kleine scheurtjes kan de twijfel binnensluipen en het “betonrot” beginnen de knagen.

Het gedachten component van je immuunsysteem maakt of je de beslissing kan nemen gezonder te leven en in deze tijd, de mogelijkheid creëren uit de matrix te ontsnappen.

Leven in de ‘MATRIX’, het was steeds een vreemd surrealistisch (onwerkelijk) fenomeen dat echter groots tot leven kwam in het, wat we nu al kunnen noemen, COVID tijdperk. Door het gedrag kon je letterlijk van een kilometer afstand zien wat mensen denken. 

Via de sociale media wordt gemeld: “Hé kijk, ik ben een trotse zombie”.

En deze wereld zie je aan je ontvouwen in een razend tempo, vrienden, familie en bekenden, en ze proberen je allemaal terug te trekken in hun ‘krabbemandje’, beginnend met de vraag; “Ben je ook al gevaccineerd?”

Mensen waarvan je dacht dat ze beter zouden moeten weten, die je niet zo ingeschat had of zou hebben op het eerste gezicht. Maar maanden geleden zich al bloot gegeven hadden als de mondkapjes zombies.

Zoals Sven Hulleman deze week stelde, deze mensen hebben ‘de wens om goed te doen wordt vervangen door de angst om fout te doen’, een angst die hen geheeld verlamt heeft om nog helder te kunnen denken waardoor de ontsnapping uit de Matrix steeds moeilijker wordt / werd. 

Succes met je immuunsysteem van gewapend beton, ….

In dotcom.radio nemen we je elke week mee in ‘onze’ buitensporige denkwereldBij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk