De politiek is gemuteerd van democratie naar, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #40


De Politiek is de afgelopen tijd gemuteerd en ging van democratie (lang geleden) naar demoratuur, en verder naar dictacratie en nu naar een volledige dictatuur in 2020, niets meer aan de verbeelding overlatend.

Wereldwijd werd geen enkel WOB verzoek, “Wet Openbaar Bestuur” gehonoreerd. “Toon ons het bewijs”, Het bewijs dat een levend virus bestaat? Ook hier in Nederland heeft het kartel de hand overspeeld en zal via het komende -MILITAIR TRIBUNAAL- zich moeten verantwoorden bij de NEURENBERG CODE 2.0.

Hier zal wederom geschiedenis geschreven worden en Mark Rutte als kleine marionette speler ook zijn “Waterloo” gaan vinden.

Mark Rutte, nu algemeen bekend als: 

Mark; “Ik heb daar geen actieve herinnering aan” Rutte

de moderne versie van; “Ich habe es niet gewust”

Lees ook: Toen Rutte zijn NWO aandeel benutte, zat hij niet te dutte, …
-en-
“Hij was maar een clown” Ben Kramer zong er zijn lied al over …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk