dotcom.radio aflevering 260 van 23-05-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #67


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 260 met deze week: Vijf jaar dotcom.radio deze week – 60% militairen/politie support Le Pen – Steeds meer monddood – Valse aanslag van Ranst (B) – COVID doden vallen uitsluitend in het ziekenhuis – De dokter als leraar? – Slechte tijden voor watjes – Ben jij al voorbereid op wat kan komen? – #IkDoeNietMee, – en veel meer, … (lange uitzending van 1 uur) [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

Waarheidsvinding worden steeds meer leerstoelen
Waar je het vroeger met de klompen kon aanvoelen

– HM

De laatste tijd krijgen we meer als voorheen reacties op de uitzendingen die niet vallen onder het kopje bijdragen / vragen, enkele reacties ga ik hier plaatsen. lees de reactie

medeplichtig

Zoals beloofd elke zondag een spirituele boodschap. Vorige week was dat: faith through action. Je kunt niet passief blijven en bidden tot God dat het goed komt, er wordt van ons een ACTIEVE rol verwacht. In het verlengde van die belangrijke boodschap nu de volgende – wegkijken is geen optie, daarmee faciliteer je Het Kwaad, wees moedig en kom op voor je principes en overtuigingen !!

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* ZeroHedge 60% Of French Police & Military Say They Will Support Le Pen In Presidential Election

* Mike Hier mijn recensie over de aftrap van de Vrijheidskaravaan op het Malieveld:

* Briefje van Super Jan aan het FvD

[KeFirKev] #FVD vraagt Kamerdebat aan over The Great Reset & Build Back Better. Partijkartel houdt het tegen – steeds zien we weer hetzelfde patroon.

[Medusa] 𝗪𝗘𝗧𝗦𝗩𝗢𝗢𝗥𝗦𝗧𝗘𝗟 𝟭 𝗝𝗨𝗟𝗜: 𝗧𝗢𝗧 € 𝟰.𝟯𝟱𝟬 𝗕𝗢𝗘𝗧𝗘 𝗢𝗙 𝗚𝗘𝗩𝗔𝗡𝗚𝗘𝗡𝗜𝗦𝗦𝗧𝗥𝗔𝗙 𝗕𝗜𝗝 𝗢𝗩𝗘𝗥𝗧𝗥𝗘𝗗𝗘𝗡 𝗖𝗢𝗥𝗢𝗡𝗔-𝗥𝗘𝗚𝗘𝗟𝗦 – 𝗗𝗲 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗵𝗮𝗹𝘃𝗲 𝗺𝗲𝘁𝗲𝗿 𝗮𝗳𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗱𝘁 𝘃𝗲𝗿𝗽𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁 𝗼𝗽 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗳𝗳𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗼𝗴𝗲 𝗯𝗼𝗲𝘁𝗲𝘀 𝗼𝗳 𝗲𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘃𝗮𝗻𝗴𝗲𝗻𝗶𝘀𝘀𝘁𝗿𝗮𝗳. Een hand of knuffel van een familielid dat niet bij u in huis woont wordt volgens de wet strafbaar. Een wandeling met een goede vriend of vriendin moet verplicht op anderhalve meter afstand. Uw favoriete groepssport is tot nader orde afgeschaft, tenzij u anderhalve meter afstand kunt houden, en hand in hand lopen met uw niet-inwonende partner levert op z’n minst een flinke boete op. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

* NineForNews Politieagent klaagt Rutte en Grapperhaus aan wegens ‘plegen van misdaden’
– Gewetensbezwaarde politieagenten treden naar buiten en dat zijn er inmiddels al 100 !!

* Nu.nl woensdag De Belgische politie heeft woensdag een officieel opsporingsbericht verspreid in de zoektocht naar de voortvluchtige Jurgen C. De militair, die onder meer virologen heeft bedreigd, is al twee dagen spoorloos.

* GV Alle conflicterende nieuws wordt nu vermeden door, …

* Gv #IkDoeNietMee – Wat vindt -JIJ- ervan?
Bewoners Bakkum hangen een protestvlag buiten

* ZeroHedge 71% Of French Say “We’re Full”: No More Immigration
– It will will make satisfying reading for populist National Rally candidate Marine Le Pen, who is likely to once again face off against Emmanuel Macron in next year’s presidential election.

TRUMP– & –Qanon

[M] “Wat denken jullie hiervan?” Jordan Sather at Rumble: Chatting with Lt. Col. Steve Murray (ret.) on Deep State Media agendas, his thoughts on QAnon, and his thoughts on the disinformation plaguing the truth movement.
– Nepnieuws is eenvoudig te herkennen door anonieme bronnen, – volgens insiders – een bekende bron van ons, etc. Altijd verdacht !!
– About Q anon vanuit een militair intelligence standpunt
— Het doel de neuzen dezelfde kant uit krijgen, vertrouwen, vereniging wereldwijd
— mensen wakker maken dat er meer gaande is
—- het slechte “Nothing can stop it” – maakt het een religie die zaken minder bespreekbaar maakt nu het te lang duurt. – A Psy-Opp maar er zijn slechte en goede psy-opp’s

* 4th july Trump lanceert zijn sociaal media kanaal

* Bill Gates Influence Over The US Education System (sinds 2010)
By changing the way a single generation of Americans learn and think in school, Agenda 2030 will be much easier to implement at a global scale.

* Door de financiële ondersteuning van het bedrijfsleven zitten de ondernemers met een zware steen in de maag, hun bedrijf bestaat nog wel maar de schuld aan de overheid maakt dat de overheid met een druk op de knop eigenaar zal zijn van de onderneming door de schulden die ze vrijwillig zijn aangegaan door onnadenkend met hun lompe voeten in het Corona / Covid sprookje te trappen – HM

CORONA

* EJ bron Niemand sterft thuis aan corona… Ze overlijden allemaal in het ziekenhuis… Laat dat even bezinken

* EJ Bron: Blow for the corona vaccination passport: French parliament votes against it

[Medusa] Zónder enig debat of ruchtbaarheid wordt de Tij­de­lij­ke Wet Maat­re­ge­len COVID-19 verlengd tot 01-09-2021

* Nu.nl Leger staat klaar om te helpen met vaccineren

* Ellaster – Magnetische plek bij vaccinatie mogelijk nano chip ?
+ schokkende hoeveelheid doden
+ mogelijke hersenziekte
+ Vaccin werkt niet !!

* Reactie op Medusa: Kan een draadje nog gezien worden als betrouwbaar nieuws vanwege de link met twitter en de totale censuur aldaar ? Zomaar een gedachte / Heb het draadje niet gelezen

[Marij] publicatie staatscourant 26 oktober 2020. uitvoering van klinische proeven met GMO voor menselijke experimenten voor behandeling corona virus !!

[Medusa] De ziekenhuizen kregen wel een vergoeding van 10,2 miljard euro en 503 miljoen euro aan premies voor 11.000 extra IC-bedden. Maar die extra bedden blijken helemaal niet te bestaan?

* GV / Factsforum Wat als de dokter een leraar zou zijn ?
– en er is ook nog de Hulda Clark zapper die ik in huis heb

* EJ Bron: Oeganda (43.000.000 inwoners), waar hydroxicloroquine als snoep wordt gegeten wegens malaria, had 19 Covid doden. 19! Niet 19.000! Niet 1.900! Niet 190! 19!

* ZeroHedge Two Months After Biden Blasted “Neanderthal Thinking”, Texas Reports Zero COVID Deaths

* ZeroHedge Sweden Records More Than 30K Cases Of Side Effects Tied To COVID Jabs

[Marij] Is dit het, het was gewoon main stream news in 2016

“Badass” new method uses a magnetised protein to activate brain cells rapidly, reversibly, and non-invasively Researchers in the United States have developed a new method for controlling the brain circuits associated with complex animal behaviours, using genetic engineering to create a magnetised protein that activates specific groups of nerve cells from a distance.

[Marij] Frontrow doctors NL ondertittels
antibody dependent enhancement DIT IS HET MOMENT DAT DE DODEN GAAN VALLEN Vaccin 1 + vaccin 2 en daarna blootstelling aan covid, … xxxx

[Marijke] reactie van 09-05: Beste Henk Mutsaers en Mike Donkers, Hartelijk dank voor jullie dotcomradio uitzending, ook die van vandaag. Naar aanleiding daarvan wil ik graag attenderen op wat er in een amerikaanse show werd gezegd. Namelijk dat het besmettelijk zijn van gevaccineerden niets te maken heeft met een of ander virus, maar met het feit dat het lichaam wanhopig al het vergif wat er ook in die spuit zit eruit probeert te werken o.a. via het uitscheidingsorgaan de huid en de uitademing. Dus wanneer een ander een gevaccineerde met zweet aanraakt of lucht in diens nabijheid inademt dan komt die ander in contact met het uitgescheiden vergif. (HM Noot: Dat zit dan al verpakt in onschadelijke exosomen) Of dit echt zo is kan ik niet overzien, doch ik schat in dat zoiets mogelijk is. Misschien is het om deze reden zinvol om toch voorzichtig te zijn bij het omgaan met gevaccineerden.Voorts wil graag verwijzen naar deze items. Sorry dat het staat op een niet zo betrouwbare site, maar bij de eerste verwijzing van dark outpost betreft het een paar minuten van een interview van de site academy of divine knowledge (helaas staat dat niet bij ‘free interviews’ op academyofdk.com) : Dark Outpost: Vaccine Regret? There’s An Antidote! | Prophecy | Before It’s News (beforeitsnews.com)  vanaf 45.20 minuut wordt door dr Judy Mikovits gezegd dat suramin de antidote is tegen het covid 19 vaccin, academyofDK.comIn dit artikel wordt beweerd dat suramin een extract is ‘pine needle’ en omdat suramin niet zo maar even te verkrijgen is zou je ook als goede vervanging ‘pine needle tea’ kunnen zetten: Anitdote To The Contagion: Must Read! Must Do! Everyone!–Here’s An Effective Way To Guard Against The Spike Protein Contagion Caused By The Covid Vaccinated! | Health | Before It’s News (beforeitsnews.com)Dus nu heb ik inmiddels contact opgenomen met een winkel the art of tea en dit is hun antwoord : Het klopt dat wij onder normale omstandigheden dennennaald thee verkopen. Hetzij dat hij momenteel helaas op is. Deze staat in de bestelling en wordt aankomende donderdag weer verwacht.( onder voorbehoud)  https://www.theartoftea.nl/search/dennen/  en voorts zag ik nog deze mogelijkheid in die sfeer   https://www.hollandandbarrett.nl/shop/product/physalis-den-grove-bio-60016633?skuid=016633 . Want ja, niet iedereen heeft zo’n boom in de buurt c.q. heeft er genoeg verstand van om de naalden van de juiste boom te plukken.   Is deze info waardevol voor een breder publiek ? Zelf geeft het me hoop nu ik weet dat mijn naaste familie zomaar aan zo’n spuit oproep gehoor geven; ik kan mijn dochter met gezin niet met waarschuwingen bereiken, verdrietig. Daarom heb ik het jullie toegestuurd.

[Medusa] Willem Engel en Michael Verstraeten, de 2 kopstukken van de corona-critici in België en Nederland, dagen Jaap Van Dissel en Marc Van Ranst uit tot een België-Nederland debat. Een debat over de maatregelen. Een debat waarin geen blad voor de mond wordt gehouden. Een debat over de vragen die de pers niet durft te stellen

* Dinsdag 25 mei stemronde https://www.medischevrijheid.nl/

[Medusa] Maskless hugs and handshakes are back in at the White House.

[Factsforum] Wilders geprikt !! Super zombie

* ZeroHedge Caught Red-Handed: CDC Changes Test Thresholds To Virtually Eliminate New COVID Cases Among Vaxx’d

[Marij] Vernon Coleman (the Old Man in a chair heeft een collectie vaccin video’s

SOCIALE & MEDIA

YouTube voorwaarden aangepast: Beperkingen op gezichtsherkenning: In de Servicevoorwaarden staat al dat je geen informatie mag verzamelen waarmee personen kunnen worden geïdentificeerd zonder hun toestemming.

GEDACHTENVOER

[Romagi] Rob Baan voert een principiële strijd tegen de Nederlandse belastingdienst. Die wil hem 80% belasting laten betalen over de gezonde –ARBO- groenten lunch die hij zijn medewerkers gratis aanbiedt.

[JVG] Dinsdag zijn er ca 6000 Marokkanen illegaal de grens overgestoken, met hulp van de Marokkaanse politie. Marrokaanse president heeft verklaart dat Ceuta en Mellila, Spaanse enclaves, Marokkaans zijn. Spaanse leger is onderweg ( het Legioen en de Regulares)

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten