Binnenkort: “AUSWEIS BITTE!!”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #50


Het COVID vaccinatiepas is exact dit: “AUSWEIS BITTE!!”

Alleen wordt het niet gevraagd aan je maar de slagboom gaat niet open als je voor de poort staat. De politie komt je opsporen als je een “verboden gebied” hebt betreden. Voor elke overtreding krijg je een strafpunt, of meerdere. Bij een bepaald aantal strafpunten wordt je uit de wedstrijd gehaald, die wedstrijd heet in dit geval “het leven”. 

IEDEREEN DIE WEIGERT HIER OVER NA TE DENKEN GEDRAAGT ZICH ALS EEN BURGER DIE NIET MEER DEELNEEMT AAN DE SAMENLEVING

the South China Morning Post schrijft:

Het Chinese sociale kredietsysteem is een reeks databases en initiatieven die de betrouwbaarheid van individuen, bedrijven en overheidsinstanties controleren en beoordelen

Een goede beoordeling zou voorrang kunnen geven aan gezondheidszorg of het huren van sociale woningen zonder borgsom, terwijl een negatieve beoordeling zou kunnen betekenen dat personen uitgesloten zijn van vluchten en treinen.

Voor de mensen die wel eens formule 1 kijken weten dat dit jaar bij bijna elke wedstrijd de regels aangepast worden aangaande de zogenaamde ‘track limits”, als je buiten de lijntjes kleurt wordt je ronde tijd afgenomen of je krijgt een straftijd. Elke weekend worden er bepaalde bochten aangewezen en bij de ene bocht mag je niet over de rood/witte curbstones, bij een andere niet over de witte lijn en tijdens het weekend worden die regels soms nog per bocht aangepast, onduidelijkheid is dan troef bij het ontbreken van vaste regels. 

Die mogelijkheid ontstaat ook bij het AUSWEIS BITTE COVID pas en, alle locale ambtenaren zien een beloning om zich te gaan gedragen als het beste jongetje van de klas en eigen initiatieven te bedenken die het leven voor de burgers verder onaangenaam maken. 

De Sociaal Krediet Systeem databases worden beheerd door de Chinese economische planner, de National Development and Reform Commission (NDRC), de People’s Bank of China (PBOC) en het rechtssysteem van het land. Zo wordt het systeem steeds verder dichtgetimmerd om de burgers en bedrijven in de pas te laten lopen van de dictatuur, elke vrijheid van mening wordt afgestraft.

De telefoon kan je overal afluisteren en men weet waar je elk moment van de dag bent. Zonder de telefoon heb je geen Sociale App en dus geen toegang tot alle “beperkte gebieden”, zoals openbaar vervoer, evenementen, etc, … 

De meeste gegevens worden verzameld uit traditionele bronnen zoals financiële, strafrechtelijke en overheidsregisters, evenals bestaande gegevens van registratiekantoren en bronnen van derden, zoals online kredietplatforms. De Chinese overheid experimenteert ook met het verzamelen van gegevens via videobewaking en realtime gegevensoverdracht, zoals het monitoren van emissiegegevens van fabrieken, hoewel deze niet als primaire bronnen worden beschouwd.

Wie zijn geloofwaardigheid verliest, zal het moeilijk vinden om een kleine stap in de samenleving te zetten

– Li Keqiang

Kijk vooral eens naar de onderstaande video hoe het systeem gepresenteerd wordt, door een burger journalist die er 10 jaar heeft gewoond

“Het doel van het systeem is om de transparantie voor het publiek te vergroten, maar het dient ook als instrument voor de overheid om controle uit te oefenen op vrijwel alle aspecten van het leven van haar burgers”, schrijft de South China Morning Post

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk