De wereld staat in brand, intussen op Facebook


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #45


MORGEN in aflevering 257 – Nederlandse politieke kartel blijft pro Rutte – Oproep aan Macron, aftreden of burgeroorlog – Koningsdag en politie mept er lustig op los – Ook in Duitsland is dictator Merkel meer macht toebedeeld – Vaccinaties zullen mogelijk elk half jaar herhaald moeten worden zeggen de ‘deskundigen’ – De fraude in de VS komt meer en meer aan het licht – EU gaat open voor genetisch gemodificeerde ‘mensen’ – Gevaccineerde mensen zijn NIET besmettelijk en visa versa – Omkoop EU bobo’s door vaccin fabrikanten en veel meer –

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel

INTUSSEN OP FACEBOOK

  • Moge deze paar slierten je geluk brengen voor de komende deconfinement!
  • Mooi weekend en geniet ze van onze mooie gemeente!
  • Terras klaar..alles aangevuld..lunch en borrelkaart klaar!
  • 1 mei is een officiële feestdag in Frankrijk! Het is Lentefeest en Feest van de Arbeid (Fête du Travail).
  • Eet smakelijk
  • Prinses Amalia is echt sprekend haar oma!! Zo leuk om te zien!!
  • Heerlijk gebakken spek op de boterham
  • Een anti vaccinatie meme (èèntje)
  • Onderschrift afbeelding: “Dansende poesjes na de pandemie”
  • Mei vakantie, vandaag de eerste 500 km van 2021 gereden. (in NL)

Heb je (soms) ook wel eens de gedachten; “In welke wereld leven deze mensen”. Noot: Al het andere nieuws is gecensureerd maar toch, waarom blijven ze daar dan rond hangen?

Slapen gaan in de democratie, wakker worden in de dictatuur
mind parachute


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk