#IkDoeNietMee – Wat vindt -JIJ- ervan?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #59


Sinds september 2018 stond er elke dag een nieuw artikel op gedachtenvoer waarvan het “leeuwen’deel van onder getekende. Maar wat zou jij kwijt willen over # IK DOE NIET MEE ? Wat zou jij willen delen met de wereld over de gekte, hoe jij er mee omgaat, hoe jij het ‘verzet’ handen en voeten geeft, hoe jij denkt over in verzet komen ‘in je eentje’ ? Ik geef graag de pen aan, …

Henk Mutsaers

15-05-2021: De pen aan, … de eerste zijn binnen, wie volgt ?

eMail

22-05-2021 Johnny Na het aanstekelijke bericht van Jos en Fleure mijn #IKDOENIETMEE,

…. en dat heb ik vanaf het begin al aan niet gedaan. Eigenlijk is dat niet helemaal waar want in mijn dorpje was een Cojonahaard dus vond ik dat ik een beetje op mijn tellen moest passen uit respect voor het leed. Gesterkt door diverse nieuwe media, viruswaarheid en vooral het fatsforum heb ik geen moment twijfel gehad dat we bedondert worden door te trekpoppen. Directe familie, gezin  en collega`s heb ik volgens mij in verloop van tijd redelijk uit de hypnose van Rutte getrokken of daarbij geholpen al was dit niet altijd makkelijk. Een voorbeeld; mijn 85 jarige moeder heeft zich na lange tijd van onzekerheid niet laten injecteren maar al haar broers en zussen wel evenals d`r vriendinnen. Ondanks de vele wakkeren die ik inmiddels om mij heen heb verzameld heb ik ook te maken met stugge slapers. Voorlopig ligt de grootste uitdaging toch binnen het gezin want volgende week zal de testwet er door komen en kunnen de scholen open maar wel 2 x testen (weer in actie komen), daarna de volgende uitdaging per 1 juli de Green Pass. De, vanaf juli vorig jaar wekelijkse demo`s of ‘marsen van verbinding’ doen me echt goed, ook nog eens leuke contacten aan overgehouden. Een mini koffiedrinken bijeenkomst met 7 man in het lokale parkje werd gelijk al getrakteerd op de Boa en een bezoekje van de polizei. Ik merk dat ik steeds strijdvaardiger wordt en steek mijn mening niet onder stoelen of banken, nergens .. met als streven in verbinding te blijven. Opvallend dat mensen het dan met me eens zijn en het kapje af gaat wanneer we in gesprek raken.  Ik denk dat er maar 20% onnozelen echt in gelooft en een grote massa maar wat meedoet. Soms denk ik fuck you all en bekijk het maar,.. toch een dag later is dat gevoel weer weg, knipoog ik trots naar de #hartvoorvrijheid poster achter mijn slaapkamer raam en ga ik goedmoedig door. Er staat per slot van rekening wat op het spel!  


19-05-2021 Bewoners Bakkum hangen een protestvlag buiten

#ikdoenietmee: Al meer dan een jaar hebben wij een omgekeerde Nederlandse vlag aan onze gevel hangen, vaak met een tekst erop: Spoed de Spoedwet, Cafe Weltschmerz, Vrijheid/Covidgate of BPOC. We wonen aan een doorgaande weg en hopen dat we op deze wijze de voorbijgangers kunnen informeren. Onze wakkere buren vlaggen al maanden met ons mee, waardoor onze vlaggen echt een statement zijn geworden in de straat. Vaak geven automobilisten een toet-toet -als waardering- als ze voorbij rijden.

Onlangs stond er een enthousiaste dame bij ons op de stoep en deed haar duim omhoog naar onze vlag. Een lang verhaal kort: deze dame is een wakkere journaliste van onze plaatselijke krant. Ze wilde een mooi verhaal schrijven over de vlaggen en hiermee een zaadje planten bij de lezers. Het artikel is er gekomen en wat een reacties heeft het los gemaakt. Eerlijk is eerlijk: we vonden het best spannend om met onze naam op de voorpagina (!) te komen. Maar dachten we: dit is een persoonlijk verhaal en het geeft veel meer kracht als mensen weten wie er achter het verhaal zitten.

De reacties die het artikel heeft losgemaakt waren overweldigend: onbekenden belden bij ons aan, brachten chocola mee en vertelden over hoe blij ze waren om te lezen dat er mensen in hun eigen dorp blijken te wonen die net zo over de maatregelen denken als zij. Hele verhalen kregen we te horen: over mensen die als enige in de familie ‘wakker’ zijn en als wappie bestempeld worden, die daardoor verstoten raken uit de familie, geen contact meer hebben met hun eigen kinderen etc.

Een tijd geleden hebben we in ons dorp een ‘club’ met gelijkgestemden gevormd, waarmee we via een app-groep contact houden met elkaar en informatie delen.Deze club zorgt, evenals het krantenartikel voor een enorme verbinding tussen mensen. Laatst hadden wij een bijeenkomst onder motto van ‘burgerlijke ongehoorzaamheid’. Een geweldig feest was het, hier kunnen we voorlopig even op teren met z’n allen! Een hele diverse club mensen bij elkaar, die allemaal wakker zijn: allemaal vrienden! Samen houden we de moraal hoog en proberen we elkaar te steunen en vooral de rest van de dorpelingen te laten zien dat het anders kan: boodschappen doen zonder muilkorfje op, elkaar omhelzen en gezellig praten met elkaar in het winkelcentrum: gewoon weer terug naar mens zijn!

Keep up the good work, Henk en Mike!
Dank-jullie-wel voor al het fantastische werk dat jullie verrichten.
Hartelijke groet Jos en Fleure uit Bakkum

Noot: Helemaal gelijk Jos en Fleure, anoniem protest is veel minder sterk en kijk wat het jullie al gebracht heeft. TOP

– Henk
omring jezelf met leeuwen


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk