Het belachelijke zakdoeken met touwtjes masker toneelspel, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #36


De meest belachelijke crisis gaat nu serieus worden !!

Een masker voor de schilder die moet werken met verfoplosmiddelen, een mijnwerker masker om stoflongen te voorkomen en een masker voor de asbest verwijderaars, en dan het masker voor het meest dodelijke virus ooit (zeggen ze) een zakdoek met touwtjes. En miljoenen doen serieus mee aan dit toneelspel.

Ik heb drie jaar in de asbest gewerkt, 2 jaar als saneerder en een jaar als DTA deskundig toezichthouder, ik zal je vertellen hoe dat werkt.

Maximaal drie stiften van 2 uurtjes werk je als saneerder per dag en nooit beneden 5 graden Celsius vanwege de geforceerde luchttoevoer naar de longen. In de groep – kleedruimte geheel naakt, weggooi ondergoed, sokken, t-shirt en overal. Na de 2 uur werk shift in een hermetisch gesloten ruimte op onderdruk alle kleding uittrekken en weggooien in de vuile ruimte en met masker op onder de douche. De luchtfilter afschermen of vervangen en in een emmer met water gooien. Pas dan je masker afnemen en grondig reinigen en in de derde ruimte afdrogen waarna je de groep kleedruimte pas betreed. De DTA mag controleren of dit alles wel volgens de regels plaatsvindt en er zijn ook periodieke onaangekondigde externe controles.

Dat zou de enigste methode zijn om je tegen een virus te beschermen, -als ze zouden bestaan-. In alle andere gevallen zou de halve wereld nu wel besmet zijn en zo dood als een pier.

Het gehele zakdoeken met touwtjes masker toneelstuk komt bij mij voor als een groot bang-maak-spelletje voor –niet-meer-nadenken-kunnende-mensen !!

Geloof mij, toen ik voor het eerst met een masker een asbest besmette ruimte in ging met voor het oog onzichtbare schadelijke microvezels die mogelijk mensen dodelijk kunnen treffen over 20, 30 of 40 jaar vond ik dat ook een rare gedachte, zeker als gezondheidsfreak.

Gelukkig weet ik al dat virussen niet bestaan sinds 2009 en ik zie ook in de praktijk dat ze niet -KUNNEN- bestaan aan het zakdoeken met touwtjes toneelspel. De helft van de wereldbevolking zou anders al niet meer in leven zijn.

De meest belachelijke crisis gaat nu serieus worden !!

Nu een ieder echter wel besmet gaat worden met iets dat moet lijken op het virus, een biologisch epigenetica wapen dus, nu hou ik mijn hart pas vast en krijg ik dat gevoel dat ik voor het eerst had in die met asbest besmette ruimte waar je ziek kon worden over 20, 30 of 40 jaar.

Ik zie echter nu niet alleen cijfers van 20, 30 of 40 jaar, maar ook al, nog dezelfde dag dood gaan van het experiment.

Ik ben bang dat COVID de Spaanse griep gaat verslaan, toen gingen de mensen ook pas dood -NA- te zijn gevaccineerd. Dat vertelden we op gezondheidsradio ook al in 2009. Hoe was het ook al weer, “Hij die niet leert van de geschiedenis is gedoemd dezelfde fouten weer te maken”.

Ik vraag mij af of er ergens een artikel te vinden is hoe de achterblijvers, de mensen die in goede gezondheid die waanzin indertijd overleefden, hebben beleefd, en hoe zij daar mee omgingen?


Open uw Ogen Ontvolking in Real Time

Deze video ontving ik zojuist van dotcom.radio luisteraar PA Triot, Noot: we wisten al van alternatieve therapeuten dat er gedrag veranderingen werden waargenomen. Nu krijgen we ook aanwijzingen hoe die plaatsvinden in onderstaande video en met welke gevolgen en symptomen, we horen ook van medische experimenten met honden en katten van 20 jaar terug die hier mee in verband staan en terug te vinden zijn op internet, … ENG en het gebeurd NU …

Het woord “dom” is niet in staat de gevolgen te beschrijven als je dit allemaal weet !!

PS. niet doorsturen aan reeds gevaccineerden. Totaal nutteloos om iemand angst aan te praten voor onomkeerbare zaken !!


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel



Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk