De complottheorie van gisteren is de realiteit van vandaag: de vrijheid van reizen is voorbij (EU)


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #43


Als bewuste burgers die WETEN dat COVID / Corona niet bestaat, nooit wetenschappelijk is aangetoond en een wereldwijde staatsgreep is zijn wij dus gevangenen van Frankrijk geworden volgens het EU voorstel dat voor de zomervakantie moet worden aangenomen en is het vrij reizen de eerste stap naar totale uitsluiting van de maatschappij.

Waarom wordt de ene mens ziek en de andere niet ?

Als ’n levende virus niet bestaat, is vaccinatie dan hocus pocus?

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk