Wie niet ‘leert’ is het ‘leven’ gauw ‘verleerd’.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #34


Deze week vergeleek ik de statistieken van mijn website bezoekers in april 2020 met dezelfde maand zover dit jaar. Bijna 50% minder bezoeken !! Zijn die mensen gestopt met leren? Zijn die mensen gestopt met -LEVEN-, … naar mijn mening -JA- !!

April 2020 was de ‘crisis’ net enkele weken oud, dat klopt maar ik ben nu een jaar later nog steeds aan het zoeken naar dingen die mijn leven verstoren en zaken die mij richting kunnen geven, die de gevaren van het leven benoemen en de zaken die mij kunnen vrijwaren van wat -die ander- allemaal treft. Ik geloof dus niet dat de interesses hierin uiteen kunnen lopen. Ik geloof wel dat gevaccineerden mijn site beginnen te vermijden en dat stel ik alleen maar op prijs, wij kunnen niets meer voor elkaar betekenen, laat dat even inzinken !! Die beslissing heeft een onomkeerbaar element dat totaal zinloos is om nog te vermelden, sterker nog, ik stel het op prijs als je in dat geval nooit meer mijn site bezoekt !! Het is mogelijk dat ik dan je onderbewustzijn beïnvloed en dat wil ik niet op mijn geweten hebben !!

Afgelopen 21 jaar heb ik zoveel geleerd dat ik mij afvraag hoe het zou zijn geweest als ik de leercurve niet meegemaakt zou hebben? Zou ik dan al in een verzorgingstehuis hebben gezeten of überhaupt nog wel in leven zijn geweest? En al die andere zaken, die giga leercurve die mij -NU- in deze sombere tijd nog zo’n boost positiviteit geven die het waard zijn om -te leven- waardoor ik een groot avontuur aangegaan ben om een totaal nieuw leven op te gaan bouwen in Frankrijk?

Dit avontuur is niet zomaar om mijzelf op de borst te slaan maar het directe gevolg van al die dingen die ik leerde en waar ik voor mijzelf een oplossing zocht.

Het begon allemaal met een reorganisatie op mijn werk waardoor ik verplicht werd om een andere koers uit te stippelen, een koers die bijna elk jaar wel veranderde omdat ik weer iets nieuws leerde of omdat de praktijk er anders uitzag en dit de beste leerschool is.

Het allerbelangrijkste geleerde was hoe ik zelf mijn gezondheid in eigen handen kan houden. Ik heb hier in Frankrijk dan ook geen huisarts, en in het geval er ooit een vraag zou ontstaan ga ik alternatief op zoek. Daar heb ik al wel een ingang waar ik mij verder zou kunnen oriënteren. Op het gebied van medicijnen weet ik al dat ik daar niet moet zijn voor gezondheid, vandaar dat ik mijn energie steek in het opzetten van een permacultuur tuin. En dat kan iedereen met een kleinstukje grond. Alleen heb ik bewust gezocht naar een lokatie waar ook het milieu op zich nog zo gezond mogelijk is.

Nu op mijn 68 ste, en bijna 69, zit ik midden in de verbouwing van ons huisje en een van de zaken is, nadenken hoe ik nu de energievoorziening wil gaan regelen. Dus dan ga je zoeken naar alternatieven. Die heb je al voorbij zien komen de afgelopen weken. Wat is er veel mogelijk wat totaal geen aandacht krijgt in de media.

Waren deze alternatieven toepasbaar voor mijn situatie, nee, nog niet. Maar waarom zou ik niet de allereerste zijn die een bestaand idee toepasbaar kan maken in samenwerking met een Franse ondernemer op dat gebied hier in de regio?

Het is inmiddels al wel duidelijk dat de richting die de overheid ‘aanbeveelt’ niet de beste is. In mijn huis in Nederland was ik al gas-loos, niet omdat de overheid dit wilde maar vanwege de eigen portemonnee. Slechte keuze achteraf omdat de overheid een onbetrouwbare partner is en de regels van het spel halverwege de wedstrijd weer veranderde met de saldering.

Mijn toekomstige energievoorziening moet dus 100% overheid hufter proef worden. Heat pipes daar zit ik nu aan te denken voor de warmte voorziening omdat een GAHT een Ground Air Heat System / Grond Lucht Warme Systeem met bijverwarming beter is omdat dit ook verse lucht door het hele huis distribueert maar een stuk duurder is in aanleg. Zonne-uurtjes hebben we hier geen gebrek aan met 2100 + uren gemiddeld per jaar.

En zo leer ik elke dag over allerlei zaken die ik met een ieder weer deel op de site. Die leercurve gaat de komenden jaren ook weer richting heilzame kruiden in de tuin en hun toepassingen. De natuur is altijd al de beste dokter geweest.

Terug naar het thema van dit artikel:

“Wie niet ‘leert’ is het ‘leven’ gauw ‘verleerd’”.

Afgelopen jaar hebben we gezien hoe angstporno en zombieficatie / hersenspoelen in de praktijk werkt waar miljoenen mensen zich laten inspuiten met een experimenteel epigenetisch middel waar niemand de uitkomst van kan voorspellen, ook niet de farmaceutische bedrijven die het ontwikkeld hebben en niet getest op de markt hebben gedumpt, bovendien zichzelf hebben ingedekt dat ze niet aansprakelijk gesteld kunnen worden. Maar, daar hebben ze buiten de waard gerekend als de Neurenberg Code 2.0 processen van start gaan voor militaire tribunalen en er wereldwijd doodstraffen uitgesproken gaan worden [meer info]. Daar hebben echter alle mensen die gestopt zijn met ‘leren’ totaal niets meer aan !

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk