Kan ik het verschil maken, als eenling?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #54


Velen zullen diezelfde gedachte hebben; “Wat kan ik in hemelsnaam als eenling doen tegen dit monsterlijke geweld in deze wereld? Tegen de dictatuur, het onrecht, alles?” Het antwoord is heel simpel; “Wees niet zo kortzichtig”

Het is vaak veel simpeler dan je denkt, ook al ben jij geen doener, geen denker, een simpele opmerking naar iemand anders toe kan een aardverschuiving teweeg brengen omdat die ander toevallig wel een denker en doener is. Maar bedenk ook, …

Een aardverschuiving, een overstroming, het wordt niet veroorzaakt door een enkele waterdruppel maar door miljoenen waterdruppels die tezamen het zelfde teweeg brengen

Mark Devlin weet het keurig te verwoorden wat mijn gedachten daar ook over zijn.

Wij , Mike en ik presenteren dotcom.radio omdat er een hele ploeg factsforum leden en andere luisteraars zijn die allemaal hun steentje bijdragen, er zitten simpelweg niet genoeg uren in de week om dat allemaal met zijn tweetjes te doen.

ALLES WAT ER GEBEURD IN DEZE WERELD GEBEURD OMDAT WIJ HET LATEN GEBEUREN – NIETS GEBEURD ZONDER ONZE TOESTEMMING

ZEG JE NIETS DAN GEEF JIJ DUS ZWIJGEND TOESTEMMING !!

We gaan ze nu allemaal in het echt tegen komen
De mensen die de mRNA spuit al hebben genomen
Onze woorden waren aan dove mans oren
We mochten ze niet storen
Sommigen steken er nu -zelf- de draak mee
Maar een gewaarschuwd -man- telt voor twee

– HM

Meer werk van Mark Devlin. De muzikale waarheid deel 1 & 2

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk