De reden van de pandemie!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur plus dag #62


“Het Chinese biologische laboratorium in Wuhan is in het bezit van GlaxoSmithKline, die eigenaar is van Pfizer! Degene die het vaccin maakt tegen het virus dat begon in het Wuhan biologische lab en werd gefinancierd door Bill Gates en Dr. Fauci die het vaccin propageren!

De reden van de pandemie!
Deze verklaring heb ik in eigen woorden omschreven.
Dit is de verklaring voor de pandemie die de CIA toe stuurt:

GlaxoSmithKline wordt geleid door de financiële afdeling van Black Rock, die de financiën beheert van de Open Foundation Company (Soros Foundation), die het in eigendom van Soros zijnde Duitse bedrijf Winterthur bestuurt dat een Chinees laboratorium in Wuhan heeft gebouwd en dat werd gekocht door het Duitse Allianz dat (toevallig) Vanguard als aandeelhouder heeft, die (toevallig) aandeelhouder is van Black Rock, dat (toevallig) de Centrale Banken controleert en circa een derde van het wereldwijde investeringskapitaal beheert.

Black Rock is ook (toevallig) een van de belangrijkste aandeelhouders van Microsoft, dat eigendom is van Bill Gates, die (toevallig) aandeelhouder is van Pfizer (die, weet je het nog?, een wondervaccin verkoopt) en (toevallig) nu de eerste sponsor is van de WHO! Nu begrijp je hoe een dode vleerhond, verkocht op een natte markt in China, de hele planeet heeft geïnfecteerd!”

Helaas voor de bosdoeners is nu bekend dat het echt komt uit het lab in Wuhan. Dit ondanks de verklaring van mevrouw Koopmans, onze bekendste vrouwelijke viroloog, die daarover dus loog! 

Op de een of andere manier is dit allemaal te geforceerd, wat de vraag oproept: Wat als dit allemaal gewoon een reusachtige initiëringsceremonie is? Opgezet omdat er geen tijd meer was het anders te doen?

Het idee zou zijn om het soort veranderingen in wereldwijd beheer dat gebruikelijk met een wereldoorlog in praktijk wordt gebracht, dit nu zonder een echte wereldoorlog met explosieve wapens te doen.

In een teken dat dit waar zou kunnen zijn, zien we steeds meer theatergedoe rond Ufo’s en ruimtevaart verschijnen in de “mainstream” corporate leugenachtige media, misschien als afleiding van wat werkelijk gebeurt. Er zijn voorbeelden in de afgelopen week, waaraan zelfs het tijdschrift de New Yorker meedoet. 

“De toekomst zal gaan over het vinden van een manier om de bevolking te reduceren… 

Natuurlijk zullen wij mensen niet kunnen executeren of kampen bouwen waarin ze langzaam verdwijnen. Dat hebben de Duitsers al gedaan!                                                                

We verwijderen ze door ervoor te zorgen dat ze geloven dat het voor hun eigen bestwil is… We zullen iets vinden of veroorzaken, een pandemie bijvoorbeeld die zich richt op bepaalde mensen, niet een echte economische crisis, maar een virus dat de bejaarden en zwakkeren het eerst treft. Het doet er niet toe, de zwakken en de bangerds zullen zich daarna eraan overgeven. De dommen en onwetende zullen erin geloven en vragen om behandeld te worden. We zullen ervoor moeten zorgen dat de behandeling  succes zal hebben, een behandeling die de oplossing zal zijn voor hen die dit willen. 

De selectie zal daarom door henzelf worden gedaan: ze zullen allen naar de slachtbank gaan.

We hebben in de VS een belangrijke nieuwspresentator die dit plan bevestigt met een Freudiaanse verspreking waarbij hij zegt: “bijna vier maanden in de vaccinatiecampagne beginnen leveranciers bijna te weinig mensen te hebben die geëuthanaseerd willen worden.” 

Het lijkt erop dat de “domme mensen en/of onwetende” zich zelf al hebben geselecteerd. 

De gaten in het officiële verhaal betekenen dat de rode pil effect begint te hebben op haar en talloze van haar collega’s over de wereld. Ze zullen zich nu spoedig allemaal realiseren dat er meer “pandemie” gevallen zijn in gebieden waar de lockdown werd ingesteld omdat dat de gebieden zijn waar de autoriteiten in het begin al actiever meewerkten aan het creëren van de nep-pandemie. 

Angst is hier de sleutel tot gehoorzaamheid, tot medewerking aan de maatregelen, tot blindelings vertrouwen in wetenschappers en overheden.

Maar het tij heeft zich gekeerd. Steeds meer mensen krijgen wantrouwen tegen de elkaar tegensprekende maatregelen. Ook het te opdringend promoten van vaccinaties begint de mensen de ogen te openen.

En al deze mensen zorgen ervoor dat de snode plannen van relatief weinig mensen nu GEEN doorgang vinden! 

Velen moeten we achterlaten! Deze mensen kunnen niet meekomen.

Dit was het plan van Trump om het grootste deel van de mensheid te redden. Daarom gaf Trump het vaccineren vrij. In de gedachten dat het beter is ongeveer 30.000.000 mensen het slachtoffer te laten zijn van deze vaccinaties, dan het grootste deel van de mensheid hiervoor op te offeren!


© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel
Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk