Facebook ‘ten grave’ gedragen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #42


Is Facebook het eigen doodsvonnis over het ‘sociale’ platform aan het uitroepen?

Daar zou het wel op kunnen gaan lijken, alle anti vaccinatie uitingen zijn naast vele andere zaken weg gecensureerd waar aan de andere kant de ‘deug mensen’ trots afgebeeld worden met hun vaccinatie certificaat.

Deze week heb ik echter een eBoek gezien waar alle ervoor en erna afbeeldingen werden vertoond. Frontline workers testimonie De trotse Facebook afbeeldingen met hun’ vaccinatie certificaat’ en daarna de rouw advertentie of stukje in de krant van overlijden.

Dokters vullen waarschijnlijk niet altijd het overlijdensbericht of ernstige bijwerking in voor het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) (VS) invullen of zoals hier in de EU (Online toegang tot rapporten over vermoedelijke bijwerkingen) waar totaal geen cijfers en nieuws te raadplegen zijn op het eerste gezicht.

Het invullen van deze rapporten kan al snel tot een dagtaak uitgroeien.

Maar op facebook zullen mensen melding gaan maken van het verlies van hun dierbaren. Gaat Facebook al deze berichten ook actief verwijderen, en daarmee hun ledenbestand uitdunnen?

Nu al die ’sociale’ kijk eens waar wij geweest zijn’, en ‘we gaan dit jaar op vakantie naar’, ‘we hebben gegeten bij’ al onmogelijk zijn geworden vanwege de opgelegde beperkingen van het ‘leven’ gaat het ‘leven’ zelf beperkt worden door de bijwerkingen en ergere berichten.

Hoe leuk blijft het dan om nog actief te zijn op Facebook?

Doen de dames op Facebook nu ook al mee -met de politiek- om mensen bang te maken en -tegen elkaar- uit te spelen? Ik noem deze groep maar “dé Stomme Wijven”.

Mike Donkers: “Ik word van alle kanten gebombardeerd door het nieuwste dwaalspoor dat via Facebook is uitgezet: vrouwen over de hele wereld die beweren een ontregelde cyclus te hebben door contact met gevaccineerden. Valt het niet op dat het allemaal VROUWEN zijn die dit beweren? Hysterie komt van ‘hyster’ = baarmoeder”. 

Terug naar het echte leven, zonder Facebook

Pas op voor de ‘deug mensen’ en bedenk dat je na het ‘prikje’ elk half jaar op herhaling moet om te mogen blijven reizen. Bedenk ook dat het niet zonder risico is waar 1 op de 500 mensen al dood gaat binnen enkele maanden ./ weken / dag / uur. Bedenk dat in de EU al 330.000 ernstige bijwerkingen gemeld zijn. Bedenk ook dat geen enkel “V” is getest en en dus experimenteel zijn. Bedenk ook dat je verzekering allerlei zaken mogelijk niet meer dekt bij overlijden en ziekte.

Het is diep droevig dat mensen zich zo bang hebben laten maken door de media en de politiek, dit zal niet zonder gevolg zijn als de Neurenberg Code 2.0 van start zal gaan. Maar daar hebben die miljoenen genetisch gemodificeerde mensen geen boodschap meer aan. | Dokters voor het gerecht? | Waarom wordt de ene mens ziek en de andere niet ?

De advocaat Dr. Reiner Fuellmich onthult schokkende inzichten over de pandemie, en vertelt hoe de schuldigen gestraft zullen worden. Video NL ondertittels

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk