Kan je besmet worden door mensen met het mRNA ‘SHOT” ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #47


Er zijn nog 98 verschillende mRNA injecties in ontwikkeling, voor alle mutaties ?

Een aanvulling op de uitzending van afgelopen zondag met dotcom.radio aflevering 257. De experts zijn het er onder elkaar nog niet over eens of een “gevaccineerde” geïnjecteerde persoon een gevaar zou kunnen zijn voor niet gevaccineerden geïnjecteerden, … dat waren tenminste de eerste gedachten van het pannel in het beluisteren van het eerste uur totdat, … totdat Dr. Madej aan het woord kwam in balans met de analyses van Dr. Merrit en Dr. Tenpenny

Terwijl de ene dokter er voor is om iedereen die (gevaccineerd) een mRNA injectie heeft gekregen in quarantaine zou moeten. Tot 5 keer toe benadrukt hij dat dit geen vaccin maar een experimenteel mRNA shot is en niet meer of minder is als een biowapen. Voor mensen die dagelijks in contact zijn met besmette mensen zegt Dr. Sherri Tenpenny, laat regelmatig je vitamine D niveau meten en slik elke week een lage dosis HCQ medicatie ter preventie.

Ik heb de video net bekeken, zorgelijk is dat de experts het onder elkaar niet eens zijn en zeker zijn wat er gaande is in detail aangaande de besmettelijkheid. Dr Sherri Tenpenny waar ik nu al verschillende video’s van heb gezien zegt zelf haar vitamine D niveau te laten meten en preventief HCQ te slikken.

Ik dacht dat ik het nu wel gehoord had na een uur maar Dr. Madej kwam nog even met een zeer positief nawoord die alle tegenstellingen toch in èèn keer in een ander licht zette: (1.04 uur)

Zij heeft het over de love frequentie, … een synergie creëren in een groep die elkaar steunen en letterlijk op dezelfde golflengte zitten. Vrijheid, koken tezamen, omhelzen, kussen zorgen dat je plezier hebt dansen, muziek luisteren, zorgen dat je energie op het hoogst mogelijke niveau komt. Dat is de sleutel want dit is een frequentie oorlog, dit is een oorlog tussen goed en slecht. Wees echter niet bang want dat haalt je energie niveau, je frequentie omlaag. Wij zijn degenen met de power, de kracht, alles waar ze zeggen vandaan te komen wat we zijn is een leugen. De angst is het bio wapen. Als jij in paniek blijft in die lage frequentie, ja dan geraak je in moeilijkheden. Het is wel zeker een harde oorlog omdat hij plaatsvindt in je gedachten.

Verwacht niet dat de overheid komt met een oplossing, zij zijn de verraders die ons in de steek lieten, zij hebben geen enkel recht van spreken, verwacht ook niet dat de wetenschap komt met een oplossing, want de wetenschap bevindt samen met de medische industrie zich in het donker. Een duistere macht die de verkeerde afslag genomen hebben tegen ons belang. Wij hebben ze niet meer nodig, dat is allemaal goed want de kracht ligt bij ons.

Ten slotte de bijdrage van Dr. Merrit die heel realistisch stelt dat die hogere frequentie goed is maar de bende die verantwoordelijk is voor deze angstgolf aangepakt dienen te worden, en hard !!

Luister naar de video en draag het uit. Vrees niet, wees niet bang, angst is altijd een slechte raadgever

Jon Rappoport schreef deze week over dit onderwerp: “COVID: Gevaccineerde mensen die een genetische ramp afwerpen en verspreiden onder niet-gevaccineerde vrouwen? Ik vertaal alleen de hoofdvraag:

Kan het COVID-vaccin (dat eigenlijk een experimentele genetische behandeling is) iets schadelijks ‘afwerpen’ dat van persoon op persoon kan worden overgedragen?

De rest van het artikel mag je bij de bron zelf gaan nalezen, ik beperk mij tot de eindconclusie:

Conclusie

— Er is een Code voor dit hele bedrijf. Ik schrijf het omdat ik er niet in geloof om veel alarmbellen te laten rinkelen en mensen in niets dan angst achter te laten.

Uit persoonlijke ervaring, en 83 jaar van leven, weet ik dat mensen een buitengewoon vermogen hebben om de waanzin van de elite te overleven, wat er ook gebeurt.

Ons geloof, verlangen naar vrijheid, creatieve kracht, weerstand, verontwaardiging, onsterfelijke weigering om toe te geven; dit zijn de kern van een verhaal dat zich al eeuwen en millennia ontvouwt.

Dit verhaal gaat verder dan de krachten die tegen ons zijn opgesteld. Ongeacht de machinaties die op de mensheid zijn uitgeoefend; ongeacht beweringen dat “er geen uitweg is”, vinden we manieren.

Er wordt ons verteld: GOED, ER IS NIEMAND DIE GEZOND KAN BLIJVEN. “Dat” is het nieuwste psychotische experiment waarin wij de niet-vrijwillige proefpersonen zijn.

Maar veel mensen behouden hun kracht door hun innerlijke bronnen en hun allesoverheersende geloof, en hun absolute weigering om niet terug te knokken.

Geloof dat, geloof het niet; het is echt.

Permanent slachtofferschap is niet onze bestemming.

Dat was nooit, het zal het ook nooit zijn.

Zittend aan de grote tafel, stop al je fiches in die beslissing.

Als je dat doet, bevind je je in een gemeenschap die sterke punten heeft die geen technocraat of geheim genootschap kan bedenken.

Het is nog niet voorbij. Het is nooit voorbij. De tijd is erg lang.

Wij zijn de genezing.

Dit is de oorlog.

Noot: Zelf heb ik nog steeds hetzelfde grenzeloze vertrouwen in mijn eigen immuunsysteem, een immuunsysteem dat ik de afgelopen 20 jaar stap voor stap tot de tanden “gevoed” en “gewapend’ heb.

– HM

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk