DE RUSSISCHE BEER HEEFT SCHERPE KLAUWEN!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur plus dag #41


Sinds het aantreden van de fake president Biden wordt er steeds meer druk uitgeoefend op Rusland. Biden gaat eerdaags naar Poetin om wat zaken te bespreken. 

Oekraïne wordt weer tot strijdpunt gemaakt en om een directe confrontatie te voorkomen trekt Poetin zelfs de grondtroepen aan de grens met Oekraïne terug. Want we weten allemaal hoe makkelijk het is een lucifer in een vat olie te gooien gezien de laatste oorlogen die de VS heeft gevoerd in Afghanistan, Irak, Libië en Syrië.

De situatie wordt langzaam maar zeker op de spits gedreven omdat Engeland al twee oorlogsschepen naar de Zwarte zee heeft gestuurd om de oorlogsbodems van de VS bij te staan. Dus deze idioten zijn weer partner om mensen te offeren voor macht en geld! Uit ervaring weten we ook dat er NAVO landen zijn die de bereidheid hebben hun soldaten de dood in te sturen. 

Dikwijls vraag ik me af hoe het mogelijk is dat de paar mensen die oorlog willen meer macht hebben dan al die miljoenen of zelfs miljarden mensen die tegen oorlog zijn! Daarbij komt ook nog dat die miljoenen die geen oorlog willen toch alles doen om een oorlog mogelijk te maken! Het is dus zo dat die paar mensen veel te veel macht hebben en zelfs politici in hun zak hebben.

Het grote voorbeeld dat democratie niet echt is, maar eigenlijk een dictatuur is!

Nu Poetin zijn grondtroepen terugtrekt van de grens met Oekraïne, heeft hij wel een waarschuwing afgegeven naar de landen die een oorlog willen ontketenen.

Rusland heeft wapens die zeer hightech zijn en zich zal verdedigen. Zijn defensie apparaat is zo goed dat zelfs de VS daarop achter loopt!

Dit zijn nucleaire wapens die op dit moment grotendeels operationeel zijn en een ander deel wordt gemoderniseerd tot hetzelfde niveau. 

Maar er zijn ook zeer krachtige Laserwapens waarmee raketten en zelfs satellieten uit de ruimte geschoten kunnen worden. Ook raketten die op Rusland gericht zijn worden door deze Laserwapens met gemak uit de lucht gehaald. 

Rusland is het ook zat om constant beschuldigd te worden van zaken die ze nooit gedaan hebben. 

Neem MH17! Met valse bewijsvoering en veel te veel media propaganda krijgt Rusland nog steeds de schuld MH17 neergeschoten te hebben. Iemand beschuldigen is makkelijk, maar met echt keihard bewijs te komen is iets anders.

Wanneer er een demonstratie is in Rusland heeft men kritiek op het optreden van de politie tegen de demonstranten. Terwijl in de westerse media nauwelijks aandacht wordt gegeven op het optreden van de politie tegen mensen die vreedzaam protesteren tegen de Corona maatregelen! Dit zegt al genoeg over hoe de media werkt! En dit zal zeer zeker erg moeilijk zijn voor die mensen die het nieuws verzorgen. Want er zijn nauwelijks echte onderzoeksjournalisten meer die hun gevonden gegevens mogen delen met de bevolking. Dat er af en toe iets naar buiten komt waarbij de putdeksel van de beerput open gaat, is dankzij de paar journalisten die hun werk wel goed doen! En, niet te vergeten de mensen die complotten onderzoeken!

Terug naar Poetin.

In de jaarlijkse vergadering heeft Poetin gezegd dat het Russische leger zich zal verdedigen met de modernste wapens die het nu tot haar beschikking heeft. En die verdediging gebeurt natuurlijk niet alleen maar op Russisch grondgebied, maar zal zeker ook Europa treffen.

We zien hier weer dat de VS een oorlog ontketend en in eigen land denkt verschoont te blijven van burgerslachtoffers en oorlogsschaden. Maar dit keer zal dat heel anders gaan. Rusland heeft raketten met kernkoppen en die zo snel kunnen vliegen dat ze niet onderschept kunnen worden voordat ze in de VS tot ontploffing komen!

Maar Poetin zei ook dat het Russische volk positieve en open relaties wil met alle volkeren op aarde.

Dit is geenszins uit zwakheid, maar een open hand naar de nieuwe wereld waarin volkeren eindelijk niet meer elkaar naar het leven staan, maar met respect, mededogen en wederzijdse menselijke liefde met elkaar samenwerken om een eerlijker, schoner wereld na te laten voor alle kinderen van deze wereld.

Maar…en daar is Poetin ook heel duidelijk in, zal Rusland hard terugslaan in geval dat de grenzen van Rusland wordt overschreden door vijandige legers!

Dan kan Rusland terugslaan, en wel zo hard dat de wereld zal schudden op haar grondvesten. Dan zal geen enkele vijand, in welk deel van deze wereld, meer veilig zijn voor de wapens die Rusland kan inzetten tegen de agressors! 

Nu al is begonnen de zeer geavanceerde RS 28 Sarmat raket aan grondtroepen geleverd worden en op schepen te installeren. Deze raket is nauwelijks uit de lucht te halen wegens de enorme snelheid, heeft 15 nucleaire kernkoppen die individuele doelen in de VS kunnen bereiken!

Met de zeer geavanceerde Laserwapens kan Rusland Satellieten die in de ruimte zweven kapot maken zodat ze niet meer geschikt zijn om te gebruiken. 

Het grondleger van Rusland is ongeveer vergelijkbaar met die van Duitsland en Frankrijk tezamen. Dus Rusland gokt niet op een grondoorlog, maar zet direct wapens in om de landen aan te vallen die Rusland aanvallen.

Dit zal voor een aantal landen die een oorlog voorbereiden tegen Rusland een reden zijn Rusland met rust te laten!

Als we bekijken wat de VS aan oorlogen heeft gevoerd in vergelijk met Rusland dan zien we een beeld dat laat zien dat de VS bijna leeft van oorlog voeren. De enige president die geen oorlog heeft gevoerd is Trump! Maar sinds Vietnam zijn er oorlogen gevoerd tegen landen die allemaal zwakker waren. En de VS werd dapper geholpen door een aantal NAVO landen, waaronder Nederland. Al deze oorlogen waren illegaal en hadden geen mandaat! Dus al deze oorlogen waren oorlogsmisdaden en de politici die troepen stuurden, zullen eigenlijk berecht moeten worden als oorlogsmisdadigers.

Ondanks het feit dat Joe Biden eigenlijk geen president is – maar dat komt waarschijnlijk later in het nieuws – wordt Biden gedwongen een oorlog uit te lokken via Oekraïne met Rusland.

Dat komt omdat de NWO ( Nieuwe Wereld Orde ) en het WEF ( Wereld Economisch Forum) steeds meer macht verliezen en via een 3e wereldoorlog trachten hun verlies te compenseren. Dit is een reëel gevaar!

Gelukkig heeft Biden geen steun van een groot deel van het leger van de VS, dus zal dat misschien een reden zijn tot inzicht.

Maar er zijn een groot aantal NAVO landen waar politici aan de macht zijn die de democratie hebben ingeruild voor dictatuur en als boodschappers gebruikt worden door de NWO en WEF.

Maar laat de informatie in dit artikel een waarschuwing zijn voor de oorlogszuchtige.


© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.

Noot: Helemaal eens met de schrijver. Rusland is een strijdkracht waar terdege rekening mee gehouden moet worden, maar, …. Ik vertrouw persoonlijk nog 200% op Donald Trump en wat we geleerd hebben van “Q”. Er komt geen derde wereldoorlog. De blik in de ogen van verstandhouding tussen Poetin en Trump staat nog steeds op mijn netvlies gebrand. De echte strijd vind hier plaats bij de ontwaking van de burgers en hoe lang zij het nog accepteren om al hun vrijheden op te geven en dat is de echte oorlog die nu er nu plaatsvind. Het ontwaken uit de Matrix is een strijd die wellicht miljoenen het leven gaan kosten, vaak onschuldigen, ouderen en kinderen maar, …. Vrijheid dient eerst in de gedachtenwereld tot stand te komen voordat er ook maar iets gaat plaatsvinden in die richting.

– HM

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel
Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk