Tribunaal tegen de overheid dé laatste weg


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #55


GEWELD IS DE TAAL VAN DE OVERHEID, DE TAAL VAN DE POLITIE MARIONETTEN (dus niet allemaal) DE TAAL VAN DE RECHTSPRAAK (deze die de grondwet negeren) ONZE VRIJHEID WORDT GEWELD AANGEDAAN. DE OVERHEID DWINGT ONS TOT BURGERLIJKE ONGEHOORZAAMHEID

de OVERHEID is “ONZE” VIJAND geworden !

Ik schrijf het hier voor de xx zoveelste keer, er bestaan geen virussen, er bestaan slechts giftige voedingsmiddelen, giftige medicijnen en dodelijke mRNA injecties, dodelijke foute behandelmethoden van verderfelijke dokters en verpleegkundigen. Internationale tribunalen zullen de weg zijn voor het herstellen van de rechtstaat en deze worden nu reeds voorbereid waaronder de Neurenberg Code 2.0. Ere wie ere toekomt straf voor de dictators en de net zo verderfelijke meelopers. Deze “oorlog’ wordt niet uitgevochten op het slagveld met geweren maar is een mindcontrol oorlog door de politiek en de media, de gebruikte wapens zijn de mRNA injectie spuiten en alle dwangmiddelen rondom deze nep epidemie, onderstaande grafiek schetst het resultaat, …

mRNA ‘vaccinatie’ Doden VS

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk