Veroorzaakt de genetische COVID-injectie een orkaan in de cellen van het lichaam?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #48


Stel je dit eens voor: in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd, dwingt de genetische injectie die “COVID-vaccinatie” wordt genoemd, cellen van het lichaam in om niet één, maar honderden VERSCHILLENDE eiwitten te produceren. Sommige van deze eiwitten veroorzaken ernstige en fatale allergische reacties. Andere vreemde eiwitten stimuleren het lichaam om een krachtige en aanhoudende immuunrespons te produceren die te lang aanhoudt; de persoon wordt ernstig ziek of overlijdt. Weer andere eiwitten, die inherent nodig zijn door het lichaam, worden nu gezien als kwaadaardige indringers die moeten worden geneutraliseerd …

Bron artikel: Is the genetic COVID vaccine creating a hurricane inside cells of the body?
04-05-2021 Door Jon Rappoport

Ik heb artikelen geschreven waarin ik kritiek heb op het COVID-vaccin, vanuit een aantal invalshoeken. “Kritiek” is een te mild woord. [1]

In dit artikel wil ik een enge bewering over het COVID RNA-vaccin onderzoeken: het instrueert cellen van het lichaam om ÉÉN EN SLECHTS ÉÉN specifiek eiwit te produceren. [2] [3]

In feite wordt dit aangeprezen als DE belangrijkste actie van het genetische vaccin. Vermoedelijk is dat eiwit vergelijkbaar met een eiwit in het vermeende SARS-CoV-2, en het “bereidt het lichaam voor en oefent het voor het echte werk”.

Maar welke garantie hebben we dat de cellen van het lichaam tijdens de repetitie alleen het gewenste eiwit produceren?

Hoe weten we dat de cellen altijd hetzelfde eiwit maken?

Waar is het bewijs? Waar is de grote bevestigende studie die duizenden en duizenden menselijke cellen heeft onderzocht, van duizenden mensen die zijn gevaccineerd?

Ik heb zo’n studie niet kunnen vinden.

Als het bestaat, waar zijn dan de grote vervolgonderzoeken, uitgevoerd door verschillende teams van onderzoekers die het oorspronkelijke onderzoek verifiëren of verwerpen?

Welnu, op het analoge gebied van GGO-planten, die worden geïnjecteerd met genetisch materiaal, schrijft oud-onderzoeker en auteur Jeffrey Smith over – wat denk je? – de op hol geslagen productie van onbedoelde eiwitten: [4]

“Lang nadat Monsanto’s Roundup Ready-maïs bijvoorbeeld door honderden miljoenen mensen was geconsumeerd, ontdekte een team onder leiding van Dr. Antoniou meer dan 200 significante veranderingen in zijn eiwitten en metabolieten, vergeleken met niet-GGO-maïs van dezelfde variëteit. Twee van de verbindingen die toenamen, worden toepasselijk putrescine en cadaverine genoemd, omdat ze de gruwelijke geur van rottende dode lichamen produceren. Zorgwekkender; ze houden ook verband met een hoger risico op allergieën en kanker. Een andere GM-maïs van Monsanto heeft een nieuw allergeen en hun gekookte soja heeft tot zeven keer het niveau van een bekend soja-allergeen, vergeleken met gekookte niet-GMO-soja. “

Er is meer. Geïnjecteerd genetisch materiaal – zoals in het COVID-vaccin – kan rimpel effecten veroorzaken. Jeffrey Smith schrijft: “… in 1999 toonde een studie wijdverbreide veranderingen in het DNA als gevolg van gen insertie; maar veel GGO-bedrijven negeerden de bevindingen gemakshalve en blijven dit doen. “

“In die studie hebben wetenschappers die cystische fibrose bestuderen, een gen in menselijke cellen ingebracht. Met behulp van een microarray ontdekten ze dat de insertie ‘tot 5% van de totale genen in de array significant beïnvloedt [ed]. Dit betekent dat de aanwezigheid van een enkel vreemd gen de expressie van honderden, mogelijk duizenden genen zou kunnen veranderen. In het geval van de menselijke cel die werd bestudeerd, konden de wetenschappers de impact niet bepalen. ‘Bij gebrek aan meer biologische informatie’, schreven ze, ‘kunnen we niet onderscheiden welke richtingen [genetische veranderingen] beter of slechter zijn, aangezien elk van deze positieve of negatieve effecten kan hebben’.

Begin je een beeld te krijgen?

Het simplistische portret van de genetische insertie genaamd “COVID-vaccin” is kant-en-klare propaganda voor een goedgelovig publiek.

En terwijl ENORME aantallen ernstige bijwerkingen en sterfgevallen zich opstapelen als gevolg van het vaccin, heeft het medische establishment de verklaringen aan boord verdraaid:

“Als een persoon‘ ernstig ongemak ’ervaart na vaccinatie, is dit een goed teken; het vaccin werkt. “

“Als een persoon ernstig ziek wordt, wordt hij aangevallen door SARS-CoV-2, of een‘ comorbiditeit ’, niet het vaccin.”

“Als een persoon sterft, was dat ook het virus of een onderliggende genetische aandoening.”

Ik weiger te accepteren – naast andere leugens – dat het COVID-vaccin cellen van het lichaam dwingt om elke keer, in elk geval, exact hetzelfde eiwit te produceren, tenzij ik overtuigend bewijs zie.

En ik heb het NIET over een onderzoek dat testmonsters neemt van een klein aantal patiënten. Ik heb het over duizenden monsters van duizenden patiënten – wat WETENSCHAP wordt genoemd, voor het geval iemand het vergeten is.

‘Dus, Dr. Mengele, weet u zeker dat het COVID-vaccin elke keer RNA op de juiste plaats in de menselijke cel inbrengt? Weet je zeker dat de cellen alleen het beoogde eiwit produceren? “

“Natuurlijk. Dat hebben we in het lab laten zien. “

‘Ik heb het niet over het lab, dr. Mengele. Ik heb het over duizenden monsters die bij mensen zijn genomen nadat ze zijn gevaccineerd. “

“Oh nee, dat zou een heel arbeidsintensief proces zijn. Daar hebben we geen tijd voor. “

“Met andere woorden, de mensen op aarde zijn allemaal kwetsbare proefkonijnen in je uitgebreide vaccinatiecampagne.”

“Natuurlijk. Ik dacht dat dit goed begrepen werd. We hebben een vast publiek, we hebben nieuwe technologie, dus we voeren een experiment uit. Dit is wat het leven IS. “


Noot: De vraag is waarom we dit tot in den treuren blijven vertellen en herhalen. Voor de mRNA geïnfecteerden hoeft het niet, die zullen artikelen als deze zeker niet lezen. Voor de mensen die de beslissing nog niet genomen hebben? Wellicht? Maar meer waarschijnlijk is het voor de achterblijvers, zodat ze weten wat er aan het gebeuren is zodat de harde landing wellicht een beetje voorbereid kan worden, … mentaal.

– HM

SOURCES:

[1] https://blog.nomorefakenews.com/category/covid/

[2] https://blog.nomorefakenews.com/tag/protein/

[3] https://blog.nomorefakenews.com/2021/05/03/covid-vaccinated-people-shedding-and-spreading-genetic-disaster-to-unvaccinated-women/

[4] https://www.responsibletechnology.org/research-exposes-new-health-risks-genetically-modified-mosquitoes-salmon/

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk