Spike eiwitten zijn het gevaar bij de “C” injecties


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #77


Sherry Tenpenny is een naam die ik nu al maanden volg en voor mij de bron van eersterangs informatie is, deze video is nu door WeesDeWeerstand.nl Nederlands ondertiteld. Voor de reeds gevaccineerden is dit de mosterd na de maaltijd, alle mogelijkheden zoals HCQ, Ivermectine en meerdere andere artikel zoals besproken bij dotcom.radio aflevering 260 zijn geheel geblokkeerd en niet meer vrij verkrijgbaar of worden door de douane in beslag genomen bij bestelling in het buitenland. Er zijn nog andere middelen die bij dieren ingezet worden en vrij verkrijgbaar zijn maar of de gewone burger die durft te nemen is een groot vraagteken. Deze mensen laten zich liever een experimentele mRNA injectie voorschrijven door de voor hen “BETROUWBARE” arts. De man of vrouw die afstevent op een veroordeling voor het Neurenberg Code tribunaal.

Dit is informatie die we nu al meer als 12 jaar brengen, de massa was nooit bereikbaar voor ons. In de herfst krijgen we wellicht een crisis die de Spaanse griep uit 1918 / 1919 gaat overtreffen als we voor die tijd geen groot wonder krijgen.

Komende zondag meer nieuws in aflevering 262 van dotcom.radio


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk