dotcom.radio luisteraars


De laatste tijd krijgen we meer als voorheen reacties op de uitzendingen die niet vallen onder het kopje bijdragen / vragen, enkele reacties ga ik hier plaatsen.


22-05-2021 – Petra

Ten eerste, blij dat er zulke mensen als jij en Mike zijn.
Dit zeg ik niet om jullie op een voetstuk te plaatsen, maar gewoon van mens tot mens. Luister iedere week naar jullie podcast en krijg daar energie van! Eindelijk mensen die hetzelfde voelen en zien wat er gebeurd in de wereld. Zie het  al heel lang. Al lang voor deze crisis begon …..

Wat jullie de laatste keer zeiden, over de zacht moedigen zullen de aarde erven, is voor mijn gevoel helemaal waar. Ikzelf probeer mensen steeds duidelijk te maken dat ze niet bang hoeven te zijn, zorg goed voor jezelf, eet gezond, ontgift en blijf lachen. Draag eigenlijk bijna nergens mondkapje en niemand heeft er ooit wat tegen mij gezegd hierover. Een vriendelijk lach doet veel ….. Meeste mensen zijn er zo klaar mee en doen dan ook weleens hun kapje af. En dan komen de gesprekken……..

Maar de angst is heel groot bij veel mensen.
In mijn vriendenkring/familie zie ik vooral gemakzucht, zal zo’n vaart wel niet lopen wordt er gezegd. Hebben allemaal goede banen en alles loopt nog steeds door….Mijn vriend en ik waarschuwen al een jaar voor de spuit, wat geen vaccinatie is maar pure gentherapie. Toch ondanks deze waarschuwingen zijn er al een aantal die gewoon die prik gaan halen, zonder zelf onderzoek te doen….. Maar ook mensen die aan het denken gezet zijn en wel onderzoek gedaan hebben en nu eerst maar is afwachten.

Wij gaan hem zeker niet halen, ondanks te druk….
Ik VOEL en WEET dat er betere tijden gaan komen, dit zijn de weeën voor andere tijden. Blijven herhalen tegen mensen wat er gebeurd, sprekend met mijn HART, mensen voelen dit! Ondanks dat mensen om ons heen er anders over denken, komen ze allemaal nog steeds heel graag op visite. Bij ons wordt er gewoon geknuffeld en gekust. Ze voelen dat we oprecht bezorgd zijn, ook al wordt er soms lacherig over gedaan. Stel me gewoon kwetsbaar op, zonder poespas, zonder masker. Ze weten allemaal hoe ik erover denk en wat mijn standpunt is. Zet mensen aan het denken met goede argumenten, plant zaadjes, ook nog zo klein. En sommige mensen zijn niet te redden, die kiezen daar zelf ook voor.

Niet iedereen heeft hetzelfde bewustzijn.
Als iedereen gewoon NEE zegt tegen alle maatregelen is het zo voorbij!!

Laten enkele de massa beïnvloeden door het  goede voorbeeld te geven.
Zonder masker op krijgen we weer gesprekken …….
Ik wens jou en Mike het allerbeste !!


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk