Een ondernemer die niets (meer) onderneemt, … dè onderslaaf !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #72


Ze zijn er nog, dé ondernemers die alle mogelijkheden onderzoeken om tegen de maatregelen van de dictatuur hun onderneming proberen te redden, anders dan de ondernemers die nu loonslaaf zijn geworden, hun handje ophouden en in feite hun bedrijf in handen hebben gegeven van de overheid, dé bezetter. Laf (?) In ieder geval geen ondernemer meer in de ware zin van het woord.

Aan de andere kant, heel veel respect aan de ondernemers die er alles aan doen om het recht uit te oefenen een onafhankelijk inkomen te verwerven zoals in de grondwet omschreven staat. Daarmee hebben de overkoepelende ondernemersverenigingen ook de strop om de eigen nek aangebracht door geen massale rechtszaken te starten om dit recht te verdedigen, letterlijk een zaak van leven en dood voor de ondernemers.

Voor het woord democratie gebruik ik al jaren democratuur of dictacratie, beiden verwijzend naar het -feit- dat democratie in de pure zin al lang een farce is. 

Zouden we niet èèn woord moeten verzinnen die deze zelfde status duidelijk maakt voor de ondernemer?

Ondernemer en werknemer geeft geen mogelijkheden

Ondernemer versus loonslaaf of werkslaaf wel, …

De onderslaaf, alle risico’s van het ondernemen en minder rechten dan de werkslaaf.

Dat zou een mooi woord zijn om aan te geven hoe ik denk over de onderslaven die hun bedrijfsvoering volledig ten dienste stelt voor de dictatuur. Die braaf de bevelen opvolgen aangaande het vaccinatiepaspoort en zich “Auf Ihren Befehl”  ‘verhoeren’ aan de dictators.

Voor mij de rode vlag om die onderslaven te vermijden als de zwarte pest. Aan de andere kant hulde, lof en warme gevoelens voor de ondernemers die in actie komen en verzet bieden tegen de dictators. 

Ze moeten wel want ook hun toekomt en vrijheid staan op het spel.

Wat voor korte termijn denken ligt er ten grondslag aan de onderslaven om ons de vrije burgers te verraden. Want voor mij mag je, als je de onderslaven wil vergelijken met de aloude NSBer mentaliteit !!

De onderslaaf, uitgemolken door de dictatuur en net met de kop boven water gehouden en uitgekotst door de weldenkende vrijheidsstrijders.

Zouden ze al wel weten dat een virus nog nooit wetenschappelijk is aangetoond?

Dat ze in deze (relatief korte) periode hun hele levenswerk te grabbel gooien?

Ik heb recent een ondernemersvereniging in Geertruidenberg een bericht gestuurd over deze materie in hele mooie nette en aardige bewoordingen.

“Als ex ZZPer uit Geertruidenberg ontvang ik jullie nieuwsbrief nog steeds

Ik vraag mij af hoe lang het nog gaat duren tot het bij iedereen gaat doordringen dat een levend virus niet bestaat, nog nooit heeft bestaan en dat hier al een rechtsuitspraak over heeft plaatsgevonden.

In een zaak van Dr. Stefan Lanka (viroloog) die in 2011 – 100.000 euro uitloofde voor wetenschappers om het bewijs te leveren heeft het Duitse Hoge Gerechtshof in 2016 uitspraak gedaan.

Deze hele gekte werd opgetuigd om wereldwijd de dictatuur in te stellen, Great Reset, Building Back Better, Agenda 21 / 30

Zo lang je hier aan mee blijft werken kom er nooit een einde aan dit complot tegen de vrijheid.

In 2009 tijdens de vorige “pandemie” hadden wij dit al te melden op de SLOG (radio) in toen gezondheidsradio uitzending / podcast. “Een levend virus bestaat niet”. Het duurt nu toch wel heel erg lang voordat er mensen wakker worden en zeggen “Tot hier en niet verder”.

Geen dank-je-wel voor de bijdrage, we gaan het bespreken in onze volgende vergadering, geen, we hebben je eMail in goede orde ontvangen, totaal niets nada noppes. Dat was twee ‘hele’ weken geleden.

Zijn er nog echte ondernemers verenigingen in Nederland of zijn ze allemaal te nederig, te slaafs geworden. Een onderslaven clubje. Reactie(s) (?)

Dezelfde gedachte kwam ik deze ochtend ook nog tegen in een video van Grada Boschker MKB weg ermee


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk