COVID Geïnjecteerde / Geïnfecteerden, de cijfers op een rij bijgewerkt to 5 mei


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #49


De afgelopen tijd bleken de actuele cijfers altijd ver achter te lopen en op het vlak van doden en bijwerkingen is dat nog steeds zo. Gisteren vond ik echter deze bijgewerkte lijst van mRNA Geïnjecteerde / Geïnfecteerden. Ik spreek hier niet meer over een vaccin wat dat is het niet, ik spreek ook over Geïnfecteerden want de ziekenboeg is voor bijna tweederde gevuld met reeds COVID Geïnjecteerden / Geïnfecteerden !!

06-05-2021

Ik ga bewust de tekst niet vertalen omdat die bol staat van de leugens, beginnend dus met het aantal gevaccineerden wat ik net zei; “mRNA Geïnjecteerde / Geïnfecteerden”. dat kan niet genoeg gesteld worden.

Coronavirus keeps on running wild in the world! 

Het corona virus op hol geslagen?

Ben je gek, we hebben totaal dol gedraaide ambtenaren met valse PCR uitslagen en dodencijfers die met de maand naar beneden zijn bijgesteld, het begon in maart 2020 met de voorspelling dat 3.4 procent zou gaan overlijden, cijfers die al snel bijgesteld werden naar 1.0 procent en nu al op 0.15 procent wat overeen komt met een gemiddeld griepseizoen. 

Kijken we dan naar hoeveel mensen zich bang laten maken door de nieuwe varianten overal ter wereld dan valt mij op uit de statistiek dat de westerse wereld van nep media en fake news TV kijkers het meest last hebben van zombie gedrag en zelfs dan is na een half jaar de opkomst nog ver beneden de maat.

En dat is een goede zaak, want het virus is zo nep als nep maar kan zijn. Alleen mensen die hun immuunsysteem niet op orde hebben, en dan heb ik het niet over ongezond leven maar rammelen van het vitamine en mineralen gebrek, alleen deze mensen komen in aanmerking om het loodje te leggen. Zoals dit met elk griep seizoen het geval is, niks nieuws onder de zon. 

Als er echt zoiets als een dodelijk virus zou zijn dat over de planeet raast zouden er minimaal 1 miljard mensen dood moeten zijn en geen 0.15 procent.

Je kan aan het percentage mRNA Geïnjecteerde / Geïnfecteerden exact zien waar het zombieficeer proces het beste heeft gewerkt het laatste half jaar. De meest slaafse landen zou je ze ook kunnen noemen.

Ex EU Engeland zit op 52%, Big brother de VS zit op 44,68%, Duitsland op 28,3%, Frankrijk 24,11%, Nederland op 22.45%, Suriname 6,81%, Japan 1,97%.

Maar lieft 72 noteringen in de COVID / Corona mRNA Geïnjecteerde / Geïnfecteerden staan op 0% waaronder, …. trom geroffel China !!

Over valse PCR testen zijn allerlei actuele cijfers te vinden maar over de gerapporteerde doden en bijwerking noppes, nada, niets als je zoekt op de laatste 24 uur; “mRNA vaccine deaths global”

Zoek ik met dezelfde sleutelwoorden dan krijg ik oude gevalletjes van enkele tientallen doden maar de rekenmachine van Google blijkt nu ineens stuk te zijn, een virus soms? Ja want computervirussen bestaan wel echt, vraag het maar aan Bill Gates, die is er rijk van geworden. 

Zoek ik op; “mRNA vaccinatie sterftecijfers”, 11 zoek resultaten 24 uur met geen gewenst resultaat. Op de afgelopen week gezocht. Ik weet dat er pagina’s bestaan maar deze worden niet getoond in de zoekresultaten. Op zijn zachts gezegd; “De Google zoek resultaten stinken”.

De mRNA Geïnjecteerde / Geïnfecteerden statistiek

Boeing leed afgelopen jaar 464 miljoen euro verlies door COVID en … de 737 max vanwege de twee ongelukken die 346 mensen het leven koste. In de gehele wereld werden alle toestellen aan de grond gehouden. Alleen in Israel vielen al drie maal zoveel mRNA doden en wereldwijd wordt druk op de ketel gezet om de snelheid van mRNA injecties te verhogen ….

Bekijk hier de cijfers uit Israel van de doden en bijwerkingen uit Jan. Febr.

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk