Energie opwekken, ik blijf mij verbazen, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #35


Wind-loze windturbines?

Windturbines zijn tegenwoordig overal en ze kunnen al die gratis energie uitstekend benutten. Maar als onrustige mensen die constant in beweging zijn, veroorzaken wij mensen ook veel andere luchtstromen door onze activiteiten. En het meeste gaat gewoon verloren. Wat als we die lucht zouden kunnen oogsten en er iets nuttigs mee zouden kunnen doen?

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk