Rudy Giuliani’s appartement in Manhattan overvallen door DOJ; Elektronische apparaten in beslag genomen


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #43


Het begint steeds meer te borrelen, te rommelen als een vulkaan die de eerste tekenen geeft dat er een grote uitbarsting staat te gebeuren. De hertelling van de stemmen in de frauduleuze 2020 verkiezingen op 3 november, want frauduleus mogen we ze al noemen waar het aantal 250.000 fraude stemmen al zijn gepasseerd in een enkele deelstaat terwijl de telling nog niet afgerond is. Gelijktijdig wordt het vuurtje opgedraaid onder deze oude zaak door het Departement van Justitie, een oude zaak maar oh zo gevoelig voor de Biden familie die men het liefst in een grote doofpot ziet verdwijnen.

– HM

Bron artikel ZeroHedge: Rudy Giuliani’s Manhattan Apartment Raided By DOJ; Electronic Devices Seized
Door: TYLER DURDEN

Federale rechercheurs in Manhattan voerden vandaag een huiszoekingsbevel uit in het Upper East Side-appartement van de voormalige burgemeester van New York Rudy Giuliani, volgens de New York Times, waarvan de drie anonieme bronnen zeggen dat het een escalatie is van een ‘strafrechtelijk onderzoek naar Giuliani’s transacties in Oekraïne. “

Volgens het rapport “is het uitvoeren van een huiszoekingsbevel een buitengewone stap die openbare aanklagers nemen tegen een advocaat, laat staan een advocaat voor een voormalige president, en het markeert een belangrijk keerpunt in het langlopende onderzoek naar de heer Giuliani.”

Volgens een van de bronnen zouden onder andere Giuliani’s elektronische apparaten in beslag zijn genomen als onderdeel van de zoektocht.

De FBI onderzoekt of Giuliani in 2019 illegaal lobbyde bij de Trump-regering namens prominente Oekraïners, die tegelijkertijd Giuliani hielpen om vermeend duistere handelingen van de familie Biden bloot te leggen, terwijl vice-president Joe Biden de leiding had over het Oekraïne-beleid voor de regering-Obama.

Maandenlang hadden het kantoor van de Amerikaanse procureur in Manhattan en de FBI een huiszoekingsbevel voor Giuliani’s telefoons gezocht – die volgens de Times naar verluidt wilden blokkeren door hoge politieke aangestelden in de Trump DOJ. Onder de nieuwe procureur-generaal Merrick Garland heft de DOJ zijn bezwaar tegen de huiszoeking op.

Federale aanklagers bekijken nu of Giuliani voor Oekraïense functionarissen werkte op hetzelfde moment als de persoonlijke advocaat van voormalig president Trump – en of Oekraïense functionarissen of bedrijven wilden dat Yovanovitch werd verwijderd om hun eigen redenen, volgens de anonieme bronnen van de Times. .

Lees verder bij de bron: Zeer lang artikel

Met de komende ontknoping van de verkiezingsfraude en alle andere borrelende zaken zoals de Biden familie en hun Oekraïne banden, de COVID fraude en meer is de pers ‘mogelijk’ op zoek naar nieuws waarmee ze de broodnodige afleiding in scene kunnen zetten

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk