De toekomst van het leven

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #44


Een vooruitziende blik: De toekomst van het leven [ L’avenir de la vie – Jacques Attali, 1981 ] Uittreksel uit het boek, passage door Jacques Attali: Noot: Met vooruitziende blik lijkt Jacques welhaast exact het tijdsbeeld van 2021 weer te geven, een beetje verder zoeken brengt het gegronde vermoeden met zich mee dat dit alles geheel volgens het toen al bekende plan zou moeten gaan verlopen

“In de toekomst zal het een kwestie zijn van het vinden van een manier om de bevolking te verkleinen.

We beginnen met het oude, want zodra hij ouder is dan 60-65 jaar, leeft de mens langer dan hij produceert en kost het de samenleving veel.

Dan de zwakken en dan de nutteloze die niets naar de samenleving brengen omdat er steeds meer van zullen zijn, en vooral tenslotte de domme.

Euthanasie gericht op deze groepen; euthanasie zal in alle gevallen een essentieel instrument van onze toekomstige samenlevingen moeten zijn.

We kunnen natuurlijk geen mensen executeren of kampen opzetten. We zullen er vanaf komen door ze te laten geloven dat het voor hun eigen bestwil is.

Een te grote populatie, en voor het grootste deel onnodig, is economisch te duur.

Sociaal gezien is het ook veel beter dat de menselijke machine abrupt tot stilstand komt in plaats van geleidelijk te verslechteren.

We zullen niet in staat zijn om intelligentietests te doorstaan ​​op miljoenen en miljoenen mensen, u kunt zich voorstellen!

We zullen iets vinden of veroorzaken, een pandemie die zich richt op bepaalde mensen, een echte economische crisis of niet, een virus dat het oude of het grote zal treffen, het maakt niet uit, de zwakken zullen eraan bezwijken, de angstigen en het mens … dom zal het geloven en vragen om behandeld te worden.

We zullen ervoor gezorgd hebben dat de behandeling gepland is, een behandeling die de oplossing zal zijn.

De selectie van idioten wordt dus op zichzelf gedaan: ze gaan op eigen kracht naar het slachthuis. “

[De toekomst van het leven – Jacques Attali, 1981]

Interviews met Michel Salomon, The Faces of the Future collection, Seghers editions.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk