dotcom.radio aflevering 261 van 30-05-2021

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #75


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 261 Ondernemers de onderslaven – Piloten mogen niet gevaccineerd zijn, passagiers no jabs, no fly – Q Watch the Water – CRIMES AGAINST HUMANITY LAWSUIT – Vaccins voor 2022 – 2023 reeds besteld – Ivermectine het nieuwe penicilline? – Italië verplicht vaccinatie burgeroorlog? – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

Communisme is als een kwaadaardig gezwel
verspreid door het maatschappelijk samenspel.
Met zijn allen in isolatie
is de uiterste daad van medeplichtigheid aan psychopathie.

Fries Foar Frijhiid
medeplichtig

SPIKE IN SPACE

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* “Chinese toestanden in UK Vaccinatie App” vertelt Silkie Carlo van Big Brother Watch UK…
– Video Black Box Video

* Voor allen die genoten hebben van het Euovisie song festival? Ragnar viel het op dat 11 landen hun satanische agenda lieten zien in de titel van de song of via symbolen zoals NL met de zwarte slavenbanden

[Factsforum] Dr. Fauci paid study SCALPS OF FIVE MONTH OLD ABORTED BABIES GRAFTED ONTO LAB RATS AT UNIVERSITY OF PITTSBURGH

* ZeroHedge New Hampshire Election Auditors Find Ballot “Fold” Issue, Only 28% Of GOP Votes Counted In One Machine

* Komt er toch een Build Back Better-debat? Meer dan 40.000 handtekeningen voor burgerinitiatief
-Ninefornews

* GV Een ondernemer die niets (meer) onderneemt, … dè onderslaaf !
– onze verraders je mag ze ook NSBers noemen
– Actie MKB Weg Ermee

[Pa Triot] Attorneys, doctors, and several Citizen’s Rights Groups have joined together to file three, first-of-a-kind lawsuits challenging the entire premise of COVID-19 including PCR testing, business & church shutdowns, masks mandates, death numbers and experimental vaccines.
Advocaten, artsen en Burgerrechtenorganisatie hebben de handen ineen geslagen en hebben 3 voor-het-eerst rechtzaken aangespannen tegen de hele Covid-19 gedoe, PCR testen, bedrijfs- en kerksluitingen, maskermandaten, dodenaantallen en experimentele vaccins. link

[Kefirkev] Miljoen + mensen demonstreren in Londen

Martin Bosma ‘Het links liberale gekkenhuis & splinterpartijtje PvdA’ – Wet identiteitskaarten

TRUMP– & –Qanon

[Marij] WATCH THE WATER… TRUMP, Q & DEUTERIUM
Screw Big Gov.com

CORONA

[Geert] 21-05-2021 WE FILED THE CRIMES AGAINST HUMANITY LAWSUIT MAY 21ST 2021
– Reinhard Feulimich tegen de factscheckers Dr. Wodach en de PCR test defarmation lawsuite – een aanklacht voor laster

[Ragnar] Begrafenisondernemer UK: ‘Aantal sterfgevallen ging na aftrap coronavaccinatie door het dak’
– In 15 jaar nog nooit zoiets meegemaakt

[Dorothé] Viruswaarheid nu toch echt van YouTube gegooid in het midden van de van Ranst uitdaging & de rechtspraak, ….

* Zweden Laat Pcr-Tests Vallen: Rna Uit Virussen Kan Gedetecteerd Worden Maanden Na Infectie – World Unity

[Sproud] Vreemd dat Hugo dat zegt, de prikken voor 2022 & 2023 zijn reeds besteld door hem…

[Geert] Vrijspreker : NIET VLIEGEN VOOR GEVACCINEERDEN “hoger” risico op bloedproppen. Vliegmaatschappijen hadden zichzelf in de vinger gesneden met hun “No Jab, No Fly” slogan

[Geert] Ik hoorde gisterenavond van een Duitse arts die zelf ook vliegt, dat zijn vliegbrevet niet meer geldig is al hij zich laat vaccineren. Dit geldt dus ook voor piloten!

* EJ Bron: Shock na Covid-vaccinatie: preventief röntgenonderzoek laat bij tegen corona gevaccineerde vrouwen symptomen van borstkanker zien. In de Amerikaanse staat Utah heeft een groep artsen in het kader van preventief onderzoek naar borstkanker een verontrustende ontdekking gedaan.

* ZeroHedge “I Don’t Know Of A Bigger Story In The World” Right Now Than Ivermectin: NYTimes Best-Selling Author

* Zerohedge: Life Insurance & COVID-19; Something Doesn’t Make Sense
– Business as usual, met andere woorden er is geen pandemie !!

[Geert] Zit er de eerste burgeroorlog aan te komen?
ITALY: IT’S CIVIL WAR! — DICTATORSHIP DECLARES VAXX OBLIGATORY FOR ALL

[Medusa] Covid vaccins veroorzaken MOGELIJK catastrofale veranderingen in het bloed

* ZeroHedge Is Ivermectin The New Penicillin?

[Factsforum] Pleidooi Jeroen Pols Vaccinatiebeleid COVID-19 | Viruswaarheid Livestream Gerechtshof Den Haag

  • USDA Hitting Food Supply Chain with Cattle Surveillance and A Level-4 Animal Disease Laboratory
    – In 1986 begon men dieren te chippen
    – ‘The Use of RFID for Human Identity Verification,’ concluding that they had “concern that the deployment of RFID-enabled systems represents the potential for widespread surveillance of individuals, including US citizens, without their knowledge or consent.”
    – The World Economic Forum’s Involvement
    – Noot: Een vraag die bij mij opkomt is dit woord; “Gekke koeienziekte” Ervaring bij dieren en nu geïntroduceerd via mRNA injecties bij mensen

SOCIALE MEDIA

[Johnny] deelde dit Facebook bericht over de “aanslag” op van Ranst

Een militair, wiens nieuwe fitnesszaak op de fles dreigt te gaan door corona maatregelen, uit een paar bedreigingen, schrijft afscheidsbrieven, en verdwijnt. (al dan niet met gestolen wapens).

Deze militair die aan verschillende uitzendingen heeft deelgenomen, die zich jaren ingezet heeft voor zijn land wordt nu opgejaagd als staatsvijand nummer 1, de media heeft hem reeds veroordeeld als terrorist.
het bizarre aan het ganse verhaal is dat officieel het federaal parket, dat de jacht op korporaal Jürgen Conings coördineert, nog niet bepaald heeft voor welke feiten de militair zou kunnen vervolgd worden.
zelf sta ik hier nu even bij stil, want ook ik heb, zoals zoveel militairen, deelgenomen aan operationele uitzendingen, ook ik gebruik zoals zovelen soms straffe taal om mijn standpunten te duidelijk te maken en te verdedigen, ook ik heb zoals zovelen een afkeer aan de dictatuur van Van Ranst. Ook ik heb een afkeer, zoals zovelen, aan de onbekwame politieke leiders in België.

Elke militair, maar dan ook elke militair, betaald per uitzending een prijs, een mentale prijs, hoe klein ook. Telkens als je op uitzending wordt gestuurd naar crisis gebieden wordt je aldaar geconfronteerd met extremen van armoede, ellende & geweld, en dit laat een indruk na. De omstandigheden waarin je uitgezonden wordt zijn vaak wazig, er is geen front als dusdanig, de man die jou vandaag omhelst vuurt morgen mss een raket af op je compound. De jongen die jou aan de poort begroet gooit de dag nadien stenen naar je auto. De vijand heeft geen herkenbaar uniform meer, iedereen die je ziet kan slechte bedoelingen hebben.

En dan kom je thuis, na vier, zes of negen maand van afwezigheid, en je merkt op dat er zoveel in je eigen land veranderd is, je moet opnieuw leren samenleven met je partner, je verschiet van de prijzen van benzine en levensmiddelen die zijn omhoog geschoten. je moet een soort van detox periode door, en deze detox duurt per extra zending langer en langer.

Maar sommige dingen blijven hangen, what you have seen can not be unseen, what happened can not unhappen. Je bent op jezelf aangewezen hoe je met deze dingen omgaat, en bij de meeste lukt dit aardig, maar bij sommigen onder ons lukt dit niet.

Onze multiculturele samenleving helpt ons ook niet echt bij het verwerken van onze zendingen, het volk wat we in hun eigen land misdaden zagen plegen, het volk wat ons in hun eigen land onder vuur nam, zien we plots bij ons in de straten, er gebeuren aanslagen/aanvallen in je eigen land, allah akbar, agenten worden neergeschoten allah akbar, Rellen in Brussel en Luik, allah akbar, is het dan niet verwonderlijk dat sommigen van ons radicaliseren op basis van hun eigen ervaringen en tevens uit angst dat wat ze in die landen gezien en beleefd hebben naar bij ons zou kunnen overwaaien voor zover dit al niet het geval is……

Deze collega’s, deze mensen die met dit soort problemen kampen, dienen niet op een lijst van geradicaliseerde gezet te worden, deze collega’s hebben gespecialiseerde hulp en begeleiding nodig, in eerste instantie door hun eigen collega’s en chefs en in tweede instantie door gespecialiseerde hulpverleners.

Het is wraakroepend dat deze collega’s aan hun lot overgelaten worden, dat ze op lijstjes gezet worden en dat er verder niets gebeurd, tot zo een collega er helemaal eronder door gaat, dan gaan we een ongeziene klopjacht organiseren. We kunnen geld uitgeven om islam radicalisatie tegen te gaan maar we kunnen geen geld uitgeven om geradicaliseerde mensen te helpen die zich zo ingezet hebben voor hun land. België schaam u diep!

Dus ja ik steun jurgen, en hoop ten zeerste dat iedereen hier levend uit gaat komen.
Wim “Twolf” De Meyer

GEDACHTENVOER

– Hoe komen zwarte schapen in de familie
— antwoord de zwarte ooievaar, hij bestaat, gezien hier in de Morvan !!

[Pieter] GNM & vaccinatie Waar ik me aan erger is de macht van de reguliere geneeskunde en Big Pharma. Alternatieven komen in de corrupte MSM niet aan de beurt. Ik zou me dus kunnen voorstellen dat jullie het wat aandacht zouden geven. Hoeveel mensen weten iets van die smerige Codex Alimentarius & de GNM?

Noot: Tot recent stonden alle afleveringen van gezondheidsradio nog online bij Juglen, deze zijn nu verwijderd omdat hij een andere provider heeft. Als iemand ze nog wil hosten? 6 jaar x 52 weken maal xx mb per uitzending.

* ZeroHedge California’s Massive Container-Ship Traffic Jam Is Still Really Jammed
– gaan er zo tekorten ontstaan?

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten