Van wie is je lichaam?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #65


Dat is een logische, maar ook overbodige vraag. Het eigendomsrecht van je lichaam is 100 procent van jezelf. Maar er zijn mensen die daar anders over denken, lees verder want we krijgen hier allemaal mee te maken, dit jaar nog !!

Deze vraag kreeg ik onder ogen op de website van Walking Times in de VS in een artikel van Dylan Charles, hij schreef het al vier jaar geleden onder het pseudoniem Sigmund Fraud

Van wie is je lichaam?

Eigendom betekent het expliciete recht hebben om iets te gebruiken, te controleren en te verwijderen op de manier die u kiest. Het enige waarmee u bent geboren en waarmee u de dood in meeneemt, is uw eigen lichaam, maar bezit u het? Als u dat niet bent, wie is dan de eigenaar van uw lichaam.

Als deze vraag al in onze samenleving was opgelost, zou er geen steeds grotere druk komen te staan ​​op degenen die ervoor kiezen vaccins te weigeren. Kinderen die vechten tegen kanker en andere ernstige ziekten, zouden niet gedwongen worden om chemotherapie en bestraling te gebruiken op straffe van de wet en met de dreiging van hun ouders afgenomen te worden. Water zou niet worden gefluorideerd zonder onze toestemming. Natuurlijke medicijnen zouden niet verboden worden onder dreiging van boetes en gevangenisstraf.

We naderen snel een tijd waarin mensen wettelijk verplicht zijn psychotrope medicijnen te nemen, zoals de burgers dat deden in de dystopische klassieker Brave New World van Aldous Huxley.

Ben je eigenaar van je lichaam of behoort het toe aan de staat?


Deze week kreeg ik de vraag wat ik zou kunnen doen als ik onder dwang gevaccineerd zou worden? Natuurlijke middelen of een chemisch paardenmiddel gebruiken zoals Ivermectine om de schade zoveel mogelijk om te keren?

Mijn antwoord is duidelijk, dit ga ik niet toelaten! Diegene die mij gedwongen wil vaccineren is zijn of haar leven niet zeker. Dat wordt een gevecht op leven en dood, PUNT !!

Vorige week kreeg ik een mail binnen van Wim, ….

Goedenavond Henk,
Ben nu al sinds oktober vorig jaar aan het thuiswerken. Ik wou niet met een mondkapje voorlopen, maar ben het inmiddels spuugzat en ook de mensen die nog steeds in dit corona verhaal geloven. Vanmorgen kreeg ik onderstaande mail in de mailbox van het werk.

Beste collega’s,

Er zijn weer een paar weken voorbij, dus weer tijd voor een corona update. Helaas blijven het aantal besmettingen nog steeds hoog. Ook zien we dat het voor mensen steeds lastiger wordt om zich te houden aan de corona maatregelen. Kijk maar eens naar het kampioensfeestje van Ajax. Wat dat betreft gaan we een spannende tijd tegemoet. Aan de ene kant wil iedereen graag versoepelingen en aan andere kant willen zorgen we dat de druk in de ziekenhuizen omlaag gaat. Daarom willen we jullie in deze update aandacht vragen voor het volgende:

Het eerste is dat we ons moeten blijven houden aan de maatregelen. Niet alleen op het werk, maar ook thuis. In de bijlage vind je nog een keer de belangrijkste maatregelen voor ons werk.

Het tweede is dat we ons kunnen beschermen tegen het virus door ons te laten vaccineren. Dit vaccineren is in Nederland langzaam op gang gekomen, maar gaat nu steeds sneller. De eerste collega’s hebben inmiddels hun eerste vaccinatie gehad en als het goed is kan iedereen voor de zomervakantie de eerste prik laten zetten. Voor zo’n vaccinatie krijg je een uitnodiging thuisgestuurd. Mocht je sneller willen, dan moet je deze website in de gaten houden:

https://coronatest.nl/ik-wil-me-laten-vaccineren/een-online-afspraak-maken.

Op deze site zie je vanaf welk geboortejaar je je kan aanmelden voor een vaccinatie. Dit aanmelden kan gelijk via deze site. Op dit moment kan dit voor iedereen die geboren is in 1962 of eerder. Uiteraard wordt dit geboortejaar steeds aangepast.

Pas goed om jezelf en op elkaar.

Dit schoot me totaal in het verkeerde keelgat. Heb daarom onderstaande mail naar de directeur gestuurd.

Goedemorgen ….,

Met verbijstering heb ik onderstaande mail gelezen. Je wil heel het bedrijf laten inenten met een experimenteel vaccin. De volgende stap is dat iedereen zich moet laten inenten om nog bij dit bedrijf te mogen werken. Zo creëer je een tweedeling in de maatschappij. Bovendien moet degene die zich laat inenten hiervoor schriftelijk toestemming geven dat hij meedoet aan een experiment. Als je een levensverzekering hebt zal deze niet meer uitkeren als je iets overkomt. Al die besmette mensen komt door een PCR  test met heel veel vals positieven.

Ziekenhuizen liggen ‘s winters altijd al vol. Dit komt doordat Mark Rutte al jaren bezuinigd op de zorg. Daar ligt dus het probleem en niet bij de bevolking. De IFR van corona is 0,15%, dus gelijk aan een griep(cijfers van de WHO). Ik zou niet weten waarom ik me daarvoor moet laten vaccineren. Dit vaccin is levensgevaarlijk. Er gaan meer mensen dood door het vaccin dan door Corona.

(bijlage enkele video’s van cafe weltschmerz)

Zo kan ik nog tientallen artikelen toevoegen, maar dat zal ik maar niet doen. In de mainstream media hoor je maar één geluid en dat is vaccineren. Al het overige wordt gecensureerd.

Deze mail stuurde ik vanmorgen al. Heb nog geen reactie gehoord. Ben overigens niet bang voor ontslag. Daarom durf ik deze mail ook te sturen. Een jaar geleden had ik dit niet gedurfd. Een hele vooruitgang dus.


Het conflict waar Wim in terecht kwam is alledaags geworden.

Vliegmaatschappijen die het eigendomsrecht van je lichaam claimen door vaccinatie aan te bevelen of verplicht te gaan stellen: Bedrijven, horeca, de overheid, winkels allen die het vaccin paspoort gaan ondersteunen, allen claimen het recht op jouw soevereiniteit, jouw lichaam, jouw gezondheid en dat met een EXPERIMENTEEL geïnjecteerde gifstof die men een vaccin noemt en niet eens iets kan beschermen omdat een levend virus nooit wetenschappelijk is aangetoond.

Voor mij is het duidelijk: HIER WORDEN LIJNEN OVERSCHREDEN. TOT HIER EN NIET VERDER.

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk