De ‘gekheid’ van de wereld in een enkel plaatje, kijk !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #38


Volgens de “C” gekte moeten er mensen gered worden van de dood en daar mag de gehele economie voor naar de donder gaan, ongelofelijk, -ONGELOFELIJK- dat mensen hierin trappen als je naar onderstaande plaatje kijkt

Het verzet in Frankrijk Nu op de Franse radio zaterdagmiddag 24-04-2021 16.00 uur. “Danser Encore”. Het maakt mensen blij. Er wordt openlijk tegengas gegeven. We moeten weer gaan leven. WIJ. Niet wachten tot het mag is de boodschap. Iedereen krijgt die boodschap mee, en er wordt over gepraat in de aan en afkondiging, er wordt dialoog gevoerd. Zie ook ZydeCajun.radio.fm

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk