Hét Wereldnieuws, dat zijn wij !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #70


Dagelijks het wereldnieuws volgend via de mix van RSS feeds waarvan je weet dat er regelmatig leuke items tussen zitten voor de site of dotcom.radio en anders een post op het Fac(s)forum zodat anderen met je mee gaan denken over een onderwerp.

Het viel me de laatste tijd op dat de meeste items die we vonden eigenlijk een bevestiging inhielden van het nieuws wat we al sinds jaren uitdragen. De openbaring van alle nieuwsartikelen die door de massa gezien worden / werden als complotten.

Steeds meer zien -wij- dat de deksels van de beerputten niet meer op zijn plaats te houden zijn en als het ware een penetrante ziekelijk lucht verspreiden. Maar, je moet het maar zien.

Alweer zoekend naar up-to-date nieuws realiseerde ik mij dat hét belangrijkste nieuws van het moment al op de website te vinden is maar nog niet ontdekt is door de wereld.

En dan gaat het niet eens over al die politieke en andere wereldschokkende items die je al jaren hier kon vernemen, maar de twee belangrijkste vindt je onder het kopje; “Dé Grote Leugen” op de home page.

Dat zijn de zaken waar iedereen elke dag mee van doen heeft. Door het voedingscentrum wordt je aardig in slaap gesust; “Als je gevarieerd eet krijg je voldoende vitamines binnen” en nog zo’n slogan; “In Nederland komen vitaminetekorten bijna niet voor. Een teveel aan vitamines kan schadelijk zijn voor de gezondheid”.

Laat je vitamine en mineralen opname testen en je zal zien dat dit de grootste leugen ooit is. Voedingscentrum: “Wel hebben sommige groepen mensen extra vitamines nodig”.

Ik zeg iedereen elke dag, waarom? Omdat het niet in de voeding zit.

Maar ik eet biologisch, … (lees uitputting landbouwgronden)
Biologisch uit de supermarkt of uit je eigen biologische volkstuin?

Dit is de indeling van een gemiddelde supermarkt, de pakjes, zakjes, blikjes en potjes afdeling:

Betreden op eigen risico, het risico dat je lichaam niet gevoed wordt.

Vlees, welk vlees, waar vandaan, welke voeding & medicijnen kregen de dieren ?

Melk, welke melk, waar vandaan, welke voeding & medicijnen kregen de dieren ?

Brood, welk brood, waar komt het graan vandaan, hoe werd het verwerkt ?

Ja maar, dan kan ik niks meer eten als je zo …

Dat klopt helemaal, daar was ik jaren geleden al achter en zorg dat ik de minst vervuilde producten eet en elke dag een deel biologisch uit eigen tuin en een maaltijd bomvol kruiden. Plus zoveel mogelijk detoxen, ontgiften.

We leven in een totaal omgekeerde wereld.

Mensen die elk jaar de griep krijgen en ouderen dood zien gaan hieraan, ze denken dat dit normaal is. Niets is echter minder waar. Je wordt bang gemaakt nu voor iets wat heel natuurlijk is, bijna iedereen heeft te weinig goede brandstof om het lichaam te voeden zodat het immuunsysteem optimaal zijn taak kan verrichten.

EIGEN VERANTWOORDING !!

Dat schrijf ik nu 21 jaar en het resultaat is dat velen zich met zware gifstoffen laten injecteren om zich te beschermen tegen het grote gevaar, het besmettelijke virus dat niet bestaat. Je leest er alles over hoe het komt dat ook jij niet gezond eet;

Uitputting landbouwgronden
-en-
Waarom wordt de ene mens ziek en de andere niet ?

en honderden andere artikelen op de site

Maar er is meer, …

Er zijn wel degelijk virussen, nee niet in de natuur, maar knutselvirussen uit een laboratorium, ze worden verspreid op dit moment voornamelijk via wat ze vaccins noemen, maar kunnen ook via zogenaamde chemtrails verspreid worden. De slechte kwaliteit van water, lucht en voeding kunnen dan de nekslag geven.

Kom eens gewoon op vakantie in de Morvan kijken, ervaar de schone lucht, kijk eens bij elk huis of men een volkstuin heeft en fruitbomen. Kijk bij de boer waar de koeien zoveel mogelijk buiten lopen, waar in elke wei nog minimaal een paar bomen te vinden zijn zoals het hoort.

En dan is de Morvan nog niet eens een blauwe zone. Honderd jaar oud in goede gezondheid is daar de norm en dan te weten dat de wachtkamers van ziekenhuizen en doktersposten elke dag vol zitten, wat een zonde van je tijd, doodzonde !!

Hét Wereldnieuws, dat zijn wij !

Maar we schrijven maar voor een heel klein select gezelschap die het horen wil en ook in actie wil komen om het leven ten volle te leven, met elke dag energie in overvloed.

Mike Donkers heeft afgelopen week een artikel geschreven wat zeer hoopgevend is voor alle zaken die verkeerd zijn gegaan op gezondheid gebied en hoe je met knutselvirussen om kan gaan. “Als de dokter een leraar zou zijn”, gewoon alle dotjes met elkaar verbinden en logisch na kunnen denken. Eigenlijk zou je zo’n artikel verwachten van een professor, een nobel prijs winnaar of zo, maar, … die zijn geen leraar. Die gaan hier nog een paar jaar op zitten puzzelen in plaats van net als in het stenen tijdperk gewoon uitproberen in de praktijk. Uit dat stenen tijdperk daar is de natuurgeneeskunde uit ontstaan, …

Wat kan er mis gaan, je zet een reeds veilig gebleken middel voor dieren in op mensen. Op die manier wil ik ook wel proefdier zijn in plaats van met een ongewenst chemisch experiment.

Nogmaals, het artikel van Mike; “Wat als de dokter een leraar zou zijn” is slechts voor een select gezelschap dus ik vindt het niet erg als je er nu nog niet naar kijkt, je hoort er nog wel van, … ooit een keer. Zoals wij ook al 12 jaar geleden wisten dat levende besmettelijke virussen nog nooit hebben bestaan, daar kom je ooit ook nog wel eens een keer achter. Scheurbuik heeft immers ook 200 jaar geduurd voordat mensen het gingen snappen!

Hét Wereldnieuws, dat zijn wij !!
En, we brengen het propaganda en virusvrij !!

en, … nog wat nieuws voor een ieder !!

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk