Alle conflicterende nieuws wordt nu vermeden door, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #64


Vandaag ga ik mijn website statistieken eens een beetje analyseren en kijken of we daar wat conclusies uit kunnen filteren. Ik zie wel dat er een dalende trend is momenteel bij de aantallen bezoekers.

In januari is elk jaar de website vereerd met extra bezoekers vanwege de mensen die een verse start willen maken met gezonder leven. Februari kon de Corona propaganda machine nog niet veel indruk maken. 17 Maart 2020 begon de eerste lockdown, iedereen werd bang gemaakt met de eindeloze stroom propaganda en bij de pagina bezoeken zien we een grote piek van 350.126 pageviews. Daarna zou dit al snel inzakken met de gewenning aan het nieuwe normaal !

In januari ook hier weer de jaarlijkse extra gezondheid piek waarschijnlijk aangevuld met mensen die informatie zoeken over de vaccinaties. Daarna beginnen de bezoekersaantallen behoorlijk in te zakken, … Waarom?

Ziet er de wereld nu ineens zo goed uit met bedreigingen voor onze vrijheid als nooit te voor? Geen vaccinatie is geen Vaccinatie paspoort, is ernstige vrijheidsbeperking en wellicht al snel de opmaat voor het Sociale Krediet Systeem. Schrap dat wellicht maar en vervang het door -Dat is het plan- !!

Het lijkt me nogal verontrustend nieuws en zeker een reden om de vinger aan de pols te houden en vele nieuwsbronnen te volgen maar nee dat blijkt niet het geval.

De gevaccineerden hebben hun vrijheid weer terug, tenminste dat denken ze -Nu- en maken plannen om weer op vakantie te kunnen. De vrijheid bleek -het- ruilmiddel voor het vaccin en willen ze nergens meer over nadenken. De beslissing is genomen en -elk- nieuws die deze gedachtengang niet ondersteund wordt vermeden, vermeden als -de zwarte pest- !!

Alle conflicterende nieuws wordt nu vermeden door, …

De mondkapjes mensen, want die zijn het beu, ze hebben gekozen voor de eenvoudigste uitweg en gekozen voor het experiment en het blinde vertrouwen, onbereikbaar voor alles wat er qua nieuws op hun weg komt als ze weten dat ‘die’ website ook schrijft over, … je weet wel wat. Dus als er straks bijwerkingen opduiken, dan gaan ze waarschijnlijk ook niet meer zelf alternatief op zoek waardoor ze zich stoten en ergeren aan hun gemaakte keuze.

Bovendien komt er nu een nieuwe tweesplitsing

Met alle sociale netwerken totaal gecensureerd, met de gehele media, TV & Hollywood producties en kunstmatige intelligentie robots die gebaseerd op een ieder zijn persoonlijke gedachteprofiel bestookt kunnen worden met gepersonaliseerd nieuws, hoe kan je dan staande blijven in dit geweld waardoor je werkelijk niet meer weet wat of hoe te denken?

Wat gaan die mensen straks tegen je zeggen?

– Ben jij al gevaccineerd, zo nee dan ga ik niet meer met je om.

– Die mening is in hun onderbewustzijn voorgeprogrammeerd door de Kunstmatige Intelligentie machine.

Waarheidsvinding wordt steeds meer een gevaarlijk moeras waar je vroeger met boeren logica het met je klompen kon aanvoelen

Emotie marketing maakt van alles algebra
Je tast in het duister naar de logica

– HM

Het grootste gevaar is dat velen niet meer weten wie ze kunnen vertrouwen, en dat is zo gepland bij ontwerp in de media, je praat niet meer over vele zaken omdat ze gepolariseerd zijn. Bingo !!

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk